Alkotasutca.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 0 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 0x
 • Információk az Alkotasutca.hu weboldalról:

  A művészet híve vagy és van érzéked a festéshez? Élményfestés az Alkotasutca.hu-n. Tapasztalt vezető segítségével megalkotsz egy festményt, amit majd hazaviszel emlékbe. Miért vásároljon az üzletben Alkotasutca.hu ?

Alkotasutca.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (December 2018)

Ez az üzlet jelenleg nem rendelkezik további aktív kuponokkal vagy kedvezménykódokkal.

Alkotasutca.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában:

Információk az Alkotasutca.hu weboldalról:

 • A művészet híve vagy és van érzéked a festéshez? Élményfestés az Alkotasutca.hu-n. Tapasztalt vezető segítségével megalkotsz egy festményt, amit majd hazaviszel emlékbe.

  Valahol benned is ott rejtőzik a művészlélek, de eddig nem volt esélyed kibontakozni vagy nem tudtál? Az Alkotasutca.hu segít kihozni belőled a művészt. Ha szeretsz festeni és vonz téged ez a világ, ez a legjobb hely számodra.

  Éld át te si az alkotás örömét és színezd át a világot magad szerint. Tapasztalt vezető segítségével megalkothatod saját mesterműved ezen az élményfestésen. Nincs szükséged tapasztalatra, elég, ha nyitott vagy, a művész ott él benned. Legfeljebb 3 óra alatt elkészíted saját mesterműved és haza is viheted vagy akár elajándékozhatod. Teljesen tőled függ majd a festmény sorsa.

  Az egész úgy működik, hogy előre lefoglalsz magadnak egy festményt és időpontot. Negyed órával kezdés előtt megérkezel, hogy ráhangolódj a munkára. Festéshez való kellékek biztosítva vannak számodra, semmit nem kell vinned, legfeljebb egy váltóruhát, de kötényt biztosítanak neked. Az instruktor bevezet a témába és elkezdi festeni a képet, te pedig az útmutatásoka lapján követni fogod. 3 óra alatt elkészül a mestermű, megszárad, becsomagoljátok é hazaviheted emlékbe.

  Az Alkotasutca.hu remek lehetőséget nyújt a kreativitás és fantázia fejlesztésére. Továbbá csapatépítésnek is tökéletes hely, ha már unjátok a megszokott játékokat, vagy akár barátokkal és családdal is elindulhatsz a művészet útján. Ha nem vagy és nem is leszel született festő, mindenképp tanácsolt kipróbálni, mivel arra öszötönöz, hogy túllépd saját határaid. Egy próbát mindenképp megér, szóval festésre fel!

  Belépés az Alkotasutca.hu weboldal honlapjára

Az Alkotasutca.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 26


Belépés az Alkotasutca.hu weboldal honlapjára

Keresse ki az Alkotasutca.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Alkotasutca.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat.

2018 December az Alkotasutca.hu-n elérhetõ 0x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 0x segített megspórolni az Alkotasutca.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.