Allzora.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 70x | Ingyenes szállítás: Igen
Allzora.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 13x
Ajánlatok az Allzora.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Allzora.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Információk az Allzora.hu weboldalról

 • Az Allzora.hu egy olyan webáruház, amely számos típusú terméket értékesít – az elektronikától az eredeti ajándékokon át egészen az élelmiszerekig, a drogériáig, valamint a kisállat kellékekig.

  Ahogyan a városban lévő piacon, úgy az Allzora.hu internetes boltban is minden kategóriából vásárolhat valamit. Az élelmiszereken felül számos kisállat kiegészítő, háztartási készülék, parfüm és kozmetika, drogéria vagy elektronika közül választhat. Természetesen mindent kedvező áron vásárolhat meg, emellett minőségi ügyfélszolgálatra és egyebekre számíthat. Vásároljon az Allzora.hu-n még ma.

  Az internetes boltról

  Az Allzora.hu egy viszonylag fiatal webáruház, amely 2019-ben jött létre. Célja, hogy széleskörű termékkínálatot és szolgáltatást kínáljon a magyar, a szlovák, illetve a cseh piacon. Irányultsága széleskörű. Vásárlóinak számos márkás és nem márkás terméket kínál a lehető legjobb árakon.

  Az internetes bolt talán legnagyobb előnye, hogy a legtöbb termék raktáron található. Ez azt jelenti, hogy nem kell több hetet várnia az áru kiszállítására, ugyanis mindez csupán néhány napot vesz igénybe. A statisztikák is bizonyítják, hogy az Allzora.hu egy minőségi webáruház. A vásárlók akár 81 %-a folyamatosan visszatér. Plusz, körülbelül egy év működést követően a webáruház 8700 tagot tart számon. Amennyiben Ön is értesülni szeretne a legjobb ajánlatokról, csatlakozzon a klubhoz még ma.

  Amennyiben pénzt szeretne megtakarítani, kattintson a Mindennapi alacsony árak kategóriára, amelybe napi szinten új termékek kerülnek. Több ezer vagy tízezer forintot is megtakaríthat. A vállalat nem áll egy helyben, a jövőre is gondol és folyamatosan fejlődik. A honlap folyamatosan fejlődik, így annak használata egyszerű, a vásárlás rendkívül könnyű, sokkal inkább kellemes kikapcsolódásnak számít, mintsem kötelességnek. Ezen felül a vállalat értékeiről sem szabad megfeledkezni. A lehető legjobb, magas minőségű szolgáltatásokat, napi kedvezményes ajánlatokat, valamint a lehető legjobb ügyfélszolgálatot szeretné nyújtani ügyfeleinek.

  Termékek

  Amint már említettük is, az Allzora.hu internetes bolt számos típusú terméket értékesít. Kínálatában a kerti segédeszközökön felül játékokat, divatos kiegészítőket, parfümöket, kozmetikumot, háztartási készülékeket, elektronikát és számos egyebet talál.

  Az egyes terméktípusok alapján, valamint márkák alapján is válogathat. Az internetes bolt több tíz márka termékeit kínálja. Ide tartoznak a Coca-Cola, az Evian, a Ferrero, a Garnier, a Gillette, a Glade, a Maggi, a Dolce Gusto, a Nescafé, a VOSS vagy a Monin.

  Minden termék illusztrációs fotókkal kiegészített, amelyekre rá is nagyíthat. Ennek köszönhetően előre tudhatja, mit vásárol. Ezt követi a részletes leírás, további információk, valamint azon vásárlók véleménye, akik már megvásárolták az adott terméket. A legtöbb terméknél arról is talál információt, hogy az a raktáron található-e, vagy sem, valamint, hogy hány napot kell várnia, míg megérkezik Önhöz. A termékek többsége azonban raktáron található, így 5 - 7 napon belül megérkezik Önhöz.

  Tájékozódás az internetes boltban

  Az internetes boltban történő tájékozódás bonyolultabb lehet, ugyanis a vállalat több ezer terméket kínál. Amennyiben az egyes kategóriák alapján fog választani, biztos lehet abban, hogy a vásárlásra fordított idő lerövidül.

  Minden termék fő kategóriákba osztott, amelyek alkategóriákra oszlanak. Ezek továbbá szűrőkkel kiegészítettek, rendezhetőek közkedveltség, ár vagy megnevezés alapján.

  Az internetes bolt főoldalán a fő kategóriákon felül a közkedvelt termékeket tartalmazó panelt is talál. Lejjebb a honlapon olyan közkedvelt márkák vannak felsorolva, amelyeket a vásárlók előnyben részesítenek a vásárlás során.

  Szolgáltatások

  A webáruház minőségi szolgáltatásokat kínál, amelyek közé természetesen az ügyfélszolgálat is tartozik. A rendeléssel, esetleg reklamációval vagy a termék visszaküldésével kapcsolatos információkkal kapcsolatban telefonszámon, vagy e-mail cím használatával is felveheti a kapcsolatot a bolt munkatársaival.

  Amennyiben elsőként szeretne tudni az újdonságokról vagy a kedvezményekről, iratkozzon fel a hírlevélre. Ez e-mail címére fog érkezni havi pár alkalommal.

  Belépés Allzora.hu weboldal honlapjára

Allzora.hu - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Allzora.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Allzora.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Allzora.hu - Hogyan használhatom fel a kedvezményt a webáruházban?

 • Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Allzora.hu-n a következõ kategóriában: Háztartás és Bútor.

Allzora.hu - Gyakran ismételt kérdések

 • Kínál a(z) Allzora.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A(z) Allzora.hu ingyenes házhozszállítást kínál.

  Milyen termékeket kínál a(z) Allzora.hu webáruház?

  A(z) Allzora.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Háztartás és Bútor.

  Milyen fizetési módokat választhatunk a(z) Allzora.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Átutalás, Online bankkártyás fizetés.

  Milyen szállítási módokat választhatunk a(z) Allzora.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  Hány aktuális kupon található jelenleg a(z) Allzora.hu webáruházban?

  Augusztus, 2022 évben a(z) Allzora.hu kínálatában 0x kupon található.

  Hány aktuális akció és kedvezmény található a a(z) Allzora.hu webáruházban?

  Augusztus, 2022 évben a(z) Allzora.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a(z) Allzora.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : Ingyenes szállításokat készítettünk Önnek a kiválasztott termékekhez, ennek köszönhetően spórolhat.

  A Kuponkozmosz.hu a(z) Allzora.hu webáruházban már 70x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Top üzletek a kategóriában: Háztartás és Bútor

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Háztartás és Bútor

Vidaxl.hu
 • Csak nálunk!
  10% kedvezmény a Vidaxl.hu-n
  A 10%-os kedvezménykupon csak vidaXL márkájú termékekre, a bútor, otthon... Több infó A 10%-os kedvezménykupon csak vidaXL márkájú termékekre, a bútor, otthon és bútor, gyep és kert kategóriákban található termékekre váltható be. Kizárólag 43.300Ft feletti rendelés esetén érvényes Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Használt: 363x
4home.hu
Érvényes: 31/12/2022
Használt: 97x
Bestoffice.hu
Érvényes: 31/08/2022
Használt: 0x
Royal-plaza.hu
Érvényes: 31/08/2022
Használt: 0x
Vivre.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 152x
Butor-signal.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 150x
Klarstein.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 136x

Allzora.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : Különleges árak
 • Akció : Mindenap alacsony árak. Mindenap alacsony árak.

Az Allzora.hu üzlet értékelése


  (4 az 5-ből)


Értékelések száma: 13


Belépés az Allzora.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Allzora Kft
Štěpánská 704/61
Nové Město, 110 00 Praha 1
Cseh Köztársaság
Telefonszám: +420 601 086 338
Fizetési módok: Átutalás Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat