Csodacsont.hu - Kupon és Kedvezménykód

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 19x | Ingyenes szállítás: Igen
Csodacsont.hu
Érvényes: 2023.03.31
Használt: 6x
Ajánlatok a Csodacsont.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Csodacsont.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Csodacsont.hu - Vélemény

 • Rendeld Házhoz a Barf Húsokat és Menüket. Országos Házhoz Szállítás. Immunerősítő, ízületvédő, szőr- és bőr problémákra kiegészítők. Allergiás kutyáknak is.

  A csodacsont webáruház a lelkiismeretes, tudatos gazdik paradicsoma. A webáruház üzemeltetői csupa olyan termékeket gyűjtöttek össze és kínálnak a vásárlóiknak, amelyeket ők is szívesen adnak (vagy adnának) a kiskedvenceiknek. A kutyákon és macskákon kívül nyusziknak, tengeri malacoknak és hörcsögöknek is találunk tápokat, játékokat és kellékeket.

  Barf táplálkozás
  A webáruház különösen a BARF híve. A rövidítés az angol Biologically Appropriate Raw Foods, azaz biológiailag megfelelő nyers ételek kifejezést takarja. Ez a táplálkozási mód arra alapoz, hogy a kutya (és a macska) egy húsevő állat, akárcsak a vadon élő rokona, a farkas. A kutyának a farkashoz hasonló az emésztőrendszere, valamint a fogsorukban is ugyanúgy megtalálható az erős szemfog, amellyel a zsákmányuk csontjait is könnyűszerrel képesek szétroppantani. A farkas a húson kívül fűvel, gyógynövényekkel, gyümölcsökkel és gyökerekkel egészíti ki az étrendjét. A barf étrendben ennek megfelelően kiegyensúlyozott arányban találjuk meg az izmokat, csontokat, porcokat, zsírt, belsőségeket, zöldségeket és gyümölcsöket.
  Barf menü
  A webáruházban akár kész barf menüket is választhatunk, de a fagyasztott húsok és belsőségek is szép számmal megtalálhatók. Vásárolhatunk színhúst, zsírosabb húst, csontosabb húst, valamint zöldpacalt is. A zöldpacal tisztítatlan gyomrot takar. A fagyasztott húsok praktikusan felporciózhatók és tovább tárolhatók. Nem tartalmaznak tartósítószert és mesterséges adalékanyagokat. Ha magunk szeretnénk összeállítani a barf menüt, külön is megvásárolhatjuk a zöldségeket és gyümölcsöket, például pehely formájában.
  Száraztápok, konzervek és levesek
  A tápok között a már említett barfon táplálékon kívül klasszikus száraztápot és konzerveket is találunk. Érdekesség, hogy leveseket is vásárolhatunk a kiskedvenceink számára. Néha nem kapható meg minden tápanyag a táplálékból. Ilyenkor fordulhatunk a táplálékkiegészítőkhöz. A Csodacsont.hu webáruházban a táplálékkiegészítőket átlátható kategóriákba rendezve találhatjuk: Olajok és paszták, CBD olaj, zöldség- és gyümölcskeverékek, allergiásoknak, élősködők ellen, emésztésre, idős kutyáknak, immunerősítés, ízületekre, kölyökkutyáknak, méregtelenítés, szőrre-bőrre. Amint láthatjuk, a konkrét problémák és célok szerint is fel van osztva, illetve az állat életkora, a termék állaga és típusa alapján is. Az egyes kategóriákra szűrőket is használhatunk, így mindenki könnyedén megtalálhatja, amit keres.
  Kellékek és hasznos holmik
  Az állattartás nemcsak a táplálékról szól, ezért a Csodacsont.hu webáruház felszereléseket is kínál. Nem hiányozhatnak a fekhelyek, a kutyaruha, a játékok, a kakiszedő zacskók, a nyakörvek, a pórázak, a tálak, az ápoláshoz szükséges kellékek, hám és a kiképzéshez elengedhetetlen jutalomfalatok.
  Rágcsálók
  A rágcsálóknak főkategóriában nyusziknak, hörcsögöknek és tengeri malacoknak való kellékeket és tápokat találunk. A rágcsálóknak megfelelő játékok természetesen az ő igényeikhez van tervezve. Általában valamilyen finomságot, rágcsálnivalót is tartalmaznak és olyan anyagokból készülnek, amit a kíváncsi kisállatunk nyugodtan megkóstolhat, megrághat, nem lesz tőle semmi baja.
  Hasznos blogbejegyzések
  A Csodacsont.hu webáruház egy blogot is vezet. A blogbejegyzések a webáruház használatán kívül hasznos cikkekkel is ellátnak bennünket az állattartással kapcsolatban, tippeket és tanácsokat adnak, egy gyakori problémát írnak körül, esetleg valamilyen terméket ismertetnek. További tartalomra lelhetünk a Csodacsont Facebook és Instagram oldalán.

  Fizetés és szállítás
  Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan oldják meg a fagyasztott áru házhozszállítását. Nem kell aggódni, hiszen ezeket a termékeket speciális csomagolásban szállítják. Ez a csomagolás hőtartó, szigorú előírásoknak felel meg, környezetbarát és egészen kicsire összehajtható. A fagyasztott termékek szállítása díja 2990 Ft, míg a többi terméké valamivel olcsóbb, mindössze 1290 Ft. A bankkártyás fizetés mellett utánvétre is lehetőségünk van. Ebben az esetben a kezelés költsége 290 Ft. Ha hűtést nem igénylő termékeket vásárolunk, akkor a házhozszállítás mellett választhatjuk a FOXPOST csomagautomatát is, a szállítási díj pedig 790 Ft-ra csökken.

  Ügyfélszolgálat
  Ha bizonytalan a vásárlást illetően, akkor vegye fel a kapcsolatot a bolttal. Ha Pécs környékén tartózkodik, akkor akár személyesen is felteheti a kérdéseit a Csodacsont hagyományos boltjában. A jótanácsok itt is megtalálják.

Csodacsont.hu - Gyakran ismételt kérdések

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Csodacsont.hu e-shopban?
  1. Keresse ki az Csodacsont.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válassza ki a terméket az Csodacsont.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.
  4. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.
  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Csodacsont.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Csodacsont.hu-n a következõ kategóriában: Állatvilág.

  🛍️ Kínál a Csodacsont.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Csodacsont.hu ingyenes házhozszállítást kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Csodacsont.hu webáruház?

  A Csodacsont.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Állatvilág.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Csodacsont.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Online bankkártyás fizetés.

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Csodacsont.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Csodacsont.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben a Csodacsont.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Csodacsont.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben a Csodacsont.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Csodacsont.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

  🛍️ Melyek a Csodacsont.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Csodacsont.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Black Friday 2023 a Csodacsont.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Csodacsont.hu áruház előnyei?
  ✅ Akciók 1x
  🛒 Akciós kuponok 0x
  💵 Megtakarítás 19x
  🚚 Ingyenes szállítás Igen

  A Kuponkozmosz.hu a Csodacsont.hu webáruházban már 19x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Csodacsont.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Ingyenes szállítás : 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Információk az áruházról Csodacsont.hu

Értékelés:  4.5 (7x)
Kapcsolat: Wonder bone BARF shop
7630 Pécs
Zsolnay Vilmos u. 59/1
Telefonszám: +36 30 667 9399
E-mail: vau@csodacsont.hu
Fizetési
módok:
Utánvétes fizetés Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat