Gatio.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 196x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Gatio.hu weboldalról:

  Minőségi ruházati cikkek és minőségi ügyfélszolgálat. Ez a Gatio.hu webáruház. Hitvallásához ugyanis nemcsak minőségi ruhákat forgalmazni kedvező áron, hanem gondoskodni is a vásárlóiról. Ez a cél az ellenőrzött gyártóknál kezdődik, és a minőségi ügyfélszolgálattal folytatódik. A Gatio.hu webáruháznak mindkettő sikerült. A termékek fő portfóliója az eredeti termékekre specializálódik, és az előző szezon kollekcióiból áll. Miért vásároljon az üzletben Gatio.hu ?

Gatio.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Január 2021)

Gatio.hu
 • Akció
  20.000 ft. Feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás. 20.000 ft. Feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás. Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Gatio.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 1x
Ajánlatok az Gatio.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Gatio.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Divat és Ruházat

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Divat és Ruházat

AboutYou.hu
 • Csak nálunk!
  15% kedvezmény
  15% kedvezmény az új ügyfelek számára. Minimális rendelési érték 18.000... Több infó 15% kedvezmény az új ügyfelek számára. Minimális rendelési érték 18.000 HUF: https://www.aboutyou.hu/kupon-feltetelek Szöveg elrejtése
Érvényes: 28/02/2021
Eshop: AboutYou.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 3423x
Answear.hu
 • Kedvezmény 50%
  Az új fehérnemúre van szükséged? Használd ki a kedvezményeinket! Ezzel a... Több infó Az új fehérnemúre van szükséged? Használd ki a kedvezményeinket! Ezzel a kóddal kapsz 50% kedvezmény a Guess fehérneműre! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Answear.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 1272x
Legyferfi.hu
Érvényes: 01/02/2021
Eshop: Legyferfi.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 10x
Amiatex.hu
Érvényes: 31/01/2021
Eshop: Amiatex.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 8x
Spartoo.hu
 • Kedvezmény 6%
  A - 6% kedvezmény a leértékelt termékekre érvényes a Spartoo.hu... Több infó A - 6% kedvezmény a leértékelt termékekre érvényes a Spartoo.hu webáruházban 21.000 Ft feletti vásárlás esetén, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Szöveg elrejtése
Érvényes: 23/02/2021
Eshop: Spartoo.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 3x

Információk az Gatio.hu weboldalról:

 • Minőségi ruházati cikkek és minőségi ügyfélszolgálat. Ez a Gatio.hu webáruház. Hitvallásához ugyanis nemcsak minőségi ruhákat forgalmazni kedvező áron, hanem gondoskodni is a vásárlóiról. Ez a cél az ellenőrzött gyártóknál kezdődik, és a minőségi ügyfélszolgálattal folytatódik. A Gatio.hu webáruháznak mindkettő sikerült. A termékek fő portfóliója az eredeti termékekre specializálódik, és az előző szezon kollekcióiból áll.

  Ha az előző szezon kollekcióiból válogatunk, akkor nagyon kedvező áron szerethetünk be eredeti és minőségi termékeket. A Gatio.hu webáruház a nagyszerű árak mellett arra is odafigyel, hogy a vásárlás a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen.

  A Gatio.hu webáruház üzemeltetői nagyon jól tudják, hogy a vásárlók abba az áruházba járnak vissza szívesen, ahol érzik, hogy értékelik őket. Ezért minden vásárlóval érzékeltetik, hogy fontos számukra, és maximális mértékben gondoskodnak róla nemcsak a vásárlás során, hanem utána is. A ruházati cikkeket nőknek és férfiaknak egyaránt kínálják. Minden egyes darab szükség esetén visszaküldhető vagy kicserélhető.

  A férfiak márkás pólókat, rövidujjúkat, ingeket, pulóvereket, kapucnis felsőket, szvettereket, alsónadrágokat, fürdőnadrágokat, kabátokat, dzsekiket, mellényeket, zakókat, nadrágokat, rövidnadrágokat, cipőket, kiegészítőket találnak. Nem hiányoznak az ajándékutalványok és az ajándéktáskák sem. A nőknek szóló kínálat alapjában véve ugyanaz, csak szoknyákkal és ruhákkal kiegészítve. A kiárusításban mindig érdekes termékeket talál, még érdekesebb áron.

  Nagy előny ennél a webáruháznál, hogy tisztában vannak a vásárlók azon problémájával, hogy online vásárlás esetén nem tudják felpróbálni a ruhát. Ezért egy olyan lehetőséget kínál, amely során a vásárló teljes elégedettsége garantált lesz. A kívánt termékből a vásárló több méretet is megrendelhet, felpróbálhatja őket, majd a webáruház költségére visszaküldheti azokat a termékeket, amelyek nem jók rá. A nem megfelelő termékekért kifizetett pénz pedig már akár 3 napon, de legkésőbb 14 napon belül a vásárló számláján lesz.

  A postaköltség harmincezer forint felett ingyenes. A szállítási mód lehet Csomagküldő szolgálattal vagy Futárszolgálattal. A szállítás 3-9 napon belül történik attól függően, hogy a kívánt termék raktáron van-e.

  Belépés az Gatio.hu weboldal honlapjára

Gatio.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : 20.000 ft. Feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás 20.000 ft. Feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Szöveg elrejtése

Az Gatio.hu üzlet értékelése


  (5 az 5-ből)


Értékelések száma: 4


Belépés az Gatio.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: G&T Group s.r.o
Sušická 32
160 00 Prague
Telefonszám: +3616555943
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Átutalás
Szállítás: Futárszolgálat Csomagátvételi pont

Keresse ki az Gatio.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Gatio.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Gatio.hu-n a következõ kategóriában: Divat és Ruházat.

2021 Január az Gatio.hu-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 196x segített megspórolni az Gatio.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.