Gekkotoys.hu kupon és kedvezménykód

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 18x | Ingyenes szállítás: Igen
Gekkotoys.hu
Korlátlan ideig érvényes
Használt 18x
Ajánlatok a Gekkotoys.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Gekkotoys.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Gekkotoys.hu: minden kupon 2023.06.07

 • Kuponok Típus Érvényesség
  Ingyenes szállítás: Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti vásárlás esetén. Kedvezmény Korlátlan

Információk az áruházról Gekkotoys.hu

 • Értékelés:  4.5 (6x)
  Kapcsolat: Kidologic Kft.
  4034 Debrecen
  Munkás utca 56
  Telefonszám: +36212010081
  E-mail: order@gekkotoys.hu
  Fizetési
  módok:
  Utánvétes fizetés Átutalás Online bankkártyás fizetés Bankkártya Készpénz
  Szállítás: Futárszolgálat Személyes átvétel Magyar Posta

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Gyerek és játék

Vélemény a Gekkotoys.hu üzletről

 • Ismerkedjen meg a művészek, illusztrátorok által tervezett csodaszép, és különleges fejlesztő játékokkal, amelyek a Gekkotoys.hu webáruház kínál. Ezek a játékok a gyermekek örömét és fejlődését is garantálják. Legyen részese a Djeco élménynek! A fejlesztő játékok mellett Djeco gyerekszoba dekorációt, Djeco társasjátékokat és még sok-sok játékot is megtalál ebben a webáruházban, amelyek mind a gyermekek örömét és fejlődését garantálják. A Djeco egyre népszerűbb nemcsak a családok körében, hanem már bölcsődékben, óvodákban, iskolákban is használják őket.

  A webáruházról

  A Gekkotoys.hu webáruház Djeco termékeket kínál, amelynek játékfejlesztő csapatában neves és híres grafikusok, illusztrátorok és művészek dolgoznak azon, hogy a kezeik közül kikerült minden játék örömet szerezzen a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Djeco játékok csomagolása, a játékok anyaga, tapintása és maga a játékélmény is ezt az egyedi, stílusos művészi szakértelmet sugározza, amellyel a játékok készültek. A gondosan megtervezett, csodálatos Djeco játékok motiválják a gyermekeket a játékra, miközben egyúttal fejlesztik is őket. A Djeco játékok nem egyszerűen csak játékok, hanem élményt nyújtanak. Vásárolja meg gyermekeinek és próbálják ki ők is.

  A Djeco márkáról

  A Djeco egy olyan márka, amely egyre nagyobb népszerűségének örvend szerte az országban, hiszen teljesen egyedi a stílusa, ezzel pedig maga mögé utasít sok más játék márkát. A kínálatába cuki figurák, csodálatos szoba dekorációk, szépen rajzolt, többféle képpen is játszható társasjátékok tartoznak. A gyerekek és a szülők imádják ezt az egyediséget, hiszen nem találkozhatnak vele minden játékboltban. A Djeco játékok azért is varázslatosak, mert megőrzik a tisztasáságukat és az idő múlásával sem váltak tömegtermékké.

  A Djeco márka története

  A Gekkotoys.hu webáruház széles választékban kínál szoba dekorációt, tárasjátékokat, fejlesztő játékokat, kártyajátékokat és party kellékeket a gyermekeknek. Minden játék, dekoráció figyelemmel és nagy gonddal készült, hogy az eredmény barátságos, különleges és szívmelengető legyen. A cél az, hogy a játék élmény legyen, motiváljon és fejlessze a gyermeket. Ezek a játékok folyamatosan elkápráztatják a gyermekek közönségét. Fantasztikusak a logikai játékai, a társasjátékok, amelyeknek a nagy részével akár már a két vagy ötéves korosztály is játszhat. A Djeco kártya játékai izgalmasak, elgondolkodtatnak és közben az egész családnak képesek felhőtlen szórakozást biztosítani. A Djeco márkát még 1954-ben álmodta meg egy édesanya. Akkoriban ez forradalminak számított, hiszen abban az időben nők nem nagyon vállalkoztak és nem szoktak vállalkozást alapítani. Ez az édesanya fejlesztő játékokat kezdett el megálmodni, majd meg is tervezte azokat. A célja nemcsak a gyermekek fejlesztése volt, hanem a játék örömének nyújtása is, mindez pedig háttérbe szorította magát a kereskedelmi célokat. Ez a hozzáállás sikeres volt, hiszen teljesen megalapozta márka hírnevét és a mai napig tartó töretlen sikerét.

  A sikertörténet folytatódik

  Miután az édesanya kisfia felnőtt, át vette a stafétabotot az anyjától. A felnőtt férfi már nem maradt csak az édesanyja ötleteinél, hanem útra kelt, hogy olyan játékok nyomába eredjen, amik nem ismertek világszerte, vagy amik még nem jelentek meg a piacon, de az édesanya által lefektetett alapelveknek teljesen megfelelnek. Mellette pedig olyan játékokat álmodott meg, amik azelőtt még sohasem léteztek, de úgy gondolta, hogy a játékot kereső szülőknek szükségük van rá. 1997-ben igazi, műalkotásnak is megfelelő játékokat vitt a piacra. A legnagyobb lépést 2011-ben sikerült megtennie az Arty-Toys közreműködésével. Az Arty-Toys olyan egyedi és utánozhatatlan figurákat alkotott meg, amely felkeltette a Djeco design iránt érdeklődő szülők figyelmét. A siker azóta is kétségtelenül töretlen, nagy érdeklődésnek örvend és mindenki szereti ezeket a játékokat!

  Átlátható kategóriák

  A Gekkotoys.hu webáruház oldalán a játékok átlátható kategóriákba vannak beosztva. Az egyes kategóriák a játékok típusa alapján születtek meg, de akár a gyermek életkora vagy neme szerint is válogathat közülük. A játéktípusok között állatos játékokat, fejlesztő játékokat, színezéshez, festéshez, rajzoláshoz és művészetekhez szükséges kellékeket, kreatív játékokat, művész készleteket, társasjátékokat, plüssjátékokat, bébi játékokat, fajátékokat, klasszikus játékokat, logikai játékokat, fa kirakókat, fűzős játékokat, jutalmazó táblát, mágneses játékokat, mini játékokat, oktató játékokat, toronyépítő kockákat talál. Ha ajándékot keres, akkor a megfelelő kategóriában ebben is segítséget nyújt a Gekkotoys.hu webáruház.

A Gekkotoys.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Gekkotoys.hu e-shopban?

  1. Keresse meg a Gekkotoys.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Gekkotoys.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Gekkotoys.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Gekkotoys.hu-n a következõ kategóriában: Gyerek és játék.

  🛍️ Kínál a Gekkotoys.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Gekkotoys.hu ingyenes házhozszállítást kínál. Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti vásárlás esetén.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Gekkotoys.hu webáruház?

  A Gekkotoys.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Gyerek és játék.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Gekkotoys.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Átutalás, Online bankkártyás fizetés, Bankkártya, Készpénz

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Gekkotoys.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat, Személyes átvétel, Magyar Posta

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Gekkotoys.hu e-shopban?

  Nem, jelenleg nincs kedvezményünk a Gekkotoys.hu e-shop külföldön.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Gekkotoys.hu webáruházban?

  június, 2023 évben a Gekkotoys.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Gekkotoys.hu webáruházban?

  június, 2023 évben a Gekkotoys.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Gekkotoys.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti vásárlás esetén.

  🛍️ Melyek a Gekkotoys.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Gekkotoys.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Gekkotoys.hu e-shoppal?

  A Gekkotoys.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36212010081 vagy e-mailben: order@gekkotoys.hu.

  🛍️ Black Friday 2023 a Gekkotoys.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Gekkotoys.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Igen (40 000 Ft)
  📅 Frissítve Június, 2023

  A Kuponkozmosz.hu a Gekkotoys.hu webáruházban már 18x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Gekkotoys.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.