Infobus.eu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 1 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 0x
 • Inform√°ci√≥k az Infobus.eu weboldalr√≥l:

  Az Infobus.eu egy √°ttekinthetŇĎ, egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥ internetes platform a jegyek forgalmaz√°s√°ra √©s a szem√©lysz√°ll√≠t√°s ir√°ny√≠t√°s√°ra. Ha √Ėn is rendszeresen szokott aut√≥busszal, vonattal vagy rep√ľlŇĎg√©ppel utazni, akkor mindenk√©ppen jobb, ha ismeri ezt a platformot. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Infobus.eu ?

Infobus.eu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (J√ļlius 2020)

Infobus.eu
 • Pr√°ga> Pozsony 298 CZK-t√≥l
  Prága> Pozsony 298 CZK-tól Prága> Pozsony 298 CZK-tól Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Aj√°nlatok az Infobus.eu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Infobus.eu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: Utaz√°s

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Utazás

Flixbus.hu
 • Akci√≥
  Szeretsz utazni? A legjobb helyen jársz! A FlixBus oldalon találhatsz... Több infó Szeretsz utazni? A legjobb helyen jársz! A FlixBus oldalon találhatsz buszutakat már 1590 Ft-tól! Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Flixbus.hu
 • Akci√≥
  Utazz éjszakán alacsonyabb áron! Tekintsd meg az akciós jegyeket... Több infó Utazz éjszakán alacsonyabb áron! Tekintsd meg az akciós jegyeket éjszakára és utazz alacsonyabb áron! Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Flixbus.hu
 • Akci√≥
  T√∂ltsd le a Flixbus mobilalkamaz√°st √©s ne maradj le a leg√ļjabb akci√≥kr√≥l... T√∂bb inf√≥ T√∂ltsd le a Flixbus mobilalkamaz√°st √©s ne maradj le a leg√ļjabb akci√≥kr√≥l √©s kuponokr√≥l! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Flixbus.hu
 • Akci√≥
  Iratkozz a FlixBus h√≠rlev√©lre √©s ne maradj le a leg√ļjabb akci√≥kr√≥l! Iratkozz a FlixBus h√≠rlev√©lre √©s ne maradj le a leg√ļjabb akci√≥kr√≥l! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Maiutazas.hu
 • Akci√≥
  Nyaralni mész? Kínáljuk a legjobb ajánlatokat! Nyaralni mész? Kínáljuk a legjobb ajánlatokat! Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan

Információk az Infobus.eu weboldalról:

 • Az Infobus.eu egy √°ttekinthetŇĎ, egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥ internetes platform a jegyek forgalmaz√°s√°ra √©s a szem√©lysz√°ll√≠t√°s ir√°ny√≠t√°s√°ra. Ha √Ėn is rendszeresen szokott aut√≥busszal, vonattal vagy rep√ľlŇĎg√©ppel utazni, akkor mindenk√©ppen jobb, ha ismeri ezt a platformot.

  Az Infobus.eu egy platform a jegyek v√°s√°rl√°s√°ra. Seg√≠ts√©g√©vel megtudhatja, hogy mikor indul a busz-, vonat vagy rep√ľlŇĎj√°rata. A rendszer nagyon √°ttekinthetŇĎ √©s √ļgy alkott√°k meg, hogy megfeleljen a modern internetes oldalakkal t√°masztott k√∂vetelm√©nyeknek. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen nagyon egyszerŇĪ a weboldalon mozogni √©s t√°j√©koz√≥dni. Legnagyobb partnerei k√∂z√© a Flixbus, a RegioJet √©s a CombiWay tartozik.

  A weboldal minden modern lehetŇĎs√©get √©s internetes eszk√∂zt k√≠n√°l ahhoz, hogy meg tudja v√°s√°rolni a kin√©zett busz-, vonat vagy rep√ľlŇĎjegyet. A jegyet megv√°s√°rolhatja elektronikus jegy, SMS vagy QR k√≥d form√°j√°ban. Ennek a platformnak a legnagyobb elŇĎnye, hogy t√°mogatja a t√∂bbvalut√°s rendszert. Ez azt jelenti, hogy a jegyek forgalmaz√°sa b√°rmilyen valut√°ban t√∂rt√©nhet, amilyent csak √Ėn szeretne.

  A jegyv√°s√°rl√°s ut√°n minden pontos inform√°ci√≥t megkap a busz-, vonat vagy rep√ľlŇĎj√°ratr√≥l. Teh√°t a j√°rat indul√°s√°nak idej√©rŇĎl, hely√©rŇĎl √©s az √ļt hossz√ļs√°g√°r√≥l is. Biztosan √©rt√©kelni fogja a b√≥nuszprogramot. Ez a program √ļgy mŇĪk√∂dik, hogy minden egyes jegyv√°s√°rl√°s sor√°n valamilyen b√≥nuszra tehet szert. A b√≥nuszokat ezt k√∂vetŇĎen felhaszn√°lhatja a k√∂vetkezŇĎ jegyv√°s√°rl√°s sor√°n az Infobus.eu oldal√°n.

  A weboldalon nagyon egyszerŇĪen lehet t√°j√©koz√≥dni. A weboldal megnyit√°sa ut√°n r√∂gt√∂n l√°that egy t√°bl√°zatot, amelyben n√©pszerŇĪ kiindul√°si pontokat √©s c√©l√°llom√°sokat tal√°lhat. Ezut√°n el√©g csak megadni az utaz√°s k√≠v√°nt d√°tum√°t √©s kikeresni a busz-, vonat- √©s rep√ľlŇĎj√°ratot, amely √©rdekelheti √Ėnt. A keres√©st kieg√©sz√≠theti az utaz√≥k adatainak megad√°s√°val: gyermekek √©s felnŇĎttek sz√°ma. V√°laszthat k√∂zvetlen j√°ratok k√∂z√∂tt, de megadhatja azt is, hogy h√°nyszor hajland√≥ √°tsz√°llni a c√©lba √©r√©s elŇĎtt.

  A weboldal als√≥ s√°vj√°b√≥l nem hi√°nyozhatnak a felhaszn√°l√≥k v√©lem√©nyei, √©rt√©kel√©sei √©s reakci√≥i, akik m√°r kipr√≥b√°lt√°k ezt a szolg√°ltat√°st. √ćgy szem√©lyesen is meggyŇĎzŇĎdhet arr√≥l, hogy milyen m√°sok tapasztalata ezzel a platformmal. K√©rd√©s eset√©n egy ingyenes vonalon kaphat telefonos seg√≠ts√©get. A szolg√°ltat√°s mobil alkalmaz√°s seg√≠ts√©g√©vel is el√©rhetŇĎ.

  Belépés az Infobus.eu weboldal honlapjára

Infobus.eu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

 • Akci√≥ : Pr√°ga> Budapest m√°r 420 CZK-t√≥l Pr√°ga> Budapest m√°r 420 CZK-t√≥l Sz√∂veg elrejt√©se

Az Infobus.eu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 3


Belépés az Infobus.eu weboldal honlapjára

Keresse ki az Infobus.eu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Infobus.eu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Infobus.eu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: Utaz√°s.

2020 J√ļlius az Infobus.eu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 1x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 0x segített megspórolni az Infobus.eu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.

Sp√≥roljon m√©g k√©nyelmesebben. Pr√≥b√°lja ki bŇĎv√≠tm√©ny√ľnket a b√∂ng√©szŇĎj√©ben.

BŇĎv√≠tm√©ny telep√≠t√©se