Kincsprogram.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 0 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 0x
 • Információk az Kincsprogram.hu weboldalról:

  Nagyszerű magazin szülőknek és pedagógusoknak, melyben fantasztikus programkínálatot talál a legfeljebb 14 éves gyermekeknek. Nem lehet egyszerű eligazodni az országszerte több száz program között, ám ez a magazin segít Önnek a tájékozódásban. Miért vásároljon az üzletben Kincsprogram.hu ?

Kincsprogram.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Február 2020)

Ez az üzlet jelenleg nem rendelkezik további aktív kuponokkal vagy kedvezménykódokkal.
Ajánlatok az Kincsprogram.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Kincsprogram.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában:

Információk az Kincsprogram.hu weboldalról:

 • Nagyszerű magazin szülőknek és pedagógusoknak, melyben fantasztikus programkínálatot talál a legfeljebb 14 éves gyermekeknek. Nem lehet egyszerű eligazodni az országszerte több száz program között, ám ez a magazin segít Önnek a tájékozódásban.

  Család. Program. Élmény. Ez a Kincsprogram szlogenje. A Kincsprogram.hu weboldalon az aktuális programokat és programajánlót találja meg.

  A Kincs magazin 2010 novemberében született meg. Ez a szülőknek, pedagógusoknak szóló havonta megjelenő magazin „valódi” iránytű a gyerekeknek szóló programokhoz. A korhatár eközben egészen tág, hiszen nullától 14 éves korosztálynak való programokat is találhatunk benne. Még egészen apró, totyogó a csemetéje? Nem probléma! Az általános iskola padjait koptatja? Az sem gond! Esetleg már egy egészen értelmes, kíváncsi és kultúrára éhes tizenévessel állunk szemben? A Kincs magazinban megtalálja a kedvére való programot.

  Óriási segítséget nyújt, hiszen a kiadványt lapozgatva sokkal könnyebb eligazodni a sok száz, óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló, jobbnál jobb szabadidős lehetőségek között. A magazinban ezeket a programokat napi bontásban is megtalálja. Emellett a magazin tematikus bontásban is ajánl színházi, mozis, szabadtéri műsorokat, kiállításokat, múzeumokat és koncerteket.

  A Kincs magazin különleges rovataiban CD-k, könyvek, társasjátékok közül szemezgethetnek, a Kincses láda pedig egy-egy aktuális témához, hagyományhoz, ünnepekhez kínál programokat. Egyes szabadidős tevékenységek szezonálisak.

  A Kincsprogram.hu weboldalon egy listát talál azokról az óvodákról, ahol bárki ingyen hozzájuthat a KINCS magazinhoz. Az óvodákon kívül a Kincs magazint színházakban, művelődési központokban és játszóházakban is megtalálhatja. A fentebb említett listán kívül az elérhető helyeket a főoldalon lévő térkép segítségével is felfedezheti.

  Ha nincs lehetősége vagy nem szeretne mindig a Kincs magazin után kutakodni, akkor a magazin akár házhoz is jöhet Önhöz a temérdeknyi programmal. Ehhez elég előfizetni a magazinra. Az előfizetéshez szükséges szelvényt a Kincsmagazin.hu weboldalon találja meg.

  Legyen Ön is Kincs-kereső, hogy a programválasztás ne okozzon gondot! Élvezze és használja ki a lehetőségeket. Töltsön minél több időt a családjával, tartalmas programok keretein belül.

  Belépés az Kincsprogram.hu weboldal honlapjára

Kincsprogram.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.

Az Kincsprogram.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 30


Belépés az Kincsprogram.hu weboldal honlapjára

Keresse ki az Kincsprogram.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Kincsprogram.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat.

2020 Február az Kincsprogram.hu-n elérhetõ 0x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 0x segített megspórolni az Kincsprogram.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.