Kincsprogram.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 0 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 0x
 • Inform√°ci√≥k az Kincsprogram.hu weboldalr√≥l:

  NagyszerŇĪ magazin sz√ľlŇĎknek √©s pedag√≥gusoknak, melyben fantasztikus programk√≠n√°latot tal√°l a legfeljebb 14 √©ves gyermekeknek. Nem lehet egyszerŇĪ eligazodni az orsz√°gszerte t√∂bb sz√°z program k√∂z√∂tt, √°m ez a magazin seg√≠t √Ėnnek a t√°j√©koz√≥d√°sban. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Kincsprogram.hu ?

Kincsprogram.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (J√ļlius 2020)

Ez az √ľzlet jelenleg nem rendelkezik tov√°bbi akt√≠v kuponokkal vagy kedvezm√©nyk√≥dokkal.
Aj√°nlatok az Kincsprogram.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Kincsprogram.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Információk az Kincsprogram.hu weboldalról:

 • NagyszerŇĪ magazin sz√ľlŇĎknek √©s pedag√≥gusoknak, melyben fantasztikus programk√≠n√°latot tal√°l a legfeljebb 14 √©ves gyermekeknek. Nem lehet egyszerŇĪ eligazodni az orsz√°gszerte t√∂bb sz√°z program k√∂z√∂tt, √°m ez a magazin seg√≠t √Ėnnek a t√°j√©koz√≥d√°sban.

  Csal√°d. Program. √Člm√©ny. Ez a Kincsprogram szlogenje. A Kincsprogram.hu weboldalon az aktu√°lis programokat √©s programaj√°nl√≥t tal√°lja meg.

  A Kincs magazin 2010 november√©ben sz√ľletett meg. Ez a sz√ľlŇĎknek, pedag√≥gusoknak sz√≥l√≥ havonta megjelenŇĎ magazin ‚Äěval√≥di‚ÄĚ ir√°nytŇĪ a gyerekeknek sz√≥l√≥ programokhoz. A korhat√°r ek√∂zben eg√©szen t√°g, hiszen null√°t√≥l 14 √©ves koroszt√°lynak val√≥ programokat is tal√°lhatunk benne. M√©g eg√©szen apr√≥, totyog√≥ a csemet√©je? Nem probl√©ma! Az √°ltal√°nos iskola padjait koptatja? Az sem gond! Esetleg m√°r egy eg√©szen √©rtelmes, k√≠v√°ncsi √©s kult√ļr√°ra √©hes tizen√©vessel √°llunk szemben? A Kincs magazinban megtal√°lja a kedv√©re val√≥ programot.

  √ďri√°si seg√≠ts√©get ny√ļjt, hiszen a kiadv√°nyt lapozgatva sokkal k√∂nnyebb eligazodni a sok sz√°z, √≥vod√°soknak √©s √°ltal√°nos iskol√°soknak sz√≥l√≥, jobbn√°l jobb szabadidŇĎs lehetŇĎs√©gek k√∂z√∂tt. A magazinban ezeket a programokat napi bont√°sban is megtal√°lja. Emellett a magazin tematikus bont√°sban is aj√°nl sz√≠nh√°zi, mozis, szabadt√©ri mŇĪsorokat, ki√°ll√≠t√°sokat, m√ļzeumokat √©s koncerteket.

  A Kincs magazin k√ľl√∂nleges rovataiban CD-k, k√∂nyvek, t√°rsasj√°t√©kok k√∂z√ľl szemezgethetnek, a Kincses l√°da pedig egy-egy aktu√°lis t√©m√°hoz, hagyom√°nyhoz, √ľnnepekhez k√≠n√°l programokat. Egyes szabadidŇĎs tev√©kenys√©gek szezon√°lisak.

  A Kincsprogram.hu weboldalon egy list√°t tal√°l azokr√≥l az √≥vod√°kr√≥l, ahol b√°rki ingyen hozz√°juthat a KINCS magazinhoz. Az √≥vod√°kon k√≠v√ľl a Kincs magazint sz√≠nh√°zakban, mŇĪvelŇĎd√©si k√∂zpontokban √©s j√°tsz√≥h√°zakban is megtal√°lhatja. A fentebb eml√≠tett list√°n k√≠v√ľl az el√©rhetŇĎ helyeket a fŇĎoldalon l√©vŇĎ t√©rk√©p seg√≠ts√©g√©vel is felfedezheti.

  Ha nincs lehetŇĎs√©ge vagy nem szeretne mindig a Kincs magazin ut√°n kutakodni, akkor a magazin ak√°r h√°zhoz is j√∂het √Ėnh√∂z a tem√©rdeknyi programmal. Ehhez el√©g elŇĎfizetni a magazinra. Az elŇĎfizet√©shez sz√ľks√©ges szelv√©nyt a Kincsmagazin.hu weboldalon tal√°lja meg.

  Legyen √Ėn is Kincs-keresŇĎ, hogy a programv√°laszt√°s ne okozzon gondot! √Člvezze √©s haszn√°lja ki a lehetŇĎs√©geket. T√∂lts√∂n min√©l t√∂bb idŇĎt a csal√°dj√°val, tartalmas programok keretein bel√ľl.

  Belépés az Kincsprogram.hu weboldal honlapjára

Kincsprogram.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

Ennek az √ľzletnek jelenleg nincsenek lej√°rt kuponjai vagy kedvezm√©nyk√≥djai.

Az Kincsprogram.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (4.5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 33


Belépés az Kincsprogram.hu weboldal honlapjára

Keresse ki az Kincsprogram.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Kincsprogram.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat.

2020 J√ļlius az Kincsprogram.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 0x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 0x segített megspórolni az Kincsprogram.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.

Sp√≥roljon m√©g k√©nyelmesebben. Pr√≥b√°lja ki bŇĎv√≠tm√©ny√ľnket a b√∂ng√©szŇĎj√©ben.

BŇĎv√≠tm√©ny telep√≠t√©se