Modovo.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 0 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 306x

Az Modovo.hu √°ruh√°z befejezte az egy√ľttmŇĪk√∂d√©st a Kuponkozmosz.hu-val. √öj kuponok m√°r nem lesznek el√©rhetŇĎk. V√°s√°rolhat viszont itt:

 • Inform√°ci√≥k az Modovo.hu weboldalr√≥l:

  Ahogy m√°r maga a n√©v is el√°rulja, a Modovo.hu web√°ruh√°z egy preszt√≠zs √ľzlet, elsŇĎoszt√°ly√ļ, modern ruh√°zati cikkekkel. A t√°rsas√°g kiz√°r√≥lag nŇĎi ruh√°k elad√°s√°val foglalkozik. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Modovo.hu ?

Modovo.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (√Āprilis 2020)

Ez az √ľzlet jelenleg nem rendelkezik tov√°bbi akt√≠v kuponokkal vagy kedvezm√©nyk√≥dokkal.
Aj√°nlatok az Modovo.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Modovo.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában:

Információk az Modovo.hu weboldalról:

 • Ahogy m√°r maga a n√©v is el√°rulja, a Modovo.hu web√°ruh√°z egy preszt√≠zs √ľzlet, elsŇĎoszt√°ly√ļ, modern ruh√°zati cikkekkel. A t√°rsas√°g kiz√°r√≥lag nŇĎi ruh√°k elad√°s√°val foglalkozik.

  Csakis minŇĎs√©gi darabok szerepelnek a k√≠n√°latban, amelyek a jelenlegi trendet k√∂vetik √©s egyik nŇĎi gardr√≥bb√≥l sem hi√°nyozhatnak. Minden alapvetŇĎ ruhat√≠pus (ruh√°k, nadr√°gok, felsŇĎk, overallok, kab√°tok) saj√°t kateg√≥ri√°val rendelkezik.

  Ez k√∂nnyebb t√°j√©koz√≥d√°st jelent a weboldalon √©s a k√≠v√°nt term√©k egyszerŇĪbb kiv√°laszt√°s√°t. R√°ad√°sul minden ruhat√≠pus r√©szletesen k√∂r√ľl van √≠rva ‚Äď meg fogja tudni az anyag pontos √∂sszet√©tel√©t, az el√©rhetŇĎ sz√≠neket √©s m√©reteket.

  Bizony√°ra √∂r√∂m√©re lesznek az √©lethŇĪ f√©nyk√©pek a specifikus r√©szletekkel, amelyek k√∂zelrŇĎl mutatj√°k meg p√©ld√°ul a ruha mint√°j√°t vagy a bekapcsol√°s m√≥dj√°t. A web√°ruh√°z alapvetŇĎ m√©retekben k√≠n√°l ruh√°kat, teh√°t S, M, L, XL √©s UNI m√©retben. Sportos √©s eleg√°ns darabokat is tal√°l. A Modovo.hu-n a v√°s√°rl√°s elŇĎnye az a t√©ny, hogy az √°rak t√∂bb mint kedvezŇĎek. A sz√°ll√≠t√°s expressz gyorsas√°ggal zajlik annak k√∂sz√∂nhetŇĎen, hogy a web√°ruh√°z minden term√©ke megtal√°lhat√≥ k√∂zvetlen√ľl a rakt√°rj√°ban.

  A megrendelt csomag munkanapokon m√°r 24 √≥r√°n bel√ľl meg√©rkezik √Ėnh√∂z. Az ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°st m√°r 24 ezer forint feletti megrendel√©s eset√©n aj√°nd√©kba kapja. Ha az aktu√°lis k√≠n√°latban nem tal√°lja meg a megfelelŇĎ ruhadarabot, akkor el√©g egy kicsit v√°rni, hiszen a k√©szletet rendszeresen felt√∂ltik a piacon megjelenŇĎ √ļjdons√°gokkal. Mindenk√©ppen n√©zze meg az aktu√°lis kedvezm√©nyeket is, amelyekkel rengeteget sp√≥rolhat.

  Ha feliratkozik az ingyenes h√≠rlev√©lre, akkor mindig t√°j√©kozott lesz az aktu√°lis √ļjdons√°gokr√≥l, akci√≥kr√≥l √©s kedvezm√©nyekrŇĎl. Ha megv√°laszolatlan k√©rd√©se maradt, akkor ne habozzon, vegye fel a Modovo.hu web√°ruh√°zzal a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon kereszt√ľl. El√©gedetlens√©g eset√©n 14 napon bel√ľl visszak√ľldheti a nem tetszŇĎ term√©keket.

  Ha regisztr√°l a Modovo.hu web√°ruh√°zba, akkor sokkal egyszerŇĪbb lesz a v√°s√°rl√°s, hiszen nem kell √ļjra √©s √ļjra megadnia a sz√ľks√©ges adatokat. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi elŇĎnye, hogy a tetszŇĎ term√©keket elmentheti a kedvencek k√∂z√©, √©s ha k√©sŇĎbb √ļgy d√∂nt, hogy megveszi, akkor nem kell √ļjra kikeresg√©lnie.

  Belépés az Modovo.hu weboldal honlapjára

Modovo.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

Ennek az √ľzletnek jelenleg nincsenek lej√°rt kuponjai vagy kedvezm√©nyk√≥djai.

Az Modovo.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (4 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 48


Belépés az Modovo.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: SA-COM s. r. o.
Obchodn√° 39
811 06 Bratislava
Telefonsz√°m: 736 287 334
Fizet√©si m√≥dok: Ut√°nv√©tes fizet√©s √Ātutal√°s
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Modovo.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Modovo.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat.

2020 √Āprilis az Modovo.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 0x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 306x segített megspórolni az Modovo.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.