Muziker.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 2x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 5414x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Muziker.hu weboldalról:

  Egy olyan webáruházat mutatok most be, melyben minden zenész örömét leli majd. A Muziker.hu alaphangon egy hangszerbolt, viszont stúdióberendezéseket is kínál és DJ-ek számára szóló kellékek széles skálája is megtalálhatók itt. Miért vásároljon az üzletben Muziker.hu ?

Muziker.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Január 2021)

Muziker.hu
 • Kedvezmény 60%
  Az akcióban szereplő egyes termékekre akár 60% kedvezmény is jár!... Több infó Az akcióban szereplő egyes termékekre akár 60% kedvezmény is jár! Bemutatódarabok és kifutó termékek is! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Muziker.hu Kategória: Zene Használt: 1106x
Muziker.hu
 • Akció
  Szeretsz gitározni? A Muziker Hangszer Webáruházban vásárolhatsz... Több infó Szeretsz gitározni? A Muziker Hangszer Webáruházban vásárolhatsz gitárokat kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Muziker.hu Kategória: Zene Használt: 171x
Ajánlatok az Muziker.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Muziker.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Információk az Muziker.hu weboldalról:

 • Egy olyan webáruházat mutatok most be, melyben minden zenész örömét leli majd. A Muziker.hu alaphangon egy hangszerbolt, viszont stúdióberendezéseket is kínál és DJ-ek számára szóló kellékek széles skálája is megtalálhatók itt.

  Imádja a zenét? Netán hobbi vagy professzionális szinten játszik is valamilyen hangszeren? DJ-jé szeretne válni vagy inkább a vonós felé hajlik a szíve? Legyen az beatbox vagy komolyzene, vonós vagy billentyűs, ebben az online áruházban nincs olyan hangszer és zenei stílus, amit ne találna meg.

  A hangszerek külön kategóriákba vanna sorolva az áttekinthetőség kedvéért, de válogathat gyártók szerint is, akik a bal szélső listában vannak felsorakoztatva. Természetesen, ha már zenéről beszélünk, nem kell leragadni kizárólag a hangszereknél. Különböző kiegészítők és tartozékok választéka is rendelkezésre áll: állványok, székek és padok, húrok, tokok, oktató anyagok és sok más.

  A Muziker.hu hangtechnika terén se kispályás ám. Komplett hangosítási rendszerekkel, hangfalakkal, mikrofonokkal, keverőkkel és egyéb akusztikai kellékekkel varázsol el minden zenerajongót. Ha pedig Önnek stúdiója van vagy épp szeretne egyet berendezni, külön kategória található a menüben erre az esetre. Itt bátran böngészhet az interfészkek, stúdió fejhallgatók, midi kontrollerek és stúdió berendezések között.

  És, ha már stúdió vagy éppenséggel koncertterem, akkor legyen egy minőségi fénytechnika is az akusztika mellett. A bolt erre is gondolt és nem okoz majd csalódást a látogatóknak. Kis híján 1000 termék közül válogathatnak, melyek külön kategóriákba vannak besorolva. Itt egy kis ízelítő: fénytechnikai szettek, UV lámpák, hangulatfények, PAP reflektorok, fényforrások és effektek, stb.

  A szállítás 15.000 Ft felett ingyenes és 30 napos visszavásárlási garancia jár minden rendelésre.

  Belépés az Muziker.hu weboldal honlapjára

Muziker.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Kedvezmény 10% : A 10% kedvezmény a a múlt év legkeresettebb termékeire vonatkozik a Muziker.hu... Több infó A 10% kedvezmény a a múlt év legkeresettebb termékeire vonatkozik a Muziker.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Szöveg elrejtése
 • Kiárusítás : A Muziker.hu webáruházban most óriási kedvezményeket is talál az akcióban lévő... Több infó A Muziker.hu webáruházban most óriási kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre Szöveg elrejtése
 • Kedvezmény 47% : A Muziker.hu webáruházban most akár - 47 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő... Több infó A Muziker.hu webáruházban most akár - 47 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott gitárokra és tartozékokra. Szöveg elrejtése
 • Kedvezmény 15% : A Muziker.hu webáruházban most akár - 15 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő... Több infó A Muziker.hu webáruházban most akár - 15 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott számítógéptartozékokra. Szöveg elrejtése

Az Muziker.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 38


Belépés az Muziker.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Muziker, a.s.
Einsteinova 18
851 01 Bratislava
Telefonszám: 0680 109 739
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Átutalás Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Muziker.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Muziker.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Muziker.hu-n a következõ kategóriában: Zene.

2021 Január az Muziker.hu-n elérhetõ 2x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 5414x segített megspórolni az Muziker.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.