Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek:

I. Ezeket az általános feltételeket a Kuponkozmosz.hu szabályozza, melyet a Mgr. David Žáčik- PROMONE üzemeltető cég tart fenn (tovább csak "Szolgáltató"). 

II.  Minden látogató, aki böngészője révén megjeleníti a Kuponkozmosz.hu weboldalt, vagy máshogy fér hozzá az adatokhoz az oldalon, "Felhasználóvá" válik.

III. A kedvezménykód (kupon) olyan információ, amellyel kedvezményes áron vásárolhat az adott üzletben.

IV. A Kuponkozmosz.hu a Felhasználók adatait bizalmasan kezeli. Az összegyűjtött információk ezen a honlapon a weboldal kizárólagos tulajdonát képezik, harmadik személyeknek nem lesznek átadva. A Szolgáltató kijelenti, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználó adatait kezelni és nyilvántartani. 

A Szolgáltató betartja az alkalmazandó és irányadó mindenkor hatályos magyar jogszabályokat, valamint a weboldal használatára vonatkozó előírásokat.

Általános szerződési feltételek:

I. A Szolgáltató kizár mindennemű felelősséget a weboldalon általa összegyűjtött és elhelyezett információk, ajánlatok hitelességéért, pontosságáért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért, használhatóságáért vagy rendelkezésre állásáéért. 

II. A kedvezménykódok szolgáltatása ingyenes, nincs garantálva hibátlanságuk, teljességük és pontosságuk. 

III. A Felhasználó a kedvezménykódok betételével lemond mindenfajta jutalmazási igényéről és kijelenti, hogy nem korlátozza a kedvezménykódok használatának módját. 

IV. A Szolgáltatónak jogában áll törölni azokat a kedvezménykódokat azon esetekben, melyekben szellemi alkotások bitorlását, jogsértést vagy megtévesztő felhasználást észlel akár a Felhasználók, vagy egyéb harmadik fél részéről. A Szolgáltatónak jogában áll törölni azokat az anyagokat is, melyek véleménye szerint sértőek vagy nem hitelesek, károkozásra alkalmasak vagy törvénysértők.