Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek:

I. Ezeket az általános feltételeket a Kuponkozmosz.hu szabályozza, melyet a Mgr. David Žáčik- PROMONE üzemeltető cég tart fenn (tovább csak "Szolgáltató").

II. Minden látogató, aki böngészője révén megjeleníti a Kuponkozmosz.hu weboldalt, vagy máshogy fér hozzá az adatokhoz az oldalon, "Felhasználóvá" válik.

III. A kedvezménykód (kupon) olyan információ, amellyel kedvezményes áron vásárolhat az adott üzletben.

IV. A Kuponkozmosz.hu a Felhasználók adatait bizalmasan kezeli. Az összegyűjtött információk ezen a honlapon a weboldal kizárólagos tulajdonát képezik, harmadik személyeknek nem lesznek átadva. A Szolgáltató kijelenti, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználó adatait kezelni és nyilvántartani. 

V. Az üzemeltető a Szlovák Köztársaság érvényes jogszabályai szerint kiadja ezt az Általános Üzleti Feltételeket a Kuponkozmosz.hu oldalhoz.


Általános szerződési feltételek:

I. A Szolgáltató kizár mindennemű felelősséget a weboldalon általa összegyűjtött és elhelyezett információk, ajánlatok hitelességéért, pontosságáért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért, használhatóságáért vagy rendelkezésre állásáéért. 

II. A kedvezménykódok szolgáltatása ingyenes, nincs garantálva hibátlanságuk, teljességük és pontosságuk. 

III. A Felhasználó a kedvezménykódok betételével lemond mindenfajta jutalmazási igényéről és kijelenti, hogy nem korlátozza a kedvezménykódok használatának módját. 

IV. A Szolgáltatónak jogában áll törölni azokat a kedvezménykódokat azon esetekben, melyekben szellemi alkotások bitorlását, jogsértést vagy megtévesztő felhasználást észlel akár a Felhasználók, vagy egyéb harmadik fél részéről. A Szolgáltatónak jogában áll törölni azokat az anyagokat is, melyek véleménye szerint sértőek vagy nem hitelesek, károkozásra alkalmasak vagy törvénysértők.    


Affiliate Partnerség információk:

I. A Kuponkozmosz.hu weboldalon affiliate linkeket használunk, hogy hozzáférést biztosítsunk kedvező ajánlatokhoz és kedvezményekhez. Amikor rákattint ezekre a linkekre és vásárol, kis jutalékot kaphatunk további költségek nélkül. Ezek a jutalékok segítenek fenntartani és bővíteni weboldalunkat, hogy még több hasznos és előnyös ajánlatot kínálhassunk Önnek.

II. Teljesen átláthatóak és nyitottak szeretnénk lenni affiliate partnerségünkkel kapcsolatban, ezért biztosítjuk ezt az információt. Célunk, hogy értéket nyújtsunk és pénzt takarítsunk meg Önnek, miközben betartjuk az összes releváns jogi és etikai normát.

III. Köszönjük támogatását és bizalmát a Kuponkozmosz.hu-ban.