3 tipp, hogyan akadályozzuk meg, hogy kicsússzon a vezeték nélküli fülhallgató a fülünkből

airpod

A vezeték nélküli fülhallgatók ellepték a világot. Az ismert márkák azon versenyeznek, hogy melyikük dob piacra olyan jobb és kiválóbb minőségű fülhallgatót, amelyet az emberek megkedvelnek majd. Létezik azonban egy olyan probléma, hogy sokaknak egyszerűen kiesnek az ilyen típusú fülhallgatók a füléből.

A mai cikkben három tippet veszünk szemügyre, amelyek megakadályozzák, hogy a vezeték nélküli fülhallgató kiessen a füléből, és élvezhesse a nagyszerű zenehallgatási élményt.

Kezdjük néhány statisztikával. Az AirPods felhasználók 65 %-a jelezte, hogy fülhallgató nem esik ki. A felhasználók 35 %-a számolt be arról, hogy a fülhallgatók véletlenül kiestek. 7,06 %-uk jelezte, hogy a fülhallgató gyakran kiesett járás közben.

Még annak ellenére is, hogy kevés személy jelezte, hogy a fülhallgató kiesik, pár tanáccsal szolgálunk Önnek, hogy hogyan tud küzdeni a kiesés ellen.

1. Huzat a fülhallgatóra

A fő oka annak, hogy a fülhallgatók kipotyognak az, hogy felületük túlságosan sima. Emiatt az embernek olyan apró kiegészítőre van szüksége, amely növeli a súrlódást. Erre egyszerű megoldás a szilikon huzat, amely több kivitelben is elérhető.

Azon felül, hogy a tok segít abban, hogy a fülhallgató jobban tartson, kiválóan védi is a fülhallgatót. A huzatok használatával nem csupán a fülben fognak jobban tartani a fülhallgatók, hanem védve is lesznek a sérülésekkel szemben. Egy ilyen huzat beszerzési ára elég alacsony.

2. Használjon speciális zsinórt

Megtörténhet, hogy a zsinór zavarni fogja Önt, azonban rendkívül biztonságos. Amennyiben kiesik az egyik fülhallgatója, az mindig a nyakában fog lódni. A felhasználók szükség szerint állíthatják be a zsinór hosszát, ami nagy előnynek számít.

Néhányan azonban csodálkozhatnak, hogy miért vásárolnának vezeték nélküli fülhallgatót, ha azt mégis zsinórral látják el. Ez azonban nagyon hatékony módszer, amelynek hála megakadályozhatja, hogy elveszítse a fülből kiesett fülhallgatót.

3. Egyedi házi termékek

Otthon is készíthet csúszásgátló matricákat, amelyeknek hála praktikusabbá varázsolhatja a fülhallgatót. Egy ilyen termék szintén nem fog sokba kerülni, ugyanis otthon fogja azt elkészíteni.

Ez a módszer valóban egyszerű. Ajánlott nem szőtt textilt használni, amelyet ollóval megfelelő méretűre kell vágni, majd a fülhallgató két oldalára kell ragasztani. Nagyon egyszerű és valóban praktikus.

Bár nem néz ki éppen szépen, azonban ha éppen viseli a fülhallgatót, senki sem fogja látni.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen arányban fordul elő, hogy kiesik a vezeték nélküli fülhallgató a fülből?

Az AirPods felhasználók 65%-a jelzi, hogy a fülhallgató nem esik ki, míg a felhasználók 35%-a számol be véletlenszerű kiesésről. Mindössze 7,06%-uk nyilatkozta, hogy a fülhallgató gyakran kiesik járás közben.

Milyen megoldást ajánl a cikk arra, hogy a vezeték nélküli fülhallgató ne essen ki a fülből?

A cikk három tippet is tartalmaz, melyek megakadályozzák a fülhallgató kiesését a fülből. Az egyik megoldás az, hogy szilikon huzatot helyezünk a fülhallgatóra, mely növeli a súrlódást, így még jobban tapad a fülön.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy kieszen a vezeték nélküli fülhallgató a fülből?

Egy másik megoldás az, hogy használjunk speciális zsinórt, amely mindig a nyakunknál fog lógni, ha kiesne az egyik fülhallgató. Harmadik tippünk pedig az, hogy otthon készítsünk csúszásgátló matricákat, amelyek segítségével még praktikusabbá tehetjük a fülhallgatót.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...