Apple Macbook: igen vagy nem?

apple macbook

A jól ismert Macbook notebookokat az Apple márkától talán nem kell bemutatnunk Önnek. Sokak számára egy olyan dolgot jelentenek, amelyet minden áron a sajátjának szeretnének tudni, mások viszont nem rajonganak értük. Amennyiben ahhoz a csoporthoz tartozik, akiket ez a notebook igazán vonz, abban az esetben ez a cikk éppen Önnek szól.

A különféle elektronikai dolgok vásárlásakor igazán fontos a jó minőségű termék kiválasztása, amely hosszú ideig szolgálni fogja Önt, valamint elegendő kapacitással rendelkezik. Jól kell dolgoznia, és a nagyobb megterhelést is bírnia kell. A jól ismert Macbook notebook az Apple márkától, amely a tökéletes mobiltelefonokat, vagy iPad név alatt futó “tableteket” gyártja, mindezekkel rendelkezik. Azonban megéri annyi pénzt fektetni a Macbookba?

Drága mulatság

Nem fogunk hazudni. A Macbook drága mulatság, az ára ezer euró körül mozog. Azon a árhatáron, ahol a hagyományos notebookok végződnek, ezek csak ott kezdődnek. Bár a Macbookok nagyon nagy teljesítményűek, a világvezető márkát is meg kell fizetni. 

Több méret közül választhat. Csak az Ön választásán múlik, hogy nagyobb vagy kisebb kapacitású gépet választ, azt azonban tudnia kell, hogy a hagyományos használatra a kisebb is elég, és nem kell attól tartania, hogy esetleg valami nem fér bele. A benne lévő erős akkumulátornak köszönhetően a Macbook több órás üzemidőre is képes. Gyorsak és sok előnyös alkalmazással rendelkeznek. Ez teljesen más, mint a Windows, sokaknak mégis ez sokkal egyszerűbb. Bár működésének elsajátítása több napig eltart, számos dolgot pár óra után is megjegyez, és nem akar majd más notebookhoz visszatérni. 

Igen, vagy nem?

A kérdés még mindig fennáll, hogy megvenni a Macbookot, vagy inkább nem? Az Apple minden évben valami újjal áll elő. Általában ezek az újdonságok mobiltelefonok, de a notebookok sem maradnak alul. Annak ellenére, hogy notebookok nincsenek olyan gyakran frissítve, mint a mobiltelefonok, mégis a beszerezhető legjobbak közé tartoznak.

macbook
macbook

Az áruk magas, viszont az ilyen típusú notebookok azok számára alkalmasak, akik folyamatosan dolgoznak rajtuk, és a munkájuk és szabadidejük nagyrészét az interneten, a notebookon vagy a számítógépen töltik. 

Nagyon sokak számára a Macbook Pro a megfelelő notebook. Ez legfőképp az üzletemberek számára alkalmas, akik notebookon keresztül intézik az üzleti ügyeiket és a munkájukat. Ezek a notebookok jó pár tízezer forinttal többe kerülnek. Nem egész 60 000 forinttal kevesebbe kerül egy Macbook Air notebook, amely alkalmas például a tanulók számára, akik szívesen hordják magukkal notebookjukat az iskolába vagy az előadásra. Ez egy könnyebb és keskenyebb notebook modell. Amennyiben szereti az Apple márkát és a minőségbe szeretne fektetni, amely sokáig kitart, válassza a Macbookot.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Macbook?

A Macbook a tökéletes mobiltelefonokat és tableteket gyártó Apple márkától származik. Jól kell dolgoznia, képesnek kell lennie a nagyobb megterhelést elviselni és hosszú ideig kell szolgálnia. Gyorsak és sok előnyös alkalmazással rendelkeznek és erős akkumulátornak köszönhetően több órás üzemidőre is képesek.

Mennyibe kerül egy MacBook?

A Macbook drága mulatság, az ára ezer euró körül mozog. Azon a árhatáron, ahol a hagyományos notebookok végződnek, ezek csak ott kezdődnek. Azonban érdemes megjegyezni, hogy az áruk magas, viszont az ilyen típusú notebookok azok számára alkalmasak, akik folyamatosan dolgoznak rajtuk és a munkájuk és szabadidejük nagyrészét az interneten, a notebookon vagy a számítógépen töltik.

Kinek ajánlott a Macbook?

Nagyon sokak számára a Macbook Pro a megfelelő notebook, legfőképp az üzletemberek számára, akik notebookon keresztül intézik az üzleti ügyeiket és a munkájukat. Azonban, ha a drágább változat túl sok, még mindig megéri elgondolkozni egy MacBook Air notebook beszerzésén, amely közel 60 000 forinttal olcsóbb.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...