Apple márkájú AirPods fülhallgatók: Megéri egy ilyenbe befektetni?

airpods

Néhány hónappal ezelőtt körbe járta a világot az Apple új fülhallgatóiról szóló hír. A kiváló minőségű vezeték nélküli fülhallgató számos vásárlót lenyűgözött, és néhányan azonnal meg is vásárolták. Azonban nem minden olyan, amilyennek első látásra tűnik. Közel egy évvel megjelenésük után nagyon sok előnyük, de egyúttal hátrányuk is napvilágot látott, melyeket a termék megvásárlásakor nem szabadna szem elől téveszteni. 

Az Apple márka számos kedvelője és vásárlója nem volt biztos benne, hogy érdemes-e egyAirpods fülhallgatóba fektetni. A Bluetooth kapcsolaton keresztüli zeneátvitel nem volt olyan tökéletes, hogy néhányan csak úgy “kidobjanak” megközelítőleg 60 ezer forintot egy olyan fülhallgatóért, amely minőségileg nem a legjobb. Éppen ez volt az oka annak, hogy nagyon sokan inkább egy vezetékes fülhallgatót vásároltak, mert azokra biztosan számíthattak. Most nézzük meg egy laikus szemével azokat a vezeték nélküli fülhallgatókat, amelyek sokak érdeklődését felkeltették, és néhányan még mindig gondolkodnak megvásárlásukról.

Design

Nagyon sok ember számára a design nagyon fontos a döntésnél. Az Apple márkájú Airpods fülhallgató kivitele nagyon egyszerű, minimalista, és kinézetükben nagyon hasonlítanak azokhoz, amelyek minden mobiltelefonhoz tartozékként kaphatóak. Első ránézésre nem nagyon különböznek egymástól, tehát ha megszokta azok használatát, ezek is biztosan megfelelőek lesznek.

Amikor először helyezi a fülébe úgy tűnhet, hogy a fülhallgatók elállnak a fültől, vagy nem illeszkednek rendesen. Ez azonban csak gyakorlat kérdése, és egy idő után nagyon könnyen megszokja a használatukat.

Kiesnek, vagy nem esnek ki?

Sokak számára fontos kérdés, hogy a fülhallgató nem esik-e ki a fülből, és jól illeszkedik-e a fülbe. Nagyon sokak véleménye szerint az Airpods fülhallgatók nagyon jól illeszkednek a fülbe, és sportoláshoz is alkalmasak. Nem lesz problémája a vezetékekkel, amely egyébként zavarthaná, vagy szándékosan kihúzná a fülhallgatót a füléből. A kényelem itt igazán előkelő helyen van, és így Ön problémamentesen sportolhat. 

APPLE AIRPODS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐTOK (2019)

Testmozgáshoz alkalmas

Ahogy azt már fent is említettük, az Apple Airpods ugyanúgy alkalmas futáshoz, mint bármilyen más sporthoz, amelyet szeret csinálni. Ha edzőterembe jár, de nincs ínyére az ottani zene, egyszerűen bezárkózhat a saját világába, és edzés közben azt hallgathat, amit csak szeretne.

A hang és a zene minősége

További, gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen a hang és a zene minősége, amely az AirPods fülhallgatóból szól. Az AirPods fülhallgatót használó emberek szemszögéből, valamint más oldalakon elhangzott vélemények alapján tudom, hogy a minőség igazán magas és tökéletes. Amennyiben a Bluetooth kapcsolattal szemben fenntartásai vannak, és nem hiszi el, hogy az ilyen zeneátvitel jó minőségű lehet, próbálja ki ezeket a tökéletes fülhallgatókat, amelyek biztosan magukkal ragadják.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen a dizájnja az Apple Airpods fülhallgatónak?

Az Apple Airpods fülhallgató minimalista, egyszerű kivitele nagyon hasonlít az általánosan elérhető mobiltelefonhoz tartozékokhoz.

Beleesik vagy jól illeszkedik a fülbe az Apple Airpods fülhallgató?

Az Apple Airpods fülhallgató nagyon jól illeszkedik a fülbe, és sportoláshoz is alkalmas. Nem esik ki, így zavartalanul lehet vele sportolni.

Milyen a hang és a zene minősége az Apple Airpods fülhallgatónak?

Az Apple Airpods fülhallgató hangzásvilága kiváló minőségű és nagyon hatékony zajcsökkentő funkcióval rendelkezik. Mindezek mellett a beszéd is jól érthető rajta keresztül.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...