Hogyan állítsa vissza az AirPods Pro fülhallgatót?

Az Apple AirPods fülhallgató a közkedvelt vezeték nélküli fülhallgatók közé tartozik. Minőségi hangzást biztosít, minimalista és jó kivitelű és egyszerűen használható. A fülhallgató több változatban elérhető. Minden új változat érdekes és jobb funkciókat kínál. Mely készülékekkelkompatibilis?

  • iOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPhone vagy iPod touch
  • iPadOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPad
  • watchOS 6.1 vagy újabb rendszerű Apple Watch
  • tvOS 13.2 vagy újabb rendszerű Apple TV
  • macOS 10.15.1 vagy újabb rendszerű Mac

Volt már problémája a párosítással, esetleg a hangzással az AirPods Pro használata során? Néha megtörténhet, hogy a fülhallgatót lehetetlen párosítani a telefonnal, nem lehet feltölteni vagy az egyik AirPodnak egyszerűen nincs hangja. Az Apple AirPods Pro vagy AirPods 2 a valóságban rendelkezik visszaállítás funkcióval, amely visszaállítja azt az eredeti gyári beállításokra. Ez akkor is hasznos lehet, ha valaki másnak szeretné adni a fülhallgatót vagy bármilyen problémája akad vele. Ezzel a módszerrel megszabadulhat a hallgatással kapcsolatos problémáktól és visszaállíthatja a fülhallgatót.

  1. Helyezze mindkét AirPodot a töltőszekrénybe. 
  2. Csukja be a tokot és várjon körülbelül 30 másodpercet. Ezt követően nyissa fel a fedelet. 
  3. Az iPhone telefonon, vagy az iPad, iPod touch vagy Android eszközön nyissa meg a Beállítások - Bluetooth lehetőséget. Ezt követően kattintson az eszköz elfelejtésére és ismételt kiválasztással erősítse meg a kiválasztást.
  4. Nyissa fel az Apple AirPods Pro töltőszekrény fedelét, nyomja le és tartsa lenyomva a tok hátoldalán lévő gombot. Tartsa ezt lenyomva körülbelül 15 másodpercen át, amíg a sárga fény el nem kezd világítani.
  5. Csatlakoztassa az eszközt mobiltelefonhoz és kezdje el használni.

Ügyeljen arra, hogy ebben az állapotban a fülhallgató visszaállítódik a gyári beállításokra, és nem fogja automatikusan felismerni az Ön eszközeit. Ezért újra csatlakoztatnia kell a fülhallgatót.


Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek: