Hogyan állítsa vissza az AirPods Pro fülhallgatót?

airpod

Az Apple AirPods fülhallgató a közkedvelt vezeték nélküli fülhallgatók közé tartozik. Minőségi hangzást biztosít, minimalista és jó kivitelű és egyszerűen használható. A fülhallgató több változatban elérhető. Minden új változat érdekes és jobb funkciókat kínál. Mely készülékekkelkompatibilis?

  • iOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPhone vagy iPod touch
  • iPadOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPad
  • watchOS 6.1 vagy újabb rendszerű Apple Watch
  • tvOS 13.2 vagy újabb rendszerű Apple TV
  • macOS 10.15.1 vagy újabb rendszerű Mac

Volt már problémája a párosítással, esetleg a hangzással az AirPods Pro használata során? Néha megtörténhet, hogy a fülhallgatót lehetetlen párosítani a telefonnal, nem lehet feltölteni vagy az egyik AirPodnak egyszerűen nincs hangja. Az Apple AirPods Pro vagy AirPods 2 a valóságban rendelkezik visszaállítás funkcióval, amely visszaállítja azt az eredeti gyári beállításokra. Ez akkor is hasznos lehet, ha valaki másnak szeretné adni a fülhallgatót vagy bármilyen problémája akad vele. Ezzel a módszerrel megszabadulhat a hallgatással kapcsolatos problémáktól és visszaállíthatja a fülhallgatót.

  1. Helyezze mindkét AirPodot a töltőszekrénybe. 
  2. Csukja be a tokot és várjon körülbelül 30 másodpercet. Ezt követően nyissa fel a fedelet. 
  3. Az iPhone telefonon, vagy az iPad, iPod touch vagy Android eszközön nyissa meg a Beállítások - Bluetooth lehetőséget. Ezt követően kattintson az eszköz elfelejtésére és ismételt kiválasztással erősítse meg a kiválasztást.
  4. Nyissa fel az Apple AirPods Pro töltőszekrény fedelét, nyomja le és tartsa lenyomva a tok hátoldalán lévő gombot. Tartsa ezt lenyomva körülbelül 15 másodpercen át, amíg a sárga fény el nem kezd világítani.
  5. Csatlakoztassa az eszközt mobiltelefonhoz és kezdje el használni.

Ügyeljen arra, hogy ebben az állapotban a fülhallgató visszaállítódik a gyári beállításokra, és nem fogja automatikusan felismerni az Ön eszközeit. Ezért újra csatlakoztatnia kell a fülhallgatót.

Gyakran ismételt kérdések

Mely készülékekkel kompatibilis az Apple AirPods?

iOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPhone vagy iPod touch, iPadOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPad, watchOS 6.1 vagy újabb rendszerű Apple Watch, tvOS 13.2 vagy újabb rendszerű Apple TV, macOS 10.15.1 vagy újabb rendszerű Mac.

Volt már problémája a párosítással, esetleg a hangzással az AirPods Pro használata során?

Igen, néha megtörténhet, hogy a fülhallgatót lehetetlen párosítani a telefonnal, nem lehet feltölteni vagy az egyik AirPodnak egyszerűen nincs hangja. Az Apple AirPods Pro vagy AirPods 2 a valóságban rendelkezik visszaállítás funkcióval, amely visszaállítja azt az eredeti gyári beállításokra. Ez akkor is hasznos lehet, ha valaki másnak szeretné adni a fülhallgatót vagy bármilyen problémája akad vele. Ezzel a módszerrel megszabadulhat a hallgatással kapcsolatos problémáktól és visszaállíthatja a fülhallgatót.

Hogyan lehet visszaállítani az Apple AirPods-t és újra csatlakoztatni az eszközhöz?

Helyezze mindkét AirPodot a töltőszekrénybe. Csukja be a tokot és várjon körülbelül 30 másodpercet. Ezt követően nyissa fel a fedelet. Az iPhone telefonon, vagy az iPad, iPod touch vagy Android eszközön nyissa meg a Beállítások - Bluetooth lehetőséget. Ezt követően kattintson az eszköz elfelejtésére és ismételt kiválasztással erősítse meg a kiválasztást. Nyissa fel az Apple AirPods Pro töltőszekrény fedelét, nyomja le és tartsa lenyomva a tok hátoldalán lévő gombot. Tartsa ezt lenyomva körülbelül 15 másodpercen át, amíg a sárga fény el nem kezd világítani. Csatlakoztassa az eszközt mobiltelefonhoz és kezdje el használni. Ügyeljen arra, hogy ebben az állapotban a fülhallgató visszaállítódik a gyári beállításokra, és nem fogja automatikusan felismerni az Ön eszközeit. Ezért újra csatlakoztatnia kell a fülhallgatót.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...