Hogyan csatlakoztassunk egy Airpods Pro fülhallgatót két telefonhoz?

Hogyan csatlakoztassunk egy Airpods Pro fülhallgatót két telefonhoz?

Az Apple AirPods fülhallgató a közkedvelt vezeték nélküli fülhallgatók közé tartozik. Minőségi hangzást biztosít, minimalista és jó kivitelű és egyszerűen használható. A fülhallgató több változatban elérhető. Minden új változat érdekes és jobb funkciókat kínál.

Melyik készülékekkel kompatibilis?

 • iOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPhone vagy iPod touch
 • iPadOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPad
 • watchOS 6.1 vagy újabb rendszerű Apple Watch
 • tvOS 13.2 vagy újabb rendszerű Apple TV
 • macOS 10.15.1 vagy újabb rendszerű Mac

Amint már mindenki tudja, a hangmegosztás funkcióval megoszthatjuk barátainkkal a dalokat. Az egyes funkciókkal és az Apple AirPods Pro fülhallgatóval két iPhone mobiltelefont is összeköthet. Egy Apple AirPods Pro  fülhallgatón így két iPhone mobiltelefonról hallgathat zenét. Hogyan?

Lehetséges egy fülhallgatót két eszközhöz csatlakoztatni egyszerre?

Általánosan érvényes, hogy a Bluetooth funkcióval ellátott fülhallgatók egyidejűleg csupán egy eszközhöz csatlakoztathatóak, azonban az AirPods más. Két iOS eszközhöz képes csatlakozni egyidejűleg. Ez azt jelenti, hogy egy pár AirPods fülhallgatóval két különböző zenét hallgathat.

Önnek is minőségi fülhallgatóra, vagy Apple márkájú mobiltelefonra van szüksége? Van néhány tippünk az Ön számára!

Hogyan csatlakoztathatja az Apple AirPods Pro fülhallgatót két mobiltelefonhoz egyszerre?

 1. Helyezze be mindkét AirPods Pro fülhallgatót a töltőszekrénybe. 
 2. Nyissa ki az Apple AirPods Pro fülhallgató töltőtokjának fedelét és párosítsa azt az “A” iPhone mobiltelefon eszközzel
 3. Csatlakozást követően Vegye ki az egyik AirPods Pro fülhallgatót a töltőtokból és tartsa azt megfelelő távolságban a töltőtoktól. 
 4. Ezt követően csukja be a tokot és válassza ki a “B” iPhone-t. 
 5. Nyissa ki a töltőtok fedelét és hosszabb időn át nyomja le a gombot, amelyet a töltőtok hátulsó felén talál.
 6. Ezt követően a második iPhone mobiltelefonon pop-up értesítés jelenik meg. Elegendő ezt megerősíteni és csatlakoztatni az AirPods Pro fülhallgatót.

Miután két eszközzel párosította az AirPods Pro fülhallgatót, mindkét fülhallgató más-más telefon jelét érzékelheti. Például a jobb headset az A mobiltelefon jelét fogja fogadni, míg a bal headset a B mobiltelefon jelét fogja fogadni.

Gyakran ismételt kérdések

Melyik készülékekkel kompatibilis az Apple AirPods fülhallgató?

iOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPhone vagy iPod touch, iPadOS 13.2 vagy újabb rendszerű iPad, watchOS 6.1 vagy újabb rendszerű Apple Watch, tvOS 13.2 vagy újabb rendszerű Apple TV, macOS 10.15.1 vagy újabb rendszerű Mac.

Hogyan csatlakoztathatja az Apple AirPods Pro fülhallgatót két mobiltelefonhoz egyszerre?

Helyezze be mindkét AirPods Pro fülhallgatót a töltőszekrénybe. Nyissa ki az Apple AirPods Pro fülhallgató töltőtokjának fedelét és párosítsa azt az “A” iPhone mobiltelefon eszközzel. Csatlakozást követően vegye ki az egyik AirPods Pro fülhallgatót a töltőtokból és tartsa azt megfelelő távolságban a töltőtoktól. Ezt követően csukja be a tokot és válassza ki a “B” iPhone-t. Nyissa ki a töltőtok fedelét és hosszabb időn át nyomja le a gombot, amelyet a töltőtok hátulsó felén talál. Ezt követően a második iPhone mobiltelefonon pop-up értesítés jelenik meg. Elegendő ezt megerősíteni és csatlakoztatni az AirPods Pro fülhallgatót. Miután két eszközzel párosította az AirPods Pro fülhallgatót, mindkét fülhallgató más-más telefon jelét érzékelheti.

Lehetséges egy fülhallgatót két eszközhöz csatlakoztatni egyszerre?

Általánosan érvényes, hogy a Bluetooth funkcióval ellátott fülhallgatók egyidejűleg csupán egy eszközhöz csatlakoztathatóak, azonban az AirPods más. Két iOS eszközhöz képes csatlakozni egyidejűleg. Ez azt jelenti, hogy egy pár AirPods fülhallgatóval két különböző zenét hallgathat.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...