Hogyan cseréld ki másikra a Xiaomi Amazfit GTS okosórád szíját?

xiaomi amazfit gts

Október 28 óta egy új sportóra került forgalomba, méghozzá a Xiaomi Amazfit GTS. A piacon azóta nemcsak az okosórát kínálják, hanem több tucat kiegészítő közül is válogathatunk. Ilyen kiegészítő például a töltő és a különféle óraszíjak. Ezzel kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy hogyan cserélhetjük ki a Xiaomi Amazfit GTS okosóra óraszíját. Milyen óraszíj passzol a Xiaomi Amazfit GTS okosórához? Vessünk rá egy pillantást.

xiaomi amazfit gts
xiaomi amazfit gts

A megjelenés rengeteg ember számára nagyon fontos. A Xiaomi Amazfit GTR gyártója tisztában van ezzel, ezért nagyon jó minőségű óraszíjak széles választékát kínálja a vásárlóinak. Ebben a kínálatban mindenki megtalálhatja a neki tetsző és a stílusához illő óraszíjat.

Óraszíjak

A Xiaomi Amazfit GTS okosóra szíjának cseréje 

Első lépés: A Xiaomi Amazfit GTS okosóra szíja gyorskioldós rendszerrel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon egyszerűen kicserélhetjük egy másikra. Elég megnyomnod a kioldó gombokat az okosórán, és az óraszíj szabaddá válik.

Xiaomi Amazfit GTS Black 

Második lépés: Vedd ki az új Xiaomi Amazfit GTS óraszíjat a csomagolásából. Fogd az okosórát a bal kezedben, az óraszíjat pedig a jobb kezedben tartsd. Ha balkezes vagy, akkor természetesen fordítva. Az óraszíjat úgy tartsd, hogy a kapocs mutasson az óratoktól ellentétes irányba, majd helyezd az óraszíjat a helyére az óratokba.

Harmadik lépés: Nyomd meg és tartsd lenyomva az óraszíj gombját, és tekerd az ellenkező irányba. Tedd a másik fülön lévő résbe, majd engedd el a gombot.

Megjegyzés:

A Xiaomi Amazfit GTS óraszíjak szélessége 20 mm. A Xiaomi Amazfit GTS óraszíjak a Xiaomi Amazfit GTR 42mm okosóra változattal használhatók.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen kiegészítők közül lehet válogatni a Xiaomi Amazfit GTS okosóra mellé?

A Xiaomi Amazfit GTS okosóra mellé több tucat kiegészítő közül választhatunk, ilyen például a töltő és különféle óraszíjak.

Hogyan cserélhetjük ki a Xiaomi Amazfit GTS óraszíját?

A Xiaomi Amazfit GTS óraszíja egyszerűen kicserélhető. Elég megnyomni a kioldó gombokat az óraszámlap alatt, majd az új óraszíjat a helyére illeszteni és rázárni.

Melyik óraszíj passzol a Xiaomi Amazfit GTS okosórához?

A Xiaomi Amazfit GTS okosórához való óraszíj szélessége 20 mm, de a gyártó jó minőségű óraszíjak széles választékát kínálja, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző és stílusához illő óraszíjat.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...