Hogyan hárítsuk el a fedélzeti kameránk hibáit

Ez a cikk tippeket ad Önnek, hogy hogyan háríthatja el a fedélzeti kamera leggyakoribb hibáit. Ez az útmutató segíthet bármilyen probléma esetén. Néhány közülük eléggé hétköznapi és olyan megoldható problémákat foglal magába, amelyekbe gyakran belefutunk.

● Visszaállítás

Általában a reset gombot egy tűhegynyi méretű lyukon keresztül érhetjük el a készüléken. Tartsa ezt a gombot két-három másodpercen át lenyomva, hogy elindítsa a visszaállítás folyamatát. Nézze meg a használati útmutatót, ha nem tudja, hogy hol található a reset gomb a készüléken.

● A fedélzeti kamera nem töltődik fel

1. Töltse fel a fedélzeti kamerát legalább fél órán keresztül, miután meggyőződött róla, hogy az autós töltő vagy az USB kábel megfelelően működik.

2. A fedélzeti kamerákat egy 12 V-os autós töltőhöz kell csatlakoztatni a megfelelő működéshez.

3. Győződjön meg róla, hogy a töltőt megfelelően csatlakoztatta-e, és az üzemjelző fény világít-e. Tesztelje a fedélzeti kamerát egy másik töltő egységgel. Ha a töltő megfelelően működik, akkor próbálja meg a fedélzeti kamera gyári beállításainak visszaállítását.

● A fedélzeti kamera egy idő elteltével megszakítja a felvételkészítést

1. Győződjön meg róla, hogy a memóriakártyát megfelelően formázta és telepítette-e. Javasoljuk, hogy havonta legalább egyszer újra formázza a memóriakártyát.

2. Győződjön meg róla, hogy a „Hurok felvétel” funkció aktiválva van-e a fedélzeti kamerán. Így megakadályozhatja, hogy a memóriakártya megtelése esetén után a fedélzeti kamera megszakítsa a felvételek készítését. Nem minden fedélzeti kamera rendelkezik ezzel a funkcióval. A pontos információkért nézze meg a fedélzeti kamera használati útmutatóját.

3. Próbálja meg visszaállítani a fedélzeti kamera gyári beállításait.

● A fedélzeti kamera lefagy

1. Nyomja le a reset gombot, amíg a fedélzeti kamera újra nem indul.

2. Vegye le a töltőről a fedélzeti kamerát. Hagyja, hogy magától lemerüljön. Általában a fedélzeti kamera kikapcsolás után újra megfelelően fog működni.

● A fedélzeti kamera folyton újraindul

1. Ellenőrizze a töltőt.
2. Tesztelje a tápegységet egy voltméterrel.
3. Próbáljon ki egy másik autós töltőt vagy USB kábelt.
4. Frissítse a fedélzeti kamera rendszerét.
5. Konzultáljon a fedélzeti kamera gyártójával.


Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek: