Hogyan követheti a mobilozással töltött időt az iPhone telefonján?

smartfone

Ön is iPhone függő? Manapság az okostelefonokban található alkalmazások különböznek eredetiségükben és az általuk kínált lehetőségekben is. Az iOS platformon rengeteg időt tölthet. Az alkalmazások stimulálják az agyát, és számos érdekes funkciót kínálnak Önnek. Éppen ez az oka annak, miért lesznek az emberek mobiltelefon függők.

Mit jelent a képernyőnél töltött idő?

Az Appletől származó Screen Time nevezetű alkalmazás lehetővé teszi hatékonyan monitorozni és kezelni az iPhone, iPad vagy iPod eszközön töltött időt. A képernyőidő-grafikon segítségével az adatok és a jelentések ellenőrzésével beállíthatja és korlátozhatja a képernyőnél töltött időt. Minden alkalmazott alkalmazás rögzíti és pontosan megjeleníti a használatával eltöltött órákat. A megfigyelő eszköz képes lesz ellenőrizni és alacsonyabb értékre korlátozni az eszközön eltöltött időt.

A képernyő előtt eltöltött idő nagyrészt gyermekek számára használható fel, ha különféle játékokat játszanak. A családtagokhoz való hozzáférés megosztása teljes ellenőrzést biztosít a kisebb családtagok képernyő előtt töltött ideje felett. Ennek hála megőrizheti az egyensúlyt a kibernetikai kockázat vezérlése esetében és nyomon követi az iPhone vagy más Apple eszköz felhasználási adatait. Amennyiben meg szeretné tekinteni a kijelző idejét, az Apple valóban egyszerű beállításokat kínál.

Kapcsolja be a képernyőidő megfigyelését

Az adatok figyelése és kezelése előtt ebben az alkalmazásban fontos, hogy teljes hozzáféréssel rendelkezzen a napi képernyő grafikonjához. Ez teljes áttekintést nyújt a telefonon töltött órák számáról. Ez a lehetőség előre telepített a Beállításokban, tehát semmit sem kell letöltenie.

Az adatok megfigyelése és ellenőrzése

A kutatók szerint a mobiltelefon átlagos napi használata körülbelül három óra. Ez idő alatt gyakran ellenőrizzük az e-maileket, videókat vagy új képeket nézegetünk az Instagramon. Azon emberek pszichológiája, akik éppen az okostelefon használata miatt változtak meg, nagyon egyszerű és látható.

Többek között az alkalmazás áttekintést nyújt arról is, hogyan töltötte idejét értesítések és üzenetek fogadásával, esetleg mennyi kreatív és produktív időt töltött az eszközön. A jelentés úgy kerül mentésre, hogy egy héttel később is megtekinthesse azt.

Apple iPhone 11, 64GB, Sárga

Szabályozza a képernyő előtt eltöltött időt

A gyermekeknek a fejlett technológiákra gyakorolt ​​hatása számos alkalmazásnak köszönhetően megnőtt. Néhány közülük, amelyek nagy hatással vannak az egészségre, függnek az ingerekre és az eszközökre gyakorolt ​​hatás fokozódásáról. E veszélyek ismeretében az Apple ezért fejlett funkciókat fejlesztett ki ebben az alkalmazásban, hogy korlátozhassa és testreszabhassa az egyes alkalmazásokat a felhasználók számára. Négy szűrő, például az alkalmazáskorlátozások és az adatvédelmi korlátozások beillesztésével korlátozásokat állíthat be gyermeke számára a nem megfelelő alkalmazások blokkolásával vagy egy bizonyos időkorlát vagy leállási idő beállításával. Néhány alkalmazás kizárólag szigorú feltételek melletti használatát is engedélyezheti.

Ezt a forradalmi technológiát az egyik legerősebb szülői eszköznek tekintik, és teljes védelmet nyújt a gyermek számára az egyes szűrők beállításával.

Ossza meg a hozzáférést a családi megosztással

A hozzáférés megosztása nagyon egyszerű a családi megosztással. A családtagok közti megosztás nagyon egyszerű, segítségével mindent megoszthat, beleértve a különböző zenéket, fotókat, fájlokat és dokumentumokat.

Gyakran ismételt kérdések

Ön is iPhone függő?

Manapság az okostelefonokban található alkalmazások különböznek eredetiségükben és az általuk kínált lehetőségekben is. Az iOS platformon rengeteg időt tölthet. Az alkalmazások stimulálják az agyát, és számos érdekes funkciót kínálnak Önnek. Éppen ez az oka annak, miért lesznek az emberek mobiltelefon függők.

Mit jelent a képernyőnél töltött idő?

Az Appletől származó Screen Time nevezetű alkalmazás lehetővé teszi hatékonyan monitorozni és kezelni az iPhone, iPad vagy iPod eszközön töltött időt. A képernyőidő-grafikon segítségével az adatok és a jelentések ellenőrzésével beállíthatja és korlátozhatja a képernyőnél töltött időt. Minden alkalmazott alkalmazás rögzíti és pontosan megjeleníti a használatával eltöltött órákat. A megfigyelő eszköz képes lesz ellenőrizni és alacsonyabb értékre korlátozni az eszközön eltöltött időt.

Szabályozza a képernyő előtt eltöltött időt

A gyermekeknek a fejlett technológiákra gyakorolt ​​hatása számos alkalmazásnak köszönhetően megnőtt. Néhány közülük, amelyek nagy hatással vannak az egészségre, függnek az ingerekre. Ennek hála megőrizheti az egyensúlyt a kibernetikai kockázat vezérlése esetében és nyomon követi az iPhone vagy más Apple eszköz felhasználási adatait. Amennyiben meg szeretné tekinteni a kijelző idejét, az Apple valóban egyszerű beállításokat kínál.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...