Hogyan párosítsunk két AirPods fülhallgatót egyszerre?

mobiltelefon

Egyszerre két AirPods fülhallgatót párosítani? Lehetséges! Csak frissítsd az iPhone-od iOS 13 operációs rendszerre, és kész is!

Szeretnéd megosztani valakivel a zenét, amit épp hallgatsz? Két pár Airpods fülhallgatót szeretnél párosítani egy iPhone mobiltelefonhoz egyszerre? Van egy jó hírünk! Csak frissítsd az iPhone mobiltelefonod operációs rendszerét iOS 13 verzióra és onnantól egyszerre két pár Airpods fülhallgatót is párosíthatsz vele egyszerre. Hát nem kényelmes?

Hogyan párosítsuk két pár AirPods fülhallgatót, lépésről lépésre

Az alábbi sorokban lépésről lépésre átvesszük ezt a folyamatot. Készítsük elő a két Airpods fülhallgatót és az iPhone okostelefonunkat, amelyet már frissítettünk és készen áll a csatlakozásra.

Először is párosítsuk az egyik AirPods fülhallgatót az iPhone okostelefonhoz, ahogy más esetben is tennénk.

Ezután párosítsuk a második AirPods fülhallgatót az iPhone okostelefonhoz, mégpedig a következő módon:

Első lépés: Nyisd ki a második pár fülhallgató töltő tokját és tartsd lenyomva a párosító gombot az Airpods hátoldalán, amíg a jelzőfény fehéren nem fog világítani.

Második lépés: Tartsd közel az iPhone mobiltelefonhoz a párosításhoz.

Harmadik lépés: Koppints a felugró menüre és hagyd jóvá, hogy szeretnéd párosítani az AirPods fülhallgatót az iPhone okostelefonhoz.

Negyedik lépés: Indítsd el a zenelejátszást. Az Airpods fülhallgató, amelyet éppen csatlakoztatni próbálsz, hangjelzéssel mutatja, hogy a csatlakozás sikerrel járt.

Ötödik lépés: Ezután koppints az AirPlay gombra.

Hatodik lépés: Válaszd ki azt az Airpods fülhallgatót, amelyet először csatlakoztattál az okostelefonhoz. Mindkét pár fülhallgatóban hallanod kéne a lejátszott zenét.

Gratulálunk, sikeresen párosítottál két AirPods fülhallgatót egyszerre. Az okostelefonon világosan megjelenik az interfész a két csatlakoztatott AirPods fülhallgatót megjelenítve.

Apple AirPods

Miután az operációs rendszert iOS 13.1 verzióra frissíted, nemcsak két pár AirPods fülhallgatót csatlakoztathatsz egyszerre, de egyszerre, illetve külön-külön is beállíthatod a fülhallgatók hangerejét.

Megjegyzés:

● Ha az első pár Airpods fülhallgató már nem csatlakozik az iPhone okostelefonhoz, akkor onnantól már a második pár fülhallgató sem fog csatlakozni. Az első pár fülhallgató csatlakozása magasabb prioritást élvez.

● Ezt a funkciót minden iPhone 8 Plus/X és újabb iPhone okostelefon modell támogatja, amelyek operációs rendszere iOS 13 verzióra vagy újabbra frissített.

Gyakran ismételt kérdések

Lehetséges két AirPods fülhallgatót egyszerre párosítani iOS 13 verzióval?

Igen, az iOS 13 verzióra frissített iPhone-okkal két pár AirPods fülhallgatót is egyszerre lehet párosítani.

Hogyan párosítsuk két pár AirPods fülhallgatót a telefonhoz?

Az egyik fülhallgatót már hozzá kell adni az okostelefonhoz, majd a másodikat a következő módon kell összepárosítani: nyisd ki a töltő tokot, tartsd lenyomva a párosító gombot a fülhallgató hátulján, közelítsd az okostelefonhoz, hagyd jóvá a párosítást és indítsd el a zenelejátszást.

Milyen Apple telefonok támogatják ezt a funkciót?

Az iPhone 8 Plus/X és újabb modellek támogatják ezt a funkciót, amennyiben az operációs rendszerük iOS 13 verzióra vagy újabbra frissítették.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...