Hogyan töltsük fel a Huawei FreeBuds 3 fülhallgatót?

Az új HUAWEI FreeBuds 3 fülhallgató lenyűgözően hosszú ideig bírja egy feltöltéssel. Ez akár négy órán át tartó folyamatos zenehallgatást vagy két és fél óra telefonálást is jelenthet. Készenléti üzemmódban akár 13 óráról is beszélhetünk. De hogyan töltsük fel a HUAWEI FreeBuds 3 fülhallgatót, ha alacsony az akkumulátora töltöttségi szintje?

A Huawei FreeBuds 3 fülhallgató feltöltése

A FreeBuds 3 fülhallgató feltöltéséhez egyszerűen tegyed a fülhallgatót a töltő tokba, és az újratöltés automatikusan elindul. Körülbelül 30 percig tart, amíg a fülhallgató teljesen fel nem töltődik.

A Huawei FreeBuds 3 töltő tok feltöltése

A FreeBuds 3 töltő tok feltöltésére két módszer áll a rendelkezésedre. Az első esetben egy C-típusú töltőt kell használnod, a másik esetben pedig a töltő tokot egy kompatibilis vezetéknélküli töltőre kell helyezned, méghozzá úgy, hogy a töltő tok hátoldala felfelé mutasson.

Ráadásul a Huawei FreeBuds 3 töltő tokon LED jelzőfények is találhatók, amelyek megmutatják neked, hogy éppen hogy áll a töltés és mikor töltődött fel a töltő tok.


Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek: