AXA-assistance.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 1 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 133x
 • Információk az AXA-assistance.hu weboldalról:

  Az AXA ASSISTANCE termékei között utasbiztosításokat, kisállat biztosítást, autó asszisztenciát, sztornó biztosítást, kiskorú biztosítást, lakásbiztosítást is talál. Ezek a termékek megkönnyítik a személyi ügyfelek, családjaik vagy munkáltatóik életét. Nagy segítséget nyújtanak például a mindennapos nehézségek megoldása során, utazás esetén, gépjárműhasználat, háztartási balesetek, jogi és egészségügyi problémák terén. Miért vásároljon az üzletben AXA-assistance.hu ?

AXA-assistance.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Február 2020)

AXA-assistance.hu
 • Kedvezmény 50%
  Az AXA assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál... Több infó Az AXA assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál utasbiztosításra. Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Ajánlatok az AXA-assistance.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az AXA-assistance.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Hitel és Pénzügy

Ebben a kategóriában jelenleg nincsenek további aktív kuponok vagy kedvezménykódok.

Információk az AXA-assistance.hu weboldalról:

 • Az AXA ASSISTANCE termékei között utasbiztosításokat, kisállat biztosítást, autó asszisztenciát, sztornó biztosítást, kiskorú biztosítást, lakásbiztosítást is talál. Ezek a termékek megkönnyítik a személyi ügyfelek, családjaik vagy munkáltatóik életét. Nagy segítséget nyújtanak például a mindennapos nehézségek megoldása során, utazás esetén, gépjárműhasználat, háztartási balesetek, jogi és egészségügyi problémák terén.

  Az AXA vállalatcsoport az egyik legnagyobb biztosító csoport a világon. Az AXA ASSISTANCE ehhez a konszernhez tartozik. Az AXA globális pénzügyi biztosítási piac élén jár. Az AXA ASSISTANCE az ügyfelek kényelmére helyezi a hangsúlyt az egyszerű és operatív problémakezelés során.

  A segítségnyújtásra bárhol sor kerülhet, hiszen az AXA ASSISTANCE kiterjedt operatív központokkal és nemzetközi fiókhálózatokkal rendelkezik a világ bármely pontján. Az asszisztencia szolgálat dolgozói a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül napi 24 órában az ügyfelek rendelkezésére állnak. Az ügyfelek, akik igénybe veszik az AXA ASSISTANCE telefonos asszisztencia szolgálatát, általában szolgáltatás formájában nyújtott kárrendezésben részesülnek.

  A problémamegoldás során a hatékonyságra összpontosítanak, miközben az ügyféllel egyedi, testre szabott kommunikációt és megoldásokat nyújtanak.

  Az utasbiztosításba beletartoznak az orvosi kezelési költségek, a hegyi mentőszolgálat és/vagy helikopteres szállítás igénybe vétele, az elhunyt személy földi maradványainak Magyarországra szállítása, hosszabb külföldi kórházi kezelés esetén egy közeli hozzátartozó helyszínre utazásának és szállásának költségeinek megtérítése, beteg hazaszállítása, balesetbiztosítás, napi 24 órában magyar nyelvű telefonos információnyújtás, jogvédelem, felelősségbiztosítás, poggyászbiztosítás, járatkésés és járattörlés biztosítás, valamint a poggyászkésés biztosítás.

  Az autó asszisztencia magába foglalja az autó meghibásodása vagy baleset esetén nyújtott segítséget, valamint a kisállat biztosítást is, továbbá korlátozott mozgásképesség esetén is asszisztenciát kínál.

  A várva várt kirándulásra néha saját hibánkon kívül nem tudunk elmenni. Az ilyen esetben nem csak az utazásról maradhatunk le, de a már befizetett pénzösszeg is elveszik. Az ilyen esetekben jöhet jól, ha a kirándulás befizetésekor sztornó biztosítást is kötünk. A biztosítás nemcsak a teljesen meghiúsult, de a megszakított kirándulásokra is vonatkozik. A kiskorú biztosítás a szülővel és az egyedül utazó kiskorú kórházi kezelésére is kiterjed, legyen az megbetegedés vagy baleset miatt.

  Belépés az AXA-assistance.hu weboldal honlapjára

AXA-assistance.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Kedvezmény 50% : Az Axa-assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál utasbiztosításra. Az Axa-assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál utasbiztosításra. Szöveg elrejtése

Az AXA-assistance.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 20


Belépés az AXA-assistance.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: INTER PARTNER ASSISTANCE, S.A.
Avenue Louise 166.
1050 Brusel
Telefonszám: +36 1 999 5932
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés

Keresse ki az AXA-assistance.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az AXA-assistance.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az AXA-assistance.hu-n a következõ kategóriában: Hitel és Pénzügy.

2020 Február az AXA-assistance.hu-n elérhetõ 0x kedvezményes kupon és 1x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 133x segített megspórolni az AXA-assistance.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.