AXA-assistance.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 1 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 141x
 • Inform√°ci√≥k az AXA-assistance.hu weboldalr√≥l:

  Az AXA ASSISTANCE term√©kei k√∂z√∂tt utasbiztos√≠t√°sokat, kis√°llat biztos√≠t√°st, aut√≥ asszisztenci√°t, sztorn√≥ biztos√≠t√°st, kiskor√ļ biztos√≠t√°st, lak√°sbiztos√≠t√°st is tal√°l. Ezek a term√©kek megk√∂nny√≠tik a szem√©lyi √ľgyfelek, csal√°djaik vagy munk√°ltat√≥ik √©let√©t. Nagy seg√≠ts√©get ny√ļjtanak p√©ld√°ul a mindennapos neh√©zs√©gek megold√°sa sor√°n, utaz√°s eset√©n, g√©pj√°rmŇĪhaszn√°lat, h√°ztart√°si balesetek, jogi √©s eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°k ter√©n. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben AXA-assistance.hu ?

AXA-assistance.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (M√°jus 2020)

AXA-assistance.hu
 • Kedvezm√©ny 50%
  Az AXA assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál... Több infó Az AXA assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál utasbiztosításra. Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Aj√°nlatok az AXA-assistance.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az AXA-assistance.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Információk az AXA-assistance.hu weboldalról:

 • Az AXA ASSISTANCE term√©kei k√∂z√∂tt utasbiztos√≠t√°sokat, kis√°llat biztos√≠t√°st, aut√≥ asszisztenci√°t, sztorn√≥ biztos√≠t√°st, kiskor√ļ biztos√≠t√°st, lak√°sbiztos√≠t√°st is tal√°l. Ezek a term√©kek megk√∂nny√≠tik a szem√©lyi √ľgyfelek, csal√°djaik vagy munk√°ltat√≥ik √©let√©t. Nagy seg√≠ts√©get ny√ļjtanak p√©ld√°ul a mindennapos neh√©zs√©gek megold√°sa sor√°n, utaz√°s eset√©n, g√©pj√°rmŇĪhaszn√°lat, h√°ztart√°si balesetek, jogi √©s eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°k ter√©n.

  Az AXA v√°llalatcsoport az egyik legnagyobb biztos√≠t√≥ csoport a vil√°gon. Az AXA ASSISTANCE ehhez a konszernhez tartozik. Az AXA glob√°lis p√©nz√ľgyi biztos√≠t√°si piac √©l√©n j√°r. Az AXA ASSISTANCE az √ľgyfelek k√©nyelm√©re helyezi a hangs√ļlyt az egyszerŇĪ √©s operat√≠v probl√©makezel√©s sor√°n.

  A seg√≠ts√©gny√ļjt√°sra b√°rhol sor ker√ľlhet, hiszen az AXA ASSISTANCE kiterjedt operat√≠v k√∂zpontokkal √©s nemzetk√∂zi fi√≥kh√°l√≥zatokkal rendelkezik a vil√°g b√°rmely pontj√°n. Az asszisztencia szolg√°lat dolgoz√≥i a telefonos √ľgyf√©lszolg√°laton kereszt√ľl napi 24 √≥r√°ban az √ľgyfelek rendelkez√©s√©re √°llnak. Az √ľgyfelek, akik ig√©nybe veszik az AXA ASSISTANCE telefonos asszisztencia szolg√°lat√°t, √°ltal√°ban szolg√°ltat√°s form√°j√°ban ny√ļjtott k√°rrendez√©sben r√©szes√ľlnek.

  A probl√©mamegold√°s sor√°n a hat√©konys√°gra √∂sszpontos√≠tanak, mik√∂zben az √ľgyf√©llel egyedi, testre szabott kommunik√°ci√≥t √©s megold√°sokat ny√ļjtanak.

  Az utasbiztos√≠t√°sba beletartoznak az orvosi kezel√©si k√∂lts√©gek, a hegyi mentŇĎszolg√°lat √©s/vagy helikopteres sz√°ll√≠t√°s ig√©nybe v√©tele, az elhunyt szem√©ly f√∂ldi maradv√°nyainak Magyarorsz√°gra sz√°ll√≠t√°sa, hosszabb k√ľlf√∂ldi k√≥rh√°zi kezel√©s eset√©n egy k√∂zeli hozz√°tartoz√≥ helysz√≠nre utaz√°s√°nak √©s sz√°ll√°s√°nak k√∂lts√©geinek megt√©r√≠t√©se, beteg hazasz√°ll√≠t√°sa, balesetbiztos√≠t√°s, napi 24 √≥r√°ban magyar nyelvŇĪ telefonos inform√°ci√≥ny√ļjt√°s, jogv√©delem, felelŇĎss√©gbiztos√≠t√°s, poggy√°szbiztos√≠t√°s, j√°ratk√©s√©s √©s j√°ratt√∂rl√©s biztos√≠t√°s, valamint a poggy√°szk√©s√©s biztos√≠t√°s.

  Az aut√≥ asszisztencia mag√°ba foglalja az aut√≥ meghib√°sod√°sa vagy baleset eset√©n ny√ļjtott seg√≠ts√©get, valamint a kis√°llat biztos√≠t√°st is, tov√°bb√° korl√°tozott mozg√°sk√©pess√©g eset√©n is asszisztenci√°t k√≠n√°l.

  A v√°rva v√°rt kir√°ndul√°sra n√©ha saj√°t hib√°nkon k√≠v√ľl nem tudunk elmenni. Az ilyen esetben nem csak az utaz√°sr√≥l maradhatunk le, de a m√°r befizetett p√©nz√∂sszeg is elveszik. Az ilyen esetekben j√∂het j√≥l, ha a kir√°ndul√°s befizet√©sekor sztorn√≥ biztos√≠t√°st is k√∂t√ľnk. A biztos√≠t√°s nemcsak a teljesen meghi√ļsult, de a megszak√≠tott kir√°ndul√°sokra is vonatkozik. A kiskor√ļ biztos√≠t√°s a sz√ľlŇĎvel √©s az egyed√ľl utaz√≥ kiskor√ļ k√≥rh√°zi kezel√©s√©re is kiterjed, legyen az megbeteged√©s vagy baleset miatt.

  Belépés az AXA-assistance.hu weboldal honlapjára

AXA-assistance.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

 • Kedvezm√©ny 50% : Az Axa-assistance.hu web√°ruh√°zban most - 50 % kedvezm√©nyt tal√°l utasbiztos√≠t√°sra. Az Axa-assistance.hu web√°ruh√°zban most - 50 % kedvezm√©nyt tal√°l utasbiztos√≠t√°sra. Sz√∂veg elrejt√©se

Az AXA-assistance.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (4.5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 23


Belépés az AXA-assistance.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: INTER PARTNER ASSISTANCE, S.A.
Avenue Louise 166.
1050 Brusel
Telefonsz√°m: +36 1 999 5932
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés

Keresse ki az AXA-assistance.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az AXA-assistance.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az AXA-assistance.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: Hitel √©s P√©nz√ľgy.

2020 M√°jus az AXA-assistance.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 1x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 141x segített megspórolni az AXA-assistance.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.