Kaercher.com - Kupon és Kedvezménykód

Akciók: 2x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 97x | Ingyenes szállítás: Igen
Kaercher.com
Érvényes: 2023.03.31
Használt: 2x
Kaercher.com
Érvényes: 2023.03.31
Használt: 2x
Ajánlatok a Kaercher.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Kaercher.com weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Kaercher.com - Vélemény

 • A Kärcher márka az egyik legnagyobb márka, ami a tisztító gépeket illeti. Válasszon a termékek széles választékából, amelyek segítségére lesznek a takarítás során.

  Ki szeretné tisztítani az autóját, a burkolókövet vagy át szeretné alakítani kertjét? Válassza a terület szakértőjét, aki nem mást, mint a Kärcher. Az ismert márka, amely leginkább gőztisztítók gyártásával és értékesítésével foglalkozik, nem csupán minőségi termékeivel, hanem kiváló szolgáltatásaival is leveszi Önt a lábáról. Válasszon kínálatából még ma.

  A vállalatról

  A Kärchert 1935-ben alapították Stuttgart-Bad Cannstattban, miután egy fiatal mérnök, Alfred Kärcher úgy döntött, hogy saját termékeit akarja gyártani a hőtechnika területén. Később, 1939-ben a cég Winnendbe költözött, ami a családi vállalkozás székhelye a mai napig. A Kärcher vállalat ebben az időben kezdett el repülőgép-hajtómű-fűtőberendezéseket, valamint a repülőgép fülkéhez használatos fűtőberendezéseket gyártani.

  A cég fordulópontja 1950-ben történt, amikor kifejlesztette az első európai, fűtéssel ellátott magasnyomású tisztítót. A vízmelegítés kialakítása olyan tökéletesnek bizonyult, hogy ma minden égő alapját képezi.

  1962-ben a Kärcher megalapította első külföldi vállalatát Franciaországban, majd Ausztria és Svájc következett. A nemzetközivé válás gyors ütemben folytatódott. 2012-ig 57 országban hozott létre leányvállalatokat, a külföldi nyereség az össznyereség 85%-át tette ki.

  A növekedés szempontjából az innováció továbbra is a legfontosabb tényező. A Kärcher csak a 2011-es évben több, mint 100 új terméket dobott piacra.

  Termékek

  A különböző típusú gőztisztítók széles választékán felül az internetes boltban szivattyúkat, öntözőrendszereket, robotporszívókat vagy hagyományos porszívókat, párásítókat és számos egyebet talál. A kínált termékek nagyon megbízhatók és kiváló teljesítményűek. A Kaercher.com internetes boltban biztosan eredeti termékeket vásárolhat, a vállalat ezen felül átlagon felüli szolgáltatást is kínál.

  A termékek illusztrációs képekkel kiegészítettek, amelyekre rá is nagyíthat. Ennek köszönhetően előre tudhatja, mit vásárol. Természetesen a részletes leírás, a termék használatával kapcsolatos tippek, valamint egyéb szükséges információk sem hiányozhatnak.

  Tájékozódás az internetes boltban

  A Kärcher vállalat weboldala áttekinthető és rendkívül egyszerűen lehet rajta tájékozódni. Minden termékhez számos információt kínál, tehát már a vásárlás során tudni fogja, hogyan használja a terméket. Minden termék praktikus fő kategóriákba osztott. Ezek kisebb alkategóriákra osztottak, amelyek szűrőkkel ellátottak, amelyeknek hála a megjelenítés rendezése lehet ár, közkedveltség vagy név szerinti.

  Az internetes bolt főoldalán csúszka található, amely a kínálatban lévő újdonságokat tartalmazza. Amint lejjebb halad, a szolgáltatásokról, valamint a vállalatról olvashat. Abban az esetben, ha azonnal meg is szeretné vásárolni a terméket, vissza kell térni a weboldal felső részére, ahol a fő kategóriákat találja.

  Szolgáltatások

  Gyors szállítás és a kiváló ár-érték arány még csak a kezdet. A vállalat ezen felül jótálláson belüli és jótálláson felüli profi szervizt kínál, amelyet leginkább akkor fog értékelni, ha a termékeket vállalkozásához használja.

  A vállalat saját szakemberekkel rendelkezik, akik rendszeres képzéseken vesznek részt és minőségi szervizgépekkel rendelkeznek, így nem kell sokáig várni a javításra. Sőt, a pótalkatrészek akár 98% -a is elérhető 24 órán belül.

  A javításra váró terméket a szakemberek személyesen viszik el Öntől, majd ugyanarra a címre, ahonnan elvitték, vissza is viszik. A web áttekinthető, egyszerűen és gyorsan lehet rajta vásárolni. A szakemberek segítőkészek, online chaten keresztül is segítenek az egyes termékek kiválasztásában.

  A kínált termékek gyakran nagyobb befektetést igényelnek, éppen ezért a Kaercher.com internetes boltban részletre is vásárolhat, illetve lehetőség van a termékek kölcsönzésére is.


  Kaercher.com

  A Kaercher.com minőségi eszközöket kínál.

  Kaercher.com

  Gőztisztítókat a Kaercher.com oldalon vásárol.

  Kaercher.com

  Professzionális gépeket vásárolhat a Kaercher.com oldalon.

Kaercher.com - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Kaercher.com kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Kaercher.com áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.


  Kaercher.com - kedvezmény kupon

Kaercher.com - Hogyan használhatom fel a kedvezményt a webáruházban?

 • Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Kaercher.com-n a következõ kategóriában: Black Friday, Háztartás és Bútor.

Kaercher.com - Gyakran ismételt kérdések

 • Kínál a(z) Kaercher.com webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A(z) Kaercher.com ingyenes házhozszállítást kínál.

  Milyen termékeket kínál a(z) Kaercher.com webáruház?

  A(z) Kaercher.com a következő kategóriákban kínál termékeket: Black Friday, Háztartás és Bútor.

  Milyen fizetési módokat választhatunk a(z) Kaercher.com webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Online bankkártyás fizetés.

  Milyen szállítási módokat választhatunk a(z) Kaercher.com webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  Hány aktuális kupon található jelenleg a(z) Kaercher.com webáruházban?

  Február, 2023 évben a(z) Kaercher.com kínálatában 0x kupon található.

  Hány aktuális akció és kedvezmény található a a(z) Kaercher.com webáruházban?

  Február, 2023 évben a(z) Kaercher.com webáruház kínálatában 2x akció és kedvezmény található.

  Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a(z) Kaercher.com webáruházban?

  Kiárusítás : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.
  Ingyenes szállítás : 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

  Black Friday 2023 a Kaercher.com webáruházban?

  Nem

  Kaercher.com bolt statisztika
  ✅ Akciók 2x
  🛒 Akciós kuponok 0x
  💵 Megtakarítás 97x
  🚚 Ingyenes szállítás Igen

  A Kuponkozmosz.hu a(z) Kaercher.com webáruházban már 97x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Kaercher.com – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.
 • Kedvezmény 35% : Yellow Week- akár -35% kedvezmény.
 • Kedvezmény 20% : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt most akár -20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.
 • Akció : Akciós háztartási gépek.
 • Kiárusítás : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.
 • Akció : A Kaercher.com webáruházban az aktuális akció ideje alatt hatalmas kedvezményeket is talál a kiválasztott termékekre.

Információk az áruházról Kaercher.com

Értékelés:  4.5 (7x)
Kapcsolat: Kärcher Hungária Kft.
Kärcher Center Buda
H-1118 Budapest
Budaörsi út 62
Telefonszám: +36 1 920 6600
Fizetési
módok:
Utánvétes fizetés Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat