Kaercher.com - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 3x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 24x | Ingyenes szállítás: Nem
Kaercher.com
 • Kiárusítás
  Ez az akciós ajánlat a webáruház egy új ablakában nyílik meg. Nincs... Több infó Ez az akciós ajánlat a webáruház egy új ablakában nyílik meg. Nincs szükség semmilyen kedvezménykódra az érvényesítéséhez. Szöveg elrejtése
Érvényes: 31/03/2022
Eshop: Kaercher.com Kategória: Elektronika Használt: 1x
Kaercher.com
 • Kedvezmény 30%
  Évindító akció - 30% kedvezmény a Kaercher.com oldalon Évindító akció - 30% kedvezmény a Kaercher.com oldalon Szöveg elrejtése
Érvényes: 31/01/2022
Eshop: Kaercher.com Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 1x
Kaercher.com
 • Kiárusítás
  A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási... Több infó A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre. Szöveg elrejtése
Érvényes: 31/03/2022
Eshop: Kaercher.com Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 0x
Ajánlatok az Kaercher.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Kaercher.com weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Háztartás és Bútor

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Háztartás és Bútor

Vidaxl.hu
 • Csak nálunk!
  10% kedvezmény
  A 10%-os kedvezménykupon csak vidaXL márkájú termékekre, a bútor, otthon... Több infó A 10%-os kedvezménykupon csak vidaXL márkájú termékekre, a bútor, otthon és bútor, gyep és kert kategóriákban található termékekre váltható be. Kizárólag 43.300Ft feletti rendelés esetén érvényes Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Vidaxl.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 126x
4home.hu
Érvényes: 31/12/2022
Eshop: 4home.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 18x
Therese.hu
Érvényes: 31/01/2022
Eshop: Therese.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 14x
Eshopist.hu
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Eshopist.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 11x
Astoreo.hu
Érvényes: 31/03/2022
Eshop: Astoreo.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 8x

Információk az Kaercher.com weboldalról:

 • A Kärcher márka az egyik legnagyobb márka, ami a tisztító gépeket illeti. Válasszon a termékek széles választékából, amelyek segítségére lesznek a takarítás során.

  Ki szeretné tisztítani az autóját, a burkolókövet vagy át szeretné alakítani kertjét? Válassza a terület szakértőjét, aki nem mást, mint a Kärcher. Az ismert márka, amely leginkább gőztisztítók gyártásával és értékesítésével foglalkozik, nem csupán minőségi termékeivel, hanem kiváló szolgáltatásaival is leveszi Önt a lábáról. Válasszon kínálatából még ma.

  A vállalatról

  A Kärchert 1935-ben alapították Stuttgart-Bad Cannstattban, miután egy fiatal mérnök, Alfred Kärcher úgy döntött, hogy saját termékeit akarja gyártani a hőtechnika területén. Később, 1939-ben a cég Winnendbe költözött, ami a családi vállalkozás székhelye a mai napig. A Kärcher vállalat ebben az időben kezdett el repülőgép-hajtómű-fűtőberendezéseket, valamint a repülőgép fülkéhez használatos fűtőberendezéseket gyártani.

  A cég fordulópontja 1950-ben történt, amikor kifejlesztette az első európai, fűtéssel ellátott magasnyomású tisztítót. A vízmelegítés kialakítása olyan tökéletesnek bizonyult, hogy ma minden égő alapját képezi.

  1962-ben a Kärcher megalapította első külföldi vállalatát Franciaországban, majd Ausztria és Svájc következett. A nemzetközivé válás gyors ütemben folytatódott. 2012-ig 57 országban hozott létre leányvállalatokat, a külföldi nyereség az össznyereség 85%-át tette ki.

  A növekedés szempontjából az innováció továbbra is a legfontosabb tényező. A Kärcher csak a 2011-es évben több, mint 100 új terméket dobott piacra.

  Termékek

  A különböző típusú gőztisztítók széles választékán felül az internetes boltban szivattyúkat, öntözőrendszereket, robotporszívókat vagy hagyományos porszívókat, párásítókat és számos egyebet talál. A kínált termékek nagyon megbízhatók és kiváló teljesítményűek. A Kaercher.com internetes boltban biztosan eredeti termékeket vásárolhat, a vállalat ezen felül átlagon felüli szolgáltatást is kínál.

  A termékek illusztrációs képekkel kiegészítettek, amelyekre rá is nagyíthat. Ennek köszönhetően előre tudhatja, mit vásárol. Természetesen a részletes leírás, a termék használatával kapcsolatos tippek, valamint egyéb szükséges információk sem hiányozhatnak.

  Tájékozódás az internetes boltban

  A Kärcher vállalat weboldala áttekinthető és rendkívül egyszerűen lehet rajta tájékozódni. Minden termékhez számos információt kínál, tehát már a vásárlás során tudni fogja, hogyan használja a terméket. Minden termék praktikus fő kategóriákba osztott. Ezek kisebb alkategóriákra osztottak, amelyek szűrőkkel ellátottak, amelyeknek hála a megjelenítés rendezése lehet ár, közkedveltség vagy név szerinti.

  Az internetes bolt főoldalán csúszka található, amely a kínálatban lévő újdonságokat tartalmazza. Amint lejjebb halad, a szolgáltatásokról, valamint a vállalatról olvashat. Abban az esetben, ha azonnal meg is szeretné vásárolni a terméket, vissza kell térni a weboldal felső részére, ahol a fő kategóriákat találja.

  Szolgáltatások

  Gyors szállítás és a kiváló ár-érték arány még csak a kezdet. A vállalat ezen felül jótálláson belüli és jótálláson felüli profi szervizt kínál, amelyet leginkább akkor fog értékelni, ha a termékeket vállalkozásához használja.

  A vállalat saját szakemberekkel rendelkezik, akik rendszeres képzéseken vesznek részt és minőségi szervizgépekkel rendelkeznek, így nem kell sokáig várni a javításra. Sőt, a pótalkatrészek akár 98% -a is elérhető 24 órán belül.

  A javításra váró terméket a szakemberek személyesen viszik el Öntől, majd ugyanarra a címre, ahonnan elvitték, vissza is viszik. A web áttekinthető, egyszerűen és gyorsan lehet rajta vásárolni. A szakemberek segítőkészek, online chaten keresztül is segítenek az egyes termékek kiválasztásában.

  A kínált termékek gyakran nagyobb befektetést igényelnek, éppen ezért a Kaercher.com internetes boltban részletre is vásárolhat, illetve lehetőség van a termékek kölcsönzésére is.


  Kaercher.com

  A Kaercher.com minőségi eszközöket kínál.

  Kaercher.com

  Gőztisztítókat a Kaercher.com oldalon vásárol.

  Kaercher.com

  Professzionális gépeket vásárolhat a Kaercher.com oldalon.

  Belépés az Kaercher.com weboldal honlapjára

Kaercher.com - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Kaercher.com kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Kaercher.com áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.


  Kaercher.com - kedvezmény kupon

Kaercher.com - Hogyan használhatom fel a kedvezményt a webáruházban?

 • Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Kaercher.com-n a következõ kategóriában: Elektronika, Háztartás és Bútor.

Kaercher.com - Gyakran ismételt kérdések

 • Kínál a(z) Kaercher.com webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A(z) Kaercher.com ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  Milyen termékeket kínál a(z) Kaercher.com webáruház?

  A(z) Kaercher.com a következő kategóriákban kínál termékeket: Elektronika, Háztartás és Bútor.

  Milyen fizetési módokat választhatunk a(z) Kaercher.com webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Online bankkártyás fizetés.

  Milyen szállítási módokat választhatunk a(z) Kaercher.com webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  Hány aktuális kupon található jelenleg a(z) Kaercher.com webáruházban?

  Január, 2022 évben a(z) Kaercher.com kínálatában 0x kupon található.

  Hány aktuális akció és kedvezmény található a a(z) Kaercher.com webáruházban?

  Január, 2022 évben a(z) Kaercher.com webáruház kínálatában 3x akció és kedvezmény található.

  Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a(z) Kaercher.com webáruházban?

  Kiárusítás : Ez az akciós ajánlat a webáruház egy új ablakában nyílik meg. Nincs szükség semmilyen kedvezménykódra az érvényesítéséhez.
  Kedvezmény 30% : Évindító akció - 30% kedvezmény a Kaercher.com oldalon
  Kiárusítás : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

  A Kuponkozmosz.hu a(z) Kaercher.com webáruházban már 24x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Kaercher.com – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Kedvezmény : Ez az akciós ajánlat a webáruház egy új ablakában nyílik meg. Nincs szükség semmilyen kedvezménykódra az érvényesítéséhez.
 • Kiárusítás : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.
 • Kiárusítás : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje óriási kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.
 • Kedvezmény 20% : A Kaercher.com webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt most akár -20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Az Kaercher.com üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 6


Belépés az Kaercher.com weboldal honlapjára
Kapcsolat: Kärcher Hungária Kft.
Kärcher Center Buda
H-1118 Budapest
Budaörsi út 62
Telefonszám: +36 1 920 6600
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat