Coolvision.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 2 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 169x
 • Inform√°ci√≥k az Coolvision.hu weboldalr√≥l:

  A CoolVision.hu web√°ruh√°zban kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ, √©s kedvezŇĎ √°r√ļ napszem√ľvegeket √©s optikai szem√ľvegkereteket tal√°lnak a l√°togat√≥ik. A web√°ruh√°z a napszem√ľvegek √©s optikai/dioptri√°s szem√ľvegkeretek forgalmaz√°sa mellett tan√°csokkal, tippekkel l√°tja el azokat a l√°togat√≥kat, akik esetleg m√©g nem d√∂nt√∂tt√©k el, hogy melyik modellt, keretet illetve sz√≠nt v√°lassz√°k. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Coolvision.hu ?

Coolvision.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (Szeptember 2020)

Coolvision.hu
 • Akci√≥
  A Coolvision.hu web√°ruh√°zban most remek kedvezm√©nyeket tal√°l az akci√≥ban... T√∂bb inf√≥ A Coolvision.hu web√°ruh√°zban most remek kedvezm√©nyeket tal√°l az akci√≥ban l√©vŇĎ kiv√°lasztott napszem√ľvegekre. Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Coolvision.hu
 • Ingyenes sz√°ll√≠t√°s
  A Coolvision.hu web√°ruh√°zban k√©t vagy t√∂bb napszem√ľveg v√°s√°rl√°sa eset√©n... T√∂bb inf√≥ A Coolvision.hu web√°ruh√°zban k√©t vagy t√∂bb napszem√ľveg v√°s√°rl√°sa eset√©n a kisz√°ll√≠t√°s ingyenes. Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Aj√°nlatok az Coolvision.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Coolvision.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: Divat √©s Ruh√°zat

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Divat és Ruházat

AboutYou.hu
 • Csak n√°lunk!
  20% kedvezmény
  20% kedvezm√©ny az √ļj √ľgyfelek sz√°m√°ra. Minim√°lis rendel√©si √©rt√©k 16.500 HUF 20% kedvezm√©ny az √ļj √ľgyfelek sz√°m√°ra. Minim√°lis rendel√©si √©rt√©k 16.500 HUF Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 30/11/2020
eCipo.hu
√Črv√©nyes: 30/09/2020
Modivo.hu
√Črv√©nyes: 30/09/2020
Answear.hu
 • Kedvezm√©ny 50%
  Az √ļj feh√©rnem√ļre van sz√ľks√©ged? Haszn√°ld ki a kedvezm√©nyeinket! Ezzel a... T√∂bb inf√≥ Az √ļj feh√©rnem√ļre van sz√ľks√©ged? Haszn√°ld ki a kedvezm√©nyeinket! Ezzel a k√≥ddal kapsz 50% kedvezm√©ny a Guess feh√©rnemŇĪre! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Shooos.hu
 • Kedvezm√©ny 10%
  10% kedvezmény a nem kedvezményes termékekre 10% kedvezmény a nem kedvezményes termékekre Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: 31/12/2020

Információk az Coolvision.hu weboldalról:

 • A CoolVision.hu web√°ruh√°zban kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ, √©s kedvezŇĎ √°r√ļ napszem√ľvegeket √©s optikai szem√ľvegkereteket tal√°lnak a l√°togat√≥ik. A web√°ruh√°z a napszem√ľvegek √©s optikai/dioptri√°s szem√ľvegkeretek forgalmaz√°sa mellett tan√°csokkal, tippekkel l√°tja el azokat a l√°togat√≥kat, akik esetleg m√©g nem d√∂nt√∂tt√©k el, hogy melyik modellt, keretet illetve sz√≠nt v√°lassz√°k.

  A CoolVision.hu web√°ruh√°z elk√©sz√≠t√©sekor a c√©g a t√∂bb √©ves szem√ľveg web√°ruh√°z √ľzemeltet√©si tapasztalatainkat haszn√°ltuk fel, hiszen anyac√©ge 2009 √≥ta v√©gez kiz√°r√≥lag napszem√ľveg, optikai szem√ľvegkeret, kontaktlencse √°rus√≠t√°st interneten kereszt√ľl. A t√∂bb√©ves tapasztalatot felhaszn√°lva egy olyan web√°ruh√°zat igyekeztek l√©trehozni, amely l√°togat√≥bar√°t kialak√≠t√°s√°val, minŇĎs√©ges k√©peivel, egyszerŇĪ v√°s√°rl√°si folyamat√°val sok-sok l√°togat√≥ tetsz√©s√©t fogja elnyerni az elk√∂vetkezŇĎ √©vekben.

  A c√©g nemcsak magyarorsz√°gi √©rt√©kes√≠t√©ssel foglalkozik, a CoolVision.hu web√°ruh√°z el√©rhetŇĎ angol, horv√°t, szerb, rom√°n, illetve n√©met nyelven is.
  Az eddigi sikerek el√©r√©s√©ben fontos szerepet j√°tszik, hogy a web√°ruh√°z maga k√©sz√≠ti a minŇĎs√©gi f√©nyk√©peket. A napszem√ľvegekrŇĎl igyekszik olyan k√©peket k√∂zz√©tenni, amelyeken szinte minden apr√≥ r√©szlet l√°that√≥, ez√°ltal a l√°togat√≥k k√∂nnyebben tudnak v√°lasztani t√∂bb sz√°z rakt√°ron l√©vŇĎ modell k√∂z√ľl.

  A nagy felbont√°s√ļ, minŇĎs√©gi k√©peknek k√∂sz√∂nhetŇĎen a v√°s√°rl√≥k el√©gedettek a megrendelt term√©kekkel, √©s sz√≠vesen v√°s√°rolnak ism√©t ebben a web√°ruh√°zban. 2015-tŇĎl a napszem√ľvegek t√∂bbs√©ge minifilmen kereszt√ľl is megtekinthetŇĎ. A minifilm seg√≠ts√©g√©vel a term√©k olyan r√©szletei is l√°that√≥ak, amelyek a f√©nyk√©peken esetleg nem. LehetŇĎs√©g van zoomol√°sra √©s a term√©k k√∂rbeforgat√°s√°ra is.

  A CoolVision.hu web√°ruh√°z √ľzletpolitik√°j√°nak fontos pill√©re, hogy a web√°ruh√°zban csak olyan term√©kek szerepelnek, amelyek megtal√°lhat√≥ak a rakt√°rk√©szlet√ľk√∂n. √ćgy elker√ľlhetŇĎk a hossz√ļ beszerz√©si idŇĎvel j√°r√≥ kellemetlens√©gek, √©s a megrendelt term√©kek n√©h√°ny nap alatt meg√©rkeznek a v√°s√°rl√≥k c√≠m√©re. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy a web√°ruh√°zban megrendelhetŇĎ term√©kek 99,9%-a telefonos egyeztet√©s ut√°n, legk√©sŇĎbb a megrendel√©st k√∂vetŇĎ napon m√°r post√°z√°sra is ker√ľl.

  Amennyiben a v√°s√°rl√≥ m√©gsem el√©gedett a megrendelt term√©kkel (vagy term√©kekkel), azt 30 napon bel√ľl visszak√ľldheti a CoolVision.hu web√°ruh√°z c√≠m√©re. Ilyen esetben a c√©g visszautalja a napszem√ľveg √°r√°t, plusz k√∂lts√©g felsz√°mol√°sa n√©lk√ľl, vagy √©rt√©kegyeztet√©ssel ak√°r olcs√≥bb illetve dr√°g√°bb modellre is cser√©lhetŇĎ a visszak√ľld√∂tt term√©k.

  Belépés az Coolvision.hu weboldal honlapjára

Coolvision.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

 • Akci√≥ : V√°s√°rolj napszem√ľveget akci√≥s √°ron! V√°s√°rolj napszem√ľveget akci√≥s √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se

Az Coolvision.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (4.5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 36


Belépés az Coolvision.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Severus Europe KFT.
Szilléri sgt. 38/A 3/10
6723 Szeged
Telefonsz√°m: (70) 559-4256
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Coolvision.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Coolvision.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Coolvision.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: Divat √©s Ruh√°zat.

2020 Szeptember az Coolvision.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 2x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 169x segített megspórolni az Coolvision.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.