Coolvision.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 0x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 170x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Coolvision.hu weboldalról:

  A CoolVision.hu webáruházban kiváló minőségű, és kedvező árú napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket találnak a látogatóik. A webáruház a napszemüvegek és optikai/dioptriás szemüvegkeretek forgalmazása mellett tanácsokkal, tippekkel látja el azokat a látogatókat, akik esetleg még nem döntötték el, hogy melyik modellt, keretet illetve színt válasszák. Miért vásároljon az üzletben Coolvision.hu ?

Coolvision.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Január 2021)

Ez az üzlet jelenleg nem rendelkezik további aktív kuponokkal vagy kedvezménykódokkal.
Ajánlatok az Coolvision.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Coolvision.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Divat és Ruházat

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Divat és Ruházat

AboutYou.hu
 • Csak nálunk!
  15% kedvezmény
  15% kedvezmény az új ügyfelek számára. Minimális rendelési érték 18.000... Több infó 15% kedvezmény az új ügyfelek számára. Minimális rendelési érték 18.000 HUF: https://www.aboutyou.hu/kupon-feltetelek Szöveg elrejtése
Érvényes: 28/02/2021
Eshop: AboutYou.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 3423x
Answear.hu
 • Kedvezmény 50%
  Az új fehérnemúre van szükséged? Használd ki a kedvezményeinket! Ezzel a... Több infó Az új fehérnemúre van szükséged? Használd ki a kedvezményeinket! Ezzel a kóddal kapsz 50% kedvezmény a Guess fehérneműre! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Answear.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 1272x
Legyferfi.hu
Érvényes: 01/02/2021
Eshop: Legyferfi.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 10x
Amiatex.hu
Érvényes: 31/01/2021
Eshop: Amiatex.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 8x
Spartoo.hu
 • Kedvezmény 6%
  A - 6% kedvezmény a leértékelt termékekre érvényes a Spartoo.hu... Több infó A - 6% kedvezmény a leértékelt termékekre érvényes a Spartoo.hu webáruházban 21.000 Ft feletti vásárlás esetén, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Szöveg elrejtése
Érvényes: 23/02/2021
Eshop: Spartoo.hu Kategória: Divat és Ruházat Használt: 3x

Információk az Coolvision.hu weboldalról:

 • A CoolVision.hu webáruházban kiváló minőségű, és kedvező árú napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket találnak a látogatóik. A webáruház a napszemüvegek és optikai/dioptriás szemüvegkeretek forgalmazása mellett tanácsokkal, tippekkel látja el azokat a látogatókat, akik esetleg még nem döntötték el, hogy melyik modellt, keretet illetve színt válasszák.

  A CoolVision.hu webáruház elkészítésekor a cég a több éves szemüveg webáruház üzemeltetési tapasztalatainkat használtuk fel, hiszen anyacége 2009 óta végez kizárólag napszemüveg, optikai szemüvegkeret, kontaktlencse árusítást interneten keresztül. A többéves tapasztalatot felhasználva egy olyan webáruházat igyekeztek létrehozni, amely látogatóbarát kialakításával, minőséges képeivel, egyszerű vásárlási folyamatával sok-sok látogató tetszését fogja elnyerni az elkövetkező években.

  A cég nemcsak magyarországi értékesítéssel foglalkozik, a CoolVision.hu webáruház elérhető angol, horvát, szerb, román, illetve német nyelven is.
  Az eddigi sikerek elérésében fontos szerepet játszik, hogy a webáruház maga készíti a minőségi fényképeket. A napszemüvegekről igyekszik olyan képeket közzétenni, amelyeken szinte minden apró részlet látható, ezáltal a látogatók könnyebben tudnak választani több száz raktáron lévő modell közül.

  A nagy felbontású, minőségi képeknek köszönhetően a vásárlók elégedettek a megrendelt termékekkel, és szívesen vásárolnak ismét ebben a webáruházban. 2015-től a napszemüvegek többsége minifilmen keresztül is megtekinthető. A minifilm segítségével a termék olyan részletei is láthatóak, amelyek a fényképeken esetleg nem. Lehetőség van zoomolásra és a termék körbeforgatására is.

  A CoolVision.hu webáruház üzletpolitikájának fontos pillére, hogy a webáruházban csak olyan termékek szerepelnek, amelyek megtalálhatóak a raktárkészletükön. Így elkerülhetők a hosszú beszerzési idővel járó kellemetlenségek, és a megrendelt termékek néhány nap alatt megérkeznek a vásárlók címére. Ennek köszönhető, hogy a webáruházban megrendelhető termékek 99,9%-a telefonos egyeztetés után, legkésőbb a megrendelést követő napon már postázásra is kerül.

  Amennyiben a vásárló mégsem elégedett a megrendelt termékkel (vagy termékekkel), azt 30 napon belül visszaküldheti a CoolVision.hu webáruház címére. Ilyen esetben a cég visszautalja a napszemüveg árát, plusz költség felszámolása nélkül, vagy értékegyeztetéssel akár olcsóbb illetve drágább modellre is cserélhető a visszaküldött termék.

  Belépés az Coolvision.hu weboldal honlapjára

Coolvision.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : Vásárolj napszemüveget akciós áron! Vásárolj napszemüveget akciós áron! Szöveg elrejtése

Az Coolvision.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 36


Belépés az Coolvision.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Severus Europe KFT.
Szilléri sgt. 38/A 3/10
6723 Szeged
Telefonszám: (70) 559-4256
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Coolvision.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Coolvision.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat.

2021 Január az Coolvision.hu-n elérhetõ 0x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 170x segített megspórolni az Coolvision.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.