Unizdrav.hu - Kupon és Kedvezménykód

Akciók: 3x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 25x | Ingyenes szállítás: Igen
Unizdrav.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 20x
Unizdrav.hu
Érvényes: 2023.03.31
Használt: 0x
Unizdrav.hu
 • Akció az Unizdrav.hu-n
  Az Unizdrav.hu webáruházban a leárazás ideje alatt most óriási... Több infó Az Unizdrav.hu webáruházban a leárazás ideje alatt most óriási kedvezményeket talál az akcióban lévő gyógyászati segédeszközökre. Szöveg elrejtése
Érvényes: 2023.03.31
Használt: 0x
Ajánlatok az Unizdrav.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Unizdrav.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Unizdrav.hu - Vélemény

 • Az Unizdrav.hu a legnagyobb internetes webáruház, amely gyógyászati kellékeket és segédeszközöket értékesít.

  Minőségi gyógyászati kellékekre és segédeszközökre van szüksége, azonban nem tudja, hol szerezhetné be őket? Ahelyett, hogy webáruházat keresne, egyszerűen kattintson az Unizdrav.hu internetes webáruház honlapjára, ahol minőségi termékek széles választékát találja kedvező áron. Válogasson kerekesszékeket, infralámpákat, gyógyszeradagolókat, fitnesz labdákat vagy masszázs segédeszközöket otthona kényelméből anélkül, hogy bárhová is menne.

  Az internetes webáruházról

  Az Unizdrav.hu internetes webáruház már néhány éve jelen van a magyarországi piacon. 2010-ben alapították azzal a céllal, hogy minőségi gyógyászati segédeszközöket és kellékeket kínáljon mindenkinek attól függetlenül, hogy a vásárló mit csinál vagy milyen a költségvetése. Ahelyett, hogy az egyes hagyományos áruházakat járná, egyszerűen rákattinthat az internetes webáruházra és minden szükséges kelléket megvásárolhat a nappalijából vagy a hálószobájából.

  Az Unizdrav.hu az egyik legnagyobb gyógyászati kellékeket értékesítő webáruház Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Akár kerekesszéket, talpbetétet, melegítő párnát, fitnesz labdát, hallókészüléket, hőmérőt vagy vérnyomásmérőt keres, biztosan megtalálja a megfelelő terméket.

  Az internetes webáruház azonban tudja, hogy az ilyen termékek megvásárlása nem egyszerű. Éppen ezért a lehető legjobb ügyfélszolgálatot kínálja, amellyel telefonon vagy e-mail-en keresztül veheti fel a kapcsolatot. Az online chat is természetes, esetleg a „Kattintson ide és felhívjuk telefonon” lehetőséget is választhatja, ahol megadja telefonszámát és vár, míg a vállalat felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Az Unizdrav.hu további előnye, hogy az utánvételes fizetésen felül banki átutalásra vagy részletfizetésre is lehetőséget kínál. Abban az esetben, ha nem lenne elegendő megtakarítása, azonban szüksége van egy gyógyászati segédeszközre, egyszerűen kihasználhatja ezt a lehetőséget.

  Ha online szeretne fizetni, nem kell aggódnia az adatai miatt. Ennek oka azok a fizetési kapuk, amelyek gondoskodnak az Ön biztonságáról.

  A szállításért nem kell sokat fizetnie, futárszolgálat vagy csomagküldő lehetősége közül választhat.

  A kedvező árak gyakran még alacsonyabbak, ugyanis a webáruház gyakran kínál akciós vagy ekdvezményes termékeket. Természetesen a webáruház kiárusítást is kínál, amikor is a webáruház meg szeretne szabadulni az egyes termékektől, így nagyon kedvező áron kínálja azokat.

  Nem mindenki tud választani az univerzális kínálatból. Abban az esetben, na valami egyedire lenne szüksége, elegendő a „Speciális megrendelés” lehetőségre kattintania és a kérdőívbe kitölteni, mire is van pontosan szüksége.

  Termékek

  Az Unizdrav.hu internetes webáruház teljes körű termékválasztékkal rendelkezik, amelyek segítenek a különféle egészségügyi problémák és kínos helyzetek kezelésében. Olyan főbb kategóriák közül választhat, mint Biolámpák, Gyógyászati segédeszközök, Otthoni orvosi eszközök, Egészségügyi lábbelik és kiegészítők, tartozékok, Orvosok és ambulanciák részére és Egyéb.

  A fő kategóriák mindegyike több specifikus alkategóriára osztott, amelyek leegyszerűsítik és gyorsabbá varázsolják a választást. Az internetes webáruházban nem fog sok időt eltölteni. Az egyes alkategóriák további kategóriákkal rendelkeznek. Ennek oka legfőképpen az, hogy az alkategóriák széleskörűek (például bandázsok, rögzítők). A termékek népszerűség vagy ár szerint is rendezhetők.

  Minden termék illusztrációkkal kiegészített, amelyekre rá lehet nagyítani. A részletes leírás, valamint az olyan személyek véleménye is megtalálható, akik már megvásárolták a terméket. Lejjebb a „Kapcsolódó termékek” találhatóak.

  Tudni szeretne az Unizdrav.hu újdonságairól? Kattintson a „Raktáron” menüre, amely újdonságokat tartalmaz, amelyek gyakran kedvező, bevezető áron kaphatók. Ha spórolni szeretne, kattintson az „Akciós kínálat” lehetőségre. És ha meg szeretné lepni szeretteit, tekintse meg az „Ajándék ötletek” kínálatot.

  Szolgáltatások

  Az Unizdrav.hu számos kiváló szolgáltatást kínál, beleértve a minőségi ügyfélszolgálatot, amellyel telefonon, e-mail-en vagy online chat-en keresztül veheti fel a kapcsolatot. Keresse őket, ha problémája akad a vásárlással, a választással vagy a reklamációval.

  Kapcsolatban szeretne maradni az internetes webáruházzal? Ebben az esetben iratkozzon fel a hírlevélre, amely az e-mail címére érkezik havonta párszor. Így értesülni fog az újdonságokról és az akciókról. Egy további lehetőség az Unizdrav.hu internetes webáruház közösségi hálón, pontosabban a Facebookon való követése.

Unizdrav.hu - Gyakran ismételt kérdések

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot az Unizdrav.hu e-shopban?
  1. Keresse ki az Unizdrav.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válassza ki a terméket az Unizdrav.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.
  4. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.
  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt az Unizdrav.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Unizdrav.hu-n a következõ kategóriában: Egészség.

  🛍️ Kínál az Unizdrav.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  Az Unizdrav.hu ingyenes házhozszállítást kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál az Unizdrav.hu webáruház?

  Az Unizdrav.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Egészség.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk az Unizdrav.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Átutalás.

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk az Unizdrav.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat, Csomagátvételi pont.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg az Unizdrav.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben az Unizdrav.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a az Unizdrav.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben az Unizdrav.hu webáruház kínálatában 3x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok az Unizdrav.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : Ingyenes szállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén
  Akció : Az Unizdrav.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.
  Akció : Az Unizdrav.hu webáruházban a leárazás ideje alatt most óriási kedvezményeket talál az akcióban lévő gyógyászati segédeszközökre.

  🛍️ Melyek az Unizdrav.hu eshop kedvezménykódjai?

  Az Unizdrav.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Black Friday 2023 az Unizdrav.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik az Unizdrav.hu áruház előnyei?
  ✅ Akciók 3x
  🛒 Akciós kuponok 0x
  💵 Megtakarítás 25x
  🚚 Ingyenes szállítás Igen

  A Kuponkozmosz.hu az Unizdrav.hu webáruházban már 25x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Unizdrav.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : Az Unizdrav.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.
 • Akció : Rengeteg akcióval várja a vásárlókat az unizdrav.hu. Az egészség a legfontosabb, így ne maradjon le a kedvezményes kínálatokról!

Információk az áruházról Unizdrav.hu

Értékelés:  4.5 (6x)
Kapcsolat: UNIZDRAV Kft.
Kelemen László utca 1.
2900 Komárom
Telefonszám: 0646 / 200-800
E-mail: info@unizdrav.hu
Fizetési
módok:
Utánvétes fizetés Átutalás
Szállítás: Futárszolgálat Csomagátvételi pont