Ekszer-eshop.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 2x | Megtakarítás: 359x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Ekszer-eshop.hu weboldalról:

  Az internetes ékszerbolt, az Ekszer-eshop.hu az egyik legnagyobb internetes webáruház, amely Magyarországon ékszerek eladásával foglalkozik. A kínálatban több mint 25 ezer féle ékszer található, több mint ötven világmárkától, rendkívül kedvező áron. Miért vásároljon az üzletben Ekszer-eshop.hu ?

Ekszer-eshop.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Május 2021)

Ekszer-eshop.hu
 • Kedvezmény 12%
  12% kedvezmény a nem kedvezményes termékekre 12% kedvezmény a nem kedvezményes termékekre Szöveg elrejtése
Érvényes: 31/12/2021
Eshop: Ekszer-eshop.hu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 24x
Ekszer-eshop.hu
 • Kedvezmény 1800 ft
  1 800 Ft-os kedvezmény az Ön különleges napjára, 12 600 Ft feletti... Több infó 1 800 Ft-os kedvezmény az Ön különleges napjára, 12 600 Ft feletti vásárlás esetén! Szöveg elrejtése
Érvényes: 12/05/2021
Eshop: Ekszer-eshop.hu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 0x
Ekszer-eshop.hu
 • Akció
  Vásároljon kedvezményes áron! Vásároljon kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Ekszer-eshop.hu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 47x
Ajánlatok az Ekszer-eshop.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Ekszer-eshop.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Óra és Ékszer

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Óra és Ékszer

Izmael.eu
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Izmael.eu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 7x
Irisimo.hu
 • Ingyenes szállítás
  30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Irisimo.hu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 78x
Izmael.eu
 • Akció
  Ingyenes szállítás 50 eurót meghaladó vásárlások esetén Ingyenes szállítás 50 eurót meghaladó vásárlások esetén Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Izmael.eu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 8x
Izmael.eu
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Izmael.eu Kategória: Óra és Ékszer Használt: 5x

Információk az Ekszer-eshop.hu weboldalról:

 • Az internetes ékszerbolt, az Ekszer-eshop.hu az egyik legnagyobb internetes webáruház, amely Magyarországon ékszerek eladásával foglalkozik. A kínálatban több mint 25 ezer féle ékszer található, több mint ötven világmárkától, rendkívül kedvező áron.

  Az ékszerek olyan idősek, mint az emberiség maga. Mindig minden kultúra részét képezték és fogják is képezni. Egész életünkben elkísérnek a hétköznapokon és ünnepélyes pillanatokon egyaránt.

  Manapság már régóta nem számítanak női felségterületnek. A nemétől függetlenül díszítheti magát az Ekszer-eshop.hu webáruház segítségével. Ez a webáruház mindenkinek megfelelő – nőknek és férfiaknak egyaránt. Tud mit kínálni az extrém mértékben igényes vásárlóknak is, akiknek nagyon fontos az anyag, de a kevésbé igényeseknek is, akik beérik a bizsukkal.

  Megalakulása óta a társaság több mint hétszáz ezer csomagot küldött a vásárlóinak. 2015-ben Az év üzlete döntőse volt. Az Ekszer-eshop.hu portál több mint négyezer elégedett vásárlói értékeléssel büszkélkedik, amit az Ekszer-eshop.hu webáruházon keresztül is elérhet.

  Gyémánt, arany, ezüst orvosi acél, de speciális wolfram és titánium ékszereket is talál ebben a webáruházban. Minden átláthatóan különféle kategóriákba van osztva. A terméket az elhelyezkedése vagy a felhasznált anyag alapján választhatja ki. Az egész testét díszítheti velük, beleértve a hasát, állát és szemöldökét is, ha szereti a piercingeket. Ihletet meríthet az ékszer kategóriákból is, amelyek az eseményeket és az ajándékozás apropóját foglalják magukba.

  Választhatja a karácsonyt, szülinapot, keresztelőt, bérmálást, konfirmációt, születésnapot, eljegyzést és esküvőt. Tehát pár klikkel mindenki könnyedén eljuthat ahhoz, amit keresett. A postaköltség 10 ezer forint felett ingyenes.

  Naponta frissítik a kínálatukat, és az aktuális kínálat mellett egy csomó ékszert talál akciós áron is. Kívánság esetén gravíroznak is az ékszerre. Mindegyik termék a kínálatban eredeti származású és minőségi garanciával rendelkezik. A társaságot regisztrált a magyarországi MKEH nemesfémvizsgáló és hitelesítő hatóságnál. A sértetlen termékeket ok megadása nélkül is visszaküldheti egy éven át. A pénzt ebben az esetben visszakapja. A termékre szóló garancia 24 hónapra terjed.

  Belépés az Ekszer-eshop.hu weboldal honlapjára

Ekszer-eshop.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Kedvezmény 10% : 10 % kedvezmény a teljes áru termékeinkre! 10 % kedvezmény a teljes áru termékeinkre! Szöveg elrejtése
 • Kedvezmény : Ingyenes szállítás 7 200 Ft feletti vásárlás esetén! Ingyenes szállítás 7 200 Ft feletti vásárlás esetén! Szöveg elrejtése
 • Akció : Kedvezményes acél ékszereket is talál nálunk! Kedvezményes acél ékszereket is talál nálunk! Szöveg elrejtése
 • Akció : Használja ki az áprilisi őrült akcióinkat és vásároljon arany ékszereket akár 50% -os... Több infó Használja ki az áprilisi őrült akcióinkat és vásároljon arany ékszereket akár 50% -os kedvezménnyel. Szöveg elrejtése

Az Ekszer-eshop.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 24


Belépés az Ekszer-eshop.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Šperky s.r.o
Starozágorská 6
040 23 Košice
Telefonszám: +3616 777 698
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Átutalás Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat Magyar Posta Csomagátvételi pont

Keresse ki az Ekszer-eshop.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Ekszer-eshop.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Ekszer-eshop.hu-n a következõ kategóriában: Óra és Ékszer.

2021 Május az Ekszer-eshop.hu-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 2x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 359x segített megspórolni az Ekszer-eshop.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.