Irisimo.hu kupon és kedvezménykód érvényes 2024.06.21

Van egy ajánlatunk az Irisimo.hu eshopra 1x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. Az Irisimo.hu ingyenes szállítást kínál. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Irisimo.hu už 177x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok az Irisimo.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Irisimo.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Irisimo.hu

 • Értékelés:  4.5 (9x)
  Kapcsolat: IRISIMO
  2500 Esztergom
  Arany János utca 2.
  Telefonszám: 06 313 143 400
  E-mail: info@irisimo.hu
  Fizetési
  módok:
  Utánvétes fizetés Átutalás Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Óra és ékszer

Az Irisimo.hu üzletről

 • Új óra, szemüveg, ékszer vagy kézitáska vásárlását tervezi? Forduljon az Irisimo.hu internetes üzlethez, amely a magyarországi piac kedvencei közé tartozik. Széles termékkínálata és a nagyszerű árak azonban csak a kezdetet jelentik. Vásároljon még ma az Irisimo boltban, és akár több ezer forintot is megtakaríthat.

  Az internetes boltról

  Az Irisimo.hu internetes bolt még 2005-ben indult, amikor két osztálytárs, Juraj és Marek egy közös egyetemi projekt keretén belül elindították az Órák.sk internetes üzletet. Ami ezután következett meglepetés okozott, viszont mindkét férfi álma volt. Az egész folyamat lendületbe jött, és az e-shop valósággá vált. Juraj és Marek a rózsahegyi áruház kis standjából erős céget alakított ki, amely több ezer elégedett vásárlóval rendelkezik, és tevékenységeit több európai országban fejti ki.

  A társaság azonban szeretne tovább fejlődni. Éppen ezért számukra fontos a folyamatos növekedés és az egyre igényesebb felhasználók kielégítésére irányuló erőfeszítések megtétele. Az elsődelges tervekből, vagyis az órák árusításából a kínálatot ékszerekkel, majd később divat kiegészítőkkel és napszemüvgekkel is bővítették. A vállalat szilárd elve, hogy csak eredeti termékeket forgalmaz, melyek hivatalos beszállítóktól származnak. Ennek köszönhetően az ügyfelek nem csak a professzionális hozzáállásban lehetnek biztosak, de a jótállást és jótállás utáni javításokat illetően is, melyeket közvetlenül a hivatalos szervizközpontokban végeznek el.

  Az Irisimo.hu az olyan hagyományos internetes áruházak egyike, amely a magyarországi online piac vezetői közé tartozik. Válassza Ön is, nem fogja megbánni.

  Termékek

  Az internetes bolt a kezdetekben csak órák árusításával foglalkozott, amelyekből ma is széles választékot kínál. Kínálatukat azonban idővel szemüvegekkel, ékszerekkel és kiegészítőkkel bővítették, ilyenek pl. a kézitáskák. A választékban férfiak, nők, vagy akár gyerekek is megtalálják a számukra megfelelő termékeket. A termékek egyedülálló kategóriákba vannak csoportosátva, így a vásárlás egyszerű.

  Rákattintás után minden termék több szemléltető képpel ellátott, melyekre rá is közelíthet. Természetesen a szállítással és a szállítási költségekkel kapcsolatos információk, a leírások és a vásárlók értékelései sem hiányozhatnak. Természetes a "Kérdések" részleg is, amely segítségül szolgál abban az esetben, ha egyes termék elnyerte tetszését és szeretne róla többet megtudni.

  Ha lejjebb görget a honlapon, a termék részletesebb leírására bukkan. Ennek hála előre tudni fogja, milyen funkciókra, tulajdonságokra és anyagra számíthat.

  Tájékozódás az internetes boltban

  Az internetes boltban történő tájékozódás egyszerű. Amint már említettük is, minden termékek kategóriákba osztott: Márkák, Férfi karórák, Női karórák, Gyerek karórák, Szemüvegek, Ékszerek, Kiegészítők. Ennek hála nem csupán a termékek felosztása és típusa alapján, hanem márka alapján is vásárolhat. Tehát ha van egy kedvence, ez a kategória Önnek termett.

  Minden fő kategória néhány alkategóriára osztott, amelyek szűrőkkel ellátottak és közkedveltség, ár, valamint név szerinti rendezést tesznek lehetővé. Az internetes boltot tehát pontosan önmaga szerint állíthatja be.

  Szolgáltatások

  Az Irisimo.hu internetes boltnak fontos a minőségi szolgáltatás. Éppen ezért a legjobb ügyfélszolgálatot kínálja, amelyet telefonon, vagy e-mailen keresztül is elér.

  Az internetes boltban blog is tailálható, amelyen cikkeket olvashat a kiegészítőkről, az ékszerekről és az órákról. Természetesen az internetes bolt legfrissebb hírei sem hiányozhatnak.

  Abban az esetben, ha kapcsolatban szeretne maradni az internetes bolttal, egyszerűen iratkozzon fel a hírlevélre, amely havi párszor az e-mail címére fog jönni. Esetleg használja az olyan közösségi hálózatokat, mint a Facebook, az Instagram és a Twitter, ahol az internetes bolt elég aktív.

Az Irisimo.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot az Irisimo.hu e-shopban?

  1. Keresse meg az Irisimo.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket az Irisimo.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt az Irisimo.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Irisimo.hu-n a következõ kategóriában: Óra és ékszer.

  🛍️ Kínál az Irisimo.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  Az Irisimo.hu ingyenes házhozszállítást kínál. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

  🛍️ Milyen termékeket kínál az Irisimo.hu webáruház?

  Az Irisimo.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Óra és ékszer.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk az Irisimo.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Átutalás, Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk az Irisimo.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok az Irisimo.hu e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Irisimo.sk és Csehországban: Irisimo.cz

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg az Irisimo.hu webáruházban?

  június, 2024 évben az Irisimo.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a az Irisimo.hu webáruházban?

  június, 2024 évben az Irisimo.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok az Irisimo.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

  🛍️ Melyek az Irisimo.hu eshop kedvezménykódjai?

  Az Irisimo.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba az Irisimo.hu e-shoppal?

  Az Irisimo.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: 06 313 143 400 vagy e-mailben: info@irisimo.hu.

  🛍️ Black Friday 2024 az Irisimo.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik az Irisimo.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Igen
  📅 Frissítve Június, 2024

  A Kuponkozmosz.hu az Irisimo.hu webáruházban már 177x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Irisimo.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.