Homahu.hu - Kupon és Kedvezménykód

Akciók: 2x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 125x | Ingyenes szállítás: Igen
Homahu.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 116x
Homahu.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 9x
Ajánlatok a Homahu.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Homahu.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Homahu.hu - Vélemény

 • A Homahu.hu internetes üzlet lakástextíliát, háztartási kiegészítőket, kozmetikát, textilt és számos egyéb árut kínál.

  A lakástextil és kiegészítők nagyon fontosak. Formázzák háztartásunkat, valamint bizonyos arculatot kölcsönöznek neki. Az egész helység vagy beltér megjelenése nem csak a benne elhelyezett bútortól, hanem a kiválasztott kiegészítőktől is függ. Éppen ezért ezeket gondosan, az egész helység kialakítására összpontosítva, körültekintően kellene kiválasztani. Amennyiben azon gondolkodik, hol lehet valami ilyesmit beszerezni, egy nagyszerű internetes boltot tudunk Önnek ajánlani. Ez pedig a Homa.hu bolt.

  Az internetes boltról

  A Homa társaság 2008-ban alakult. Eredeti szakterülete a nagykereskedelem volt a lakástextil és háztartási termékek területén. Később, természetes fejlődés útján eljutott a lakástextíliák és kiegészítők kiskereskedelemben történő értékesítéséhez is. A kínálatban található termékek többségében egyediek, és csak ebben az internetes boltban kaphatóak. Ennek az oka az, hogy saját készítésűek és a Homa.hu saját márkával rendelkezik.

  A Homa.hu saját márkaneve a HOD – Home of dreams. Ez egy, az illetékes hatóságok által bejegyzett védjegy. Ezek a társaság által előállított termékek. Ezért hatással van ezek előállítására, fejlődésére, és képes gyorsan reagálni a piaci igényekre. Nem beszélve arról, hogy a társaság olyan termékek gyártására törekszik, melyek megfelelnek a divat igényeinek a lakástextil és lakáskiegészítők terén.

  Tájékozódás az internetes boltban

  Az internetes bolt áttekinthető és egyszerű eligazodni rajta. A kezdőlapon helyezkedik el a csúszka, melyben a legújabb termékek és kedvezmények találhatóak. Ez felett találhatóak az egyes kategóriák, amelyek kisebb alkategóriákra felosztottak. A vásárlás megkönnyítése és egyszerűsítése érdekében minden kategória szűrővel ellátott.

  A keresőpanel segít

  A kategóriák felett található a keresőpanel, melynek köszönhetően a termékeket név alapján keresheti. A kezdőlapon természetesen az újdonságokat kínáló kategória, a havi akciók, valamint a blogon megjelenő legújabb cikkek is megtalálhatóak.

  Szép illusztrációk

  Minden terméket néhány illusztrációs fényképpel is rendelkezik. Ezekre rá lehet közelíteni, hogy minél jobban szemügyre tudja venni őket.

  A legfontosabb paraméterek

  Nem hiányoznak az olyan alapvető információk sem, mint például a magasság, a szélesség, vagy a felhasznált anyag. Amennyiben bizonytalan lenne a választást illetően, nézze meg a Mérettáblázatot, amely az oldal bal felső részében található. A táblázat a vásárlás során nagyon egyszerű segítséget nyújt.

  Szolgáltatások

  A Homahu.hu internetes áruház kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, melynek köszönhetően minden felmerülő problémára választ kap. A kapcsolatteremtés e-mailen vagy telefonszámon keresztül történik. A kapcsolatfelvétel Facebook-on keresztül is lehetséges.

  Szociális háló

  Amennyiben az elsők között szeretne értesülni az újdonságokról, érdemes az olyan közösségi hálózaton követni az internetes boltot, mint például a Facebook. Hírlevélre történő feliratkozásra is lehetőség nyílik. Ez havonta többször e-mail fiókjába érkezik, az újdonságokról és a kedvezményekről értesíti Önt.

  Hogyan tartsa karban

  Nem tudja, hogyan gondoskodjon a Homahu.hu oldalról vásárolt termékről? Az internetes áruházban "Karbantartási utasítás" részt is talál, ahol részletes információt talál az egyes anyagokról való gondoskodást illetően.

  Érdekes blog

  Vásárlás közben szeretne egy kis szünetet tartani, vagy szeretne valami újat megtudni? Olvassa el a blogot! Az internetes bolt itt rendszeresen új cikkeket jelentet meg a belsőépítészet területéről. Nem hiányoznak a különféle érdekességek és fontos információk sem.

  A vásárlást a fizetési módok széles választéka is megkönnyíti. Választhat a bankkártyás online fizetés vagy az utánvétel között. A szállítás futárszolgálattal történik. Rendelés közben mindenki megtalálja a számára megfelelő módot.

Homahu.hu - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Homahu.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Homahu.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Homahu.hu - Hogyan használhatom fel a kedvezményt a webáruházban?

 • Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Homahu.hu-n a következõ kategóriában: Háztartás és Bútor.

Homahu.hu - Gyakran ismételt kérdések

 • Kínál a(z) Homahu.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A(z) Homahu.hu ingyenes házhozszállítást kínál.

  Milyen termékeket kínál a(z) Homahu.hu webáruház?

  A(z) Homahu.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Háztartás és Bútor.

  Milyen fizetési módokat választhatunk a(z) Homahu.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Átutalás, Online bankkártyás fizetés.

  Milyen szállítási módokat választhatunk a(z) Homahu.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  Hány aktuális kupon található jelenleg a(z) Homahu.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben a(z) Homahu.hu kínálatában 0x kupon található.

  Hány aktuális akció és kedvezmény található a a(z) Homahu.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben a(z) Homahu.hu webáruház kínálatában 2x akció és kedvezmény található.

  Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a(z) Homahu.hu webáruházban?

  Kiárusítás : A Homahu.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 10% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre
  Ingyenes szállítás : 20 000 Ft felett a szállítás ingyenes

  Black Friday 2023 a Homahu.hu webáruházban?

  Nem

  Homahu.hu bolt statisztika
  ✅ Akciók 2x
  🛒 Akciós kuponok 0x
  💵 Megtakarítás 125x
  🚚 Ingyenes szállítás Igen

  A Kuponkozmosz.hu a(z) Homahu.hu webáruházban már 125x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Homahu.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.

Információk az áruházról Homahu.hu

Értékelés:  4.5 (8x)
Kapcsolat: EURO STAR s.r.o.
Tomanova 10064/76
83107 Bratislava
Telefonszám: +36202764528
Fizetési
módok:
Utánvétes fizetés Átutalás Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat