Booking.com kupon és kedvezménykód

Akciók: 3x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 258x | Ingyenes szállítás: Nem
Booking.com
Érvényes 2023.09.28-ig
Használt 55x
Booking.com
 • Akció a Booking.com-on
  Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen... Több infó Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek. Szöveg elrejtése
Korlátlan ideig érvényes
Használt 2x
Booking.com
 • Akció a Booking.com-on
  Foglalja le szállását Párizsban most, és fizessen... Több infó Foglalja le szállását Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A foglalás törlése a legtöbb szoba esetében ingyenes. A foglalás időpontjában érvényes legalacsonyabb árakat garantáljuk. Szöveg elrejtése
Korlátlan ideig érvényes
Használt 0x
Ajánlatok a Booking.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Booking.com weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Booking.com: minden kupon 2023.06.02

 • Kuponok Típus Érvényesség
  Kedvezmény 15%: A következő kiruccanásod, a te utad! Foglaljon menekülési ajánlatot, és takarítson meg legalább 15%-ot szeptember 28-ig. Kedvezmény 2023.09.28
  Akció: Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek. Kedvezmény Korlátlan
  Akció: Foglalja le szállását Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A foglalás törlése a legtöbb szoba esetében ingyenes. A foglalás időpontjában érvényes legalacsonyabb árakat garantáljuk. Kedvezmény Korlátlan

Információk az áruházról Booking.com

 • Értékelés:  5 (9x)
  Kapcsolat: Booking.com B.V
  Herengracht 597
  1017 CE Amsterdam
  Telefonszám: 239 018 307
  E-mail: customer.service@booking.com
  Fizetési
  módok:
  Online bankkártyás fizetés Készpénz

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Utazás

Vélemény a Booking.com üzletről

 • Nagy megtakarítás akár 70 000 úti célt illetően világszerte. Nézze meg a véleményeket, keressen olyan hoteleket, amelyek megfelelnek költségvetésének. A legjobb ár garanciája.

  Akár nyári kirándulásra indul, akár szeretné megnézni az Eiffel tornyot Párizsban egy hétvégi kiruccanás alatt, megbízható és biztonságos szállást kell keresnie. Ez a honlap éppen ezért készült.

  Hatalmas adatbázis

  Hoteleket és szállásokat tartalmazó hihetetlenül gazdag adatbázissal rendelkezik. Több, mint egy millió ajánlat közül választhat. A dátumok, a személyek száma és az egyéni kritériumok egyértelmű megadása a szállás vagy a szálláshely minősége szerint

  Kedvező ajánlatok

  Azonnal megjeleníti a legkedvezőbb ajánlatokat. Az egyes szálláshelyek leírása részletes, így Ön minden olyan fontos információt láthat, amelyet szükséges tudnia a szállásáról. Aktuális lefoglaltság, kedvező árajánlatok és akciós árak vagy „titkos ajánlatok” a regisztrált felhasználóknak.

  Vegye fel a kapcsolatot a hotellel

  Kérdés esetén a portál használatával felveheti a kapcsolatot a hotel tulajdonosával, akinek felteheti kérdéseit. Arról, hogy milyen is a szálláshely, az olyan személyek véleménye alapján győződhet meg, akik már megszálltak az adott szálláshelyen. A fiókjába történő belépést követően olyan kedvezményeket is kaphat, amelyek akár az 50 százalékot is elérhetik. Kényelmesen fizethet kártyával, számos ajánlatban azonban még azt sem kell használnia, mivel közvetlenül a szállás elfoglalásakor is fizethet.

  Valós vélemények

  Bármilyen is legyen a szállásra szánt kerete, ezen a portálon megtalálja az Önnek pontosan megfelelő szállást. A több, mint 100 millió valós vélemény segít a legjobb kiválasztásában. Bármilyen probléma esetén nonstop ügyfélszolgálat is rendelkezésére áll.


  Booking.com
  A Booking.com-on nagyszerű szállást talál.
  Booking.com
  A Booking.com segítségével Magyarország egész területére utazhat.
  Booking.com
  Foglaljon szobát a Booking.com-on keresztül.

A Booking.com leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Booking.com e-shopban?

  1. Keresse meg a Booking.com kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Booking.com e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Booking.com e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Booking.com-n a következõ kategóriában: Divat és ruházat, Utazás.

  🛍️ Kínál a Booking.com webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Booking.com ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Booking.com webáruház?

  A Booking.com a következő kategóriákban kínál termékeket: Divat és ruházat, Utazás.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Booking.com webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Online bankkártyás fizetés, Készpénz

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Booking.com webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: -

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Booking.com e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Booking.com és Csehországban: Booking.com

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Booking.com webáruházban?

  június, 2023 évben a Booking.com kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Booking.com webáruházban?

  június, 2023 évben a Booking.com webáruház kínálatában 3x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Booking.com webáruházban?

  Kedvezmény 15% : A következő kiruccanásod, a te utad! Foglaljon menekülési ajánlatot, és takarítson meg legalább 15%-ot szeptember 28-ig.
  Akció : Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek.
  Akció : Foglalja le szállását Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A foglalás törlése a legtöbb szoba esetében ingyenes. A foglalás időpontjában érvényes legalacsonyabb árakat garantáljuk.

  🛍️ Melyek a Booking.com eshop kedvezménykódjai?

  A Booking.com-on jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Booking.com e-shoppal?

  A Booking.com üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: 239 018 307 vagy e-mailben: customer.service@booking.com.

  🛍️ Black Friday 2023 a Booking.com webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Booking.com áruház előnyei?

  ✅ Akciók 3
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Nem
  📅 Frissítve Június, 2023

  A Kuponkozmosz.hu a Booking.com webáruházban már 258x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Booking.com: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Kuponok
  Kedvezmény 15%: Legalább 15%-ot spórolhat, ha 2023. március 31. előtt foglal és száll meg.
  Kedvezmény 15%: A Booking.com online szálláskeresőben most akár -15%-os kedvezményeket is talál a kiválasztott szállásokra és utazásokra világszerte.
  Akció: Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása.
  Akció: Foglaljon szállást Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása.
  Kedvezmény 15%: A Booking.com online szálláskeresőben most akár -15%-os kedvezményeket is talál a kiválasztott szállásokra és utazásokra világszerte.
  Akció: Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása.
  Akció: Foglaljon szállást Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása.
  Kedvezmény 15%: A Booking.com online szálláskeresőben most akár -15%-os kedvezményeket is talál a kiválasztott szállásokra és utazásokra világszerte.
  Akció: Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek.
  Akció: Foglaljon szállást Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek.