Kaspersky.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 1 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 36x
 • Inform√°ci√≥k az Kaspersky.hu weboldalr√≥l:

  ‚ÄěHisz√ľnk abban, hogy mindenkinek joga van az adatbiztons√°ghoz.‚ÄĚ Ez a Kaspersky Lab mott√≥ja. A Kaspersky Lab v√°llalat az egyik legnagyobb mag√°n vil√°gv√°llalat az inform√°ci√≥s technol√≥gia ter√ľlet√©n, amely az inform√°ci√≥s biztons√°gra specializ√°l√≥dik. M√°r t√∂bb mint 20 √©ve mŇĪk√∂dik, a vil√°g 200 orsz√°g√°ban jelen van √©s t√∂bb mint 400 milli√≥ felhaszn√°l√≥nak √©s 270 ezer v√°llalatnak ny√ļjt biztons√°got. A k√ľldet√©se megv√©deni a vil√°got a kibert√°mad√°sokkal szemben. √Ėn is megb√≠zhat benne, a Kaspersky √Ėnt is sz√≠vesen a sz√°rnyai al√° veszi. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Kaspersky.hu ?

Kaspersky.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (Szeptember 2020)

Kaspersky.hu
 • Ingyenes pr√≥baverzi√≥
  Ingyenes próbaverzió (Kaspersky Anti-Virus ) Ingyenes próbaverzió (Kaspersky Anti-Virus ) Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Aj√°nlatok az Kaspersky.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Kaspersky.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: Sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©k √©s Szoftver

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Számítógépes játék és Szoftver

Unas.hu
 • 10% kedvezm√©ny
  10% kedvezm√©ny az elsŇĎ UNAS web√°ruh√°z megrendel√©s√©bŇĎl. 10% kedvezm√©ny az elsŇĎ UNAS web√°ruh√°z megrendel√©s√©bŇĎl. Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Notebook.hu
 • Akci√≥
  Tekints meg aktuális játékszoftver akcióinkat és csapj le MOST a legjobb... Több infó Tekints meg aktuális játékszoftver akcióinkat és csapj le MOST a legjobb ajánlatokra, amíg az akció vagy a készlet tart! Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Norton.com
√Črv√©nyes: Korl√°tlan

Információk az Kaspersky.hu weboldalról:

 • ‚ÄěHisz√ľnk abban, hogy mindenkinek joga van az adatbiztons√°ghoz.‚ÄĚ Ez a Kaspersky Lab mott√≥ja. A Kaspersky Lab v√°llalat az egyik legnagyobb mag√°n vil√°gv√°llalat az inform√°ci√≥s technol√≥gia ter√ľlet√©n, amely az inform√°ci√≥s biztons√°gra specializ√°l√≥dik. M√°r t√∂bb mint 20 √©ve mŇĪk√∂dik, a vil√°g 200 orsz√°g√°ban jelen van √©s t√∂bb mint 400 milli√≥ felhaszn√°l√≥nak √©s 270 ezer v√°llalatnak ny√ļjt biztons√°got. A k√ľldet√©se megv√©deni a vil√°got a kibert√°mad√°sokkal szemben. √Ėn is megb√≠zhat benne, a Kaspersky √Ėnt is sz√≠vesen a sz√°rnyai al√° veszi.

  MitŇĎl olyan k√ľl√∂nleges a Kaspersky.hu? Abban, hogy olyan j√≥l kidolgozott, hogy a legt√∂bb professzion√°lis √∂sszehasonl√≠t√≥ teszten az elsŇĎ helyeket zsebeli be mag√°nak. A statisztik√°k alapj√°n a vil√°gszerte kaphat√≥ term√©kekn√©l 94 tesztbŇĎl a Kaspersky term√©kei v√©geztek az elsŇĎ helyen 60 esetben, tov√°bbi 17 alkalommal pedig benne voltak az elsŇĎ h√°rom helyezettben.

  Egy tov√°bbi v√©dŇĎr√©teget ad a rendszernek, amely a bank online fel√ľlet√©n v√©gzett mŇĪveletekn√©l √©s a web√°ruh√°zakban val√≥ v√°s√°rl√°s sor√°n √©rv√©nyes√ľl. V√©di az internetezŇĎ gyerekeket is, √©s nagyon egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥. A m√°r megv√°s√°rolt term√©keket a Kaspersky.hu weboldalon √ļj√≠thatja meg, illetve a licenc √©rv√©nyess√©g√©t is ellenŇĎrizheti. A term√©kek Windows √©s Mac oper√°ci√≥s rendszeren is futnak.

  A biztons√°gi funkci√≥k egyszerŇĪ kezel√©se mellett a szem√©lyes adatait is v√©di. A szoftver beszerezhetŇĎ Windows √©s Mac oper√°ci√≥s rendszerekhez is, tov√°bb√° b√°rmilyen mobil k√©sz√ľl√©khez. A Kaspersky szoftver beszerz√©s√©vel a f√°jljai √©s jelszavai is v√©dve lesznek. R√°ad√°sul folyamatosan optimaliz√°lni fogja a teljes√≠tm√©ny√©t, term√©szetesen a szoftver nagyon egyszerŇĪ haszn√°lat√°val.‚Ä®A Kaspersky Lab k√≠n√°lat√°ban megtal√°ljuk a Kaspersky Antivirus, a Kaspersky Internet Security √©s a Kaspersky Total Security szoftvert is. Mind a h√°rom rendszer Ready for GDPR. Amennyiben elŇĎsz√∂r csak kipr√≥b√°lni szeretn√© a programokat, beszerezhet egy pr√≥baverzi√≥t is, illetve az ingyenes Kaspersky Free Antivirus szoftvert is beszerezheti, ami szint√©n egy ingyenes pr√≥baverzi√≥.

  Ha nem tudja eld√∂nteni, hogy melyik term√©ket v√°lassza, akkor a Kaspersky.hu web√°ruh√°z fel√ľlet√©n √∂sszehasonl√≠t√≥ t√°bl√°zatokat is tal√°l, amelyek seg√≠tenek √Ėnnek eligazodni a term√©kei k√∂z√∂tt √©s kiv√°lasztani az √Ėn ig√©nyeinek megfelelŇĎt.

  Belépés az Kaspersky.hu weboldal honlapjára

Kaspersky.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

Ennek az √ľzletnek jelenleg nincsenek lej√°rt kuponjai vagy kedvezm√©nyk√≥djai.

Az Kaspersky.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 3


Belépés az Kaspersky.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Kaspersky Lab Czech Republic
N√°draŇĺn√≠ 344/23
150 00 Praha
Fizet√©si m√≥dok: √Ātutal√°s Online bankk√°rty√°s fizet√©s

Keresse ki az Kaspersky.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Kaspersky.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Kaspersky.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: Sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©k √©s Szoftver.

2020 Szeptember az Kaspersky.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 1x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 36x segített megspórolni az Kaspersky.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.