Kaspersky.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 71x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Kaspersky.hu weboldalról:

  „Hiszünk abban, hogy mindenkinek joga van az adatbiztonsághoz.” Ez a Kaspersky Lab mottója. A Kaspersky Lab vállalat az egyik legnagyobb magán világvállalat az információs technológia területén, amely az információs biztonságra specializálódik. Már több mint 20 éve működik, a világ 200 országában jelen van és több mint 400 millió felhasználónak és 270 ezer vállalatnak nyújt biztonságot. A küldetése megvédeni a világot a kibertámadásokkal szemben. Ön is megbízhat benne, a Kaspersky Önt is szívesen a szárnyai alá veszi. Miért vásároljon az üzletben Kaspersky.hu ?

Kaspersky.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Szeptember 2021)

Kaspersky.hu
 • Kedvezmény 25%
  Kaspersky Small Office Security. Folyamatosan működő védelem a... Több infó Kaspersky Small Office Security. Folyamatosan működő védelem a folyamatosan működő vállalatok számára. Szöveg elrejtése
Érvényes: 05/10/2021
Eshop: Kaspersky.hu Kategória: Számítógépes játék és Szoftver Használt: 2x
Ajánlatok az Kaspersky.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Kaspersky.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Számítógépes játék és Szoftver

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Számítógépes játék és Szoftver

Forscope.hu
Érvényes: 31/12/2021
Eshop: Forscope.hu Kategória: Számítógépes játék és Szoftver Használt: 3x
Norton.com
 • Kedvezmény 60%
  Norton 360. Még nagyobb biztonság eszközei számára és VPN személyes... Több infó Norton 360. Még nagyobb biztonság eszközei számára és VPN személyes adatainak online védelme érdekében. Szöveg elrejtése
Érvényes: 05/10/2021
Eshop: Norton.com Kategória: Számítógépes játék és Szoftver Használt: 0x

Információk az Kaspersky.hu weboldalról:

 • „Hiszünk abban, hogy mindenkinek joga van az adatbiztonsághoz.” Ez a Kaspersky Lab mottója. A Kaspersky Lab vállalat az egyik legnagyobb magán világvállalat az információs technológia területén, amely az információs biztonságra specializálódik. Már több mint 20 éve működik, a világ 200 országában jelen van és több mint 400 millió felhasználónak és 270 ezer vállalatnak nyújt biztonságot. A küldetése megvédeni a világot a kibertámadásokkal szemben. Ön is megbízhat benne, a Kaspersky Önt is szívesen a szárnyai alá veszi.

  Mitől olyan különleges a Kaspersky.hu? Abban, hogy olyan jól kidolgozott, hogy a legtöbb professzionális összehasonlító teszten az első helyeket zsebeli be magának. A statisztikák alapján a világszerte kapható termékeknél 94 tesztből a Kaspersky termékei végeztek az első helyen 60 esetben, további 17 alkalommal pedig benne voltak az első három helyezettben.

  Egy további védőréteget ad a rendszernek, amely a bank online felületén végzett műveleteknél és a webáruházakban való vásárlás során érvényesül. Védi az internetező gyerekeket is, és nagyon egyszerűen használható. A már megvásárolt termékeket a Kaspersky.hu weboldalon újíthatja meg, illetve a licenc érvényességét is ellenőrizheti. A termékek Windows és Mac operációs rendszeren is futnak.

  A biztonsági funkciók egyszerű kezelése mellett a személyes adatait is védi. A szoftver beszerezhető Windows és Mac operációs rendszerekhez is, továbbá bármilyen mobil készülékhez. A Kaspersky szoftver beszerzésével a fájljai és jelszavai is védve lesznek. Ráadásul folyamatosan optimalizálni fogja a teljesítményét, természetesen a szoftver nagyon egyszerű használatával.
A Kaspersky Lab kínálatában megtaláljuk a Kaspersky Antivirus, a Kaspersky Internet Security és a Kaspersky Total Security szoftvert is. Mind a három rendszer Ready for GDPR. Amennyiben először csak kipróbálni szeretné a programokat, beszerezhet egy próbaverziót is, illetve az ingyenes Kaspersky Free Antivirus szoftvert is beszerezheti, ami szintén egy ingyenes próbaverzió.

  Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik terméket válassza, akkor a Kaspersky.hu webáruház felületén összehasonlító táblázatokat is talál, amelyek segítenek Önnek eligazodni a termékei között és kiválasztani az Ön igényeinek megfelelőt.

  Belépés az Kaspersky.hu weboldal honlapjára

Kaspersky.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Kedvezmény 25% : Kaspersky Small Office Security. Folyamatosan működő védelem a folyamatosan működő... Több infó Kaspersky Small Office Security. Folyamatosan működő védelem a folyamatosan működő vállalatok számára. Szöveg elrejtése
 • Kedvezmény 50% : Kaspersky Total Security - kedvezmény 50% Kaspersky Total Security - kedvezmény 50% Szöveg elrejtése
 • Kedvezmény 50% : Kedvezmény 50% - Kaspersky Total Security Kedvezmény 50% - Kaspersky Total Security Szöveg elrejtése
 • Akció : Digitális biztonság a szebb jövőért Digitális biztonság a szebb jövőért Szöveg elrejtése

Az Kaspersky.hu üzlet értékelése


  (5 az 5-ből)


Értékelések száma: 3


Belépés az Kaspersky.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Kaspersky Lab Czech Republic
Nádražní 344/23
150 00 Praha
Fizetési módok: Átutalás Online bankkártyás fizetés

Keresse ki az Kaspersky.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Kaspersky.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Kaspersky.hu-n a következõ kategóriában: Számítógépes játék és Szoftver.

2021 Szeptember az Kaspersky.hu-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 71x segített megspórolni az Kaspersky.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.