Leden.hu kupon és kedvezménykód

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 11x | Ingyenes szállítás: Igen
Ajánlatok a Leden.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Leden.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Leden.hu: minden kupon 2023.10.02

 • Kuponok Típus Érvényesség
  Ingyenes szállítás: 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Kedvezmény Korlátlan

Információk az áruházról Leden.hu

 • Értékelés:  4.5 (6x)
  Kapcsolat: Herdin Companies Ltd.
  2724 Újlengyel
  Határ út 12.
  Telefonszám: + 3620-372-3390
  E-mail: info@leden.hu
  Fizetési
  módok:
  Utánvétes fizetés Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Háztartás és bútor

Vélemény a Leden.hu üzletről

 • Valószínűleg minden kerttulajdonos arra vágyik, hogy kertje lenyűgöző legyen. Ez azonban nem meglepő, ugyanis a kert a ház részét képezi, ezért fontos, hogy megfelelően gondoskodjon róla. Ahhoz, hogy kertje szép legyen, megfelelő termékekre és kiegészítőkre lesz szüksége. Hol találhatja meg ezeket? Például a Leden.hu internetes boltban!

  Szép kerti világításra vágyik? Unja a megszokottat? Egyedi szeretne lenni? Ebben az esetben látogasson el a Leden.hu internetes bolt honlapjára, ahol több száz meseszép és különleges világítás vár Önre.

  A bolt rengeteg olyan lámpát kínál, amelyek kizárólag náluk találhatóak meg Magyarországon. Imádják a kézműves termékeket, így számos világítás kézzel festett. Olyan dekorációkkal találkozhat, amelyektől garantáltan tátva marad a szája. És ha ez nem lenne elég, a kiváló minőséggel és szeretetteljes, segítőkész ügyfélszolgálattal rakják fel az i-ra a pontot.

  Az internetes boltról

  A Leden elnevezésű internetes bolt 2015-ben jött létre, azóta ez a kis szójáték rengeteg ügyfelet megmosolyogtatott. Szerettek volna egy olyan nevet, amely egyszerűbb, rövidebb, és amely akár külföldön is használható - ugyanis nem csak Magyarországon élnek kert rajongók. Így változott meg a vállalat neve 2021-ben Leden-re.

  Termékek

  Az internetes bolt kertbe alkalmas világítást értékesít. Számos termékük egyedi, amelyet kizárólag ebben az internetes boltban vásárolhat meg. Kedvelik a kézműves termékeket, ezért hatalmas mennyiségű termék kézzel festett - ez garantálja, hogy minden egyes termék még inkább egyedülálló.

  A kertbe alkalmas világításon felül azonban beltéri lámpákat, kültéri lámpákat, kerti dekorációt, kerti felszerelést és egyebeket is talál az internetes boltban. Így ha világításról vagy kertről van szó, minden fontos terméket beszerezhet egy helyen.

  Amennyiben elkápráztató kertre vágyik, nem elég kizárólag a világítást beszereznie, ezt az internetes boltban is tudják. Ezért a kínálatban kerti törpéket, kerti lámpásokat, kerti szobrokat, azonban rózsafuttatót és kerti sátrat is talál. Ennek köszönhetően ízlése szerint rendezheti be kertjét, amelyet minden bizonnyal szomszédai csodálni fognak.

  Tájékozódás az internetes boltban

  A boltban történő vásárlás rendkívül egyszerű. Amint megnyitja az internetes bolt honlapját, a Népszerű kategóriákkal találja szembe magát. Ezen kategóriák felett azonban megtalálja a menüt, amelyben kiválaszthatja, mely termék típus iránt érdeklődik. Ide tartoznak a Kültéri lámpák, a Beltéri lámpák, a Kerti dekoráció, a Tündérkert, a Kerti felszerelés és egyebek. Amennyiben nem kategória szerint szeretne keresni, hanem tudja az adott termék nevét, használhatja a keresőpanelt, amely segítségével egy szempillantáson belül megtalálhatja az Ön által keresett terméket.

  Amennyiben tudja, mely fő kategóriából szeretne termékeket válogatni, a választást tovább egyszerűsíti az alkategóriák jelenléte. Így kizárólag arra fókuszálhat, amire szeretne - legyen az kerti törpe, gyerek lámpa vagy napelemes lampion. A vásárlást továbbá a szűrők jelenléte egyszerűsíti le, amely segítségével kiválaszthatja például a keresett termék színét, típusát, valamint megszabhatja az árkategóriát is, amelyen belül keresni szeretne.

  Amennyiben több információra van szüksége a termékről, esetleg alaposabb meg szeretné azt nézni, az adott termékre kattintva több kép jelenik meg róla. Ezen felül részletes leírásra is számíthat, így megtudhatja, milyen anyagból készült a termék, valamint milyen méretű is az. Természetesen az olyan fontos információk sem hiányozhatnak, mint az ár, illetve, hogy a termék készleten van-e, valamint szállítási információ is megjelenik a termék illusztrációs képei mellett. Így minden fontos információra rendkívül egyszerűen szert tehet.

  Amennyiben lejjebb görget az adott terméknél, értékelést küldhet róla. Ezzel segítheti a további vásárlók dolgát, ugyanis kinyilváníthatja véleményét, valamint leírhatja, mi tetszett Önnek a termékben, esetleg mivel kapcsolatban voltak fenntartásai. Természetesen más vásárlók értékelését is elolvasthatja, amennyiben már valaki értékelte a terméket.

  Ha még lejjebb görget, kapcsolódó termékeket talál, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára. Itt olyan termékek jelennek meg, amelyek hasonlítanak az Ön által kiválasztott termékre.

  Szolgáltatások

  Amennyiben kérdése akadt, esetleg probléma merült fel a vásárlás során, vagy egy termékkel, ne essen kétségbe. A Ledenvilagitsod.hu internetes bolt által üzemeletett profi ügyfélszolgálat mindenben segítségére lesz. Az ügyfélszolgálat munkatársai minden kérdésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak. A bolttal telefonon vagy e-mailen keresztül veheti fel a kapcsolatot, esetleg kitöltheti a honlapon lévő kérdőívet.

A Leden.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Leden.hu e-shopban?

  1. Keresse meg a Leden.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Leden.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Leden.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Leden.hu-n a következõ kategóriában: Háztartás és bútor.

  🛍️ Kínál a Leden.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Leden.hu ingyenes házhozszállítást kínál. 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Leden.hu webáruház?

  A Leden.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Háztartás és bútor.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Leden.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Leden.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Leden.hu e-shopban?

  Nem, jelenleg nincs kedvezményünk a Leden.hu e-shop külföldön.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Leden.hu webáruházban?

  október, 2023 évben a Leden.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Leden.hu webáruházban?

  október, 2023 évben a Leden.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Leden.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

  🛍️ Melyek a Leden.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Leden.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Leden.hu e-shoppal?

  A Leden.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: + 3620-372-3390 vagy e-mailben: info@leden.hu.

  🛍️ Black Friday 2023 a Leden.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Leden.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Igen (25 000 Ft)
  📅 Frissítve Október, 2023

  A Kuponkozmosz.hu a Leden.hu webáruházban már 11x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Leden.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.