MerkuryMarket.hu - Kuponok és Kedvezménykódok (Október 2021)

Akciók: 0x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 2x | Ingyenes szállítás: Nem
Ez az üzlet jelenleg nem rendelkezik további aktív kuponokkal vagy kedvezménykódokkal.
Ajánlatok az MerkuryMarket.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az MerkuryMarket.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Információk az MerkuryMarket.hu weboldalról:

 • A MerkuryMarket.hu a közismert üzletek közé tartozik, amelyben bármit megvásárolhat, amire a háztartásban szüksége van. A kiegészítők mellett fontos darabokat is talál, melyekkel berendezheti új otthonát.

  Néha nehéz olyan üzletet találni, ahol minden szükségeset megvásárolhat otthonába. Számos üzlet csak egy fajta termék értékesítésére specializálódik. Azonban létezik néhány olyan is, melynek a kínálatában a kiegészítőkön kívül a legfontosabb bútorok vagy építőanyagok is megtalálhatóak. A Magyarországon viszonylag jól ismert MerkuryMarket.hu is ezek közé tartozik. Nem csak internetes áruházzal, de üzlettel is rendelkezik.

  Az internetes boltról

  Működésük kezdete óta a Merkury Market társaság lakberendezési és építkezési termékek értékesítésével foglalkozik. Jelenleg az értékesítési hálózat üzletei gyakorlatilag Magyarország minden régiójában megtalálhatóak. A Merkury Market üzlet raktárkészlete meghaladja a több mint 55 000 terméket. Együtt működik a piacon található legfontosabb gyártókkal. Kínálatuk ezáltal nem csak az egyéni vásárlókra korlátozódik, de az építkezésben tevékenykedő kis és közép vállalkozókra is.

  A Merkury Market üzlethálózat üzletei sorát minden évben bővíti, melynek köszönhetően a társaság egyre közelebb kerül a vevőkhöz. Az üzletnyitás a legjobb elérhetőség és a szokatlanul gazdag választék üzletpolitikáját tükrözi. Kínálatukban olyan külföldi gyártók termékeit is megtalálja, mint Olaszország, Németország vagy Spanyolország. Ezáltal minden termékük csúcsminőségű és nem csak divatos, de funkcionális is.

  Tájékozódás az internetes boltban

  A MerkuryMarket.hu internetes bolt népszerűségét annak is köszönheti, hogy egyszerű a tájékozódás rajta. A belépés után azonnal a kezdőlapot láthatja, amelyen az újdonságok és a termékkínálat tekinthetők meg. Ezt követően a fő neü használatával vásárolhat, amely Felújítás, Bútor, Kert, Szerszámok és gépek, Lakberendezés és díszítés, Ötletek, Kiárusítás és Kedvezmények kategóriákat tartalmaz.

  Azok számára, akik extra pénzmegtakarítást szeretnének, biztosan jól jön a Kiárusítás és Kedvezmények kategória, ahol nagyszerű darabok nagyon olcsón találhatóak. Így soha nem fog előfordulni, hogy túl sok pénzt költene.

  A jobb tájékozódás érdekében minden kategória alkategóriát is tartalmaz. Így az olyan internetes áruházban történő bevásárlás, mint a MerkuryMarket.hu, amely rengeteg terméket kínál, nagyon gyors és egyszerű. Ráadásul nagy előnyt jelentenek a szűrők, mivel általuk kiválaszthatja azt, amire szüksége van. A szűrők segítségével beállíthatja a színt, az anyagot vagy az árat is.

  Szolgáltatások

  A Merkury Market az üzleteiben és az internetes áruházban nyújtott kiváló szolgáltatásairól ismert.. Amennyiben gondja akadna a vásárlással vagy rendeléssel, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, amely elérhető telefonon, vagy e-mailen keresztül.

  A közösségi hálózatoknak hála az internetes áruházzal szüntelenül kapcsolatban lehet. A MerkuryMarket.hu megtalálható az Instagramon és a Facebookon is. Iratkozzon fel a hírlevélre, amely időről időre tájékoztatja Önt az érdekes újdonságokról és kedvezményekről.

  Belépés az MerkuryMarket.hu weboldal honlapjára

MerkuryMarket.hu - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az MerkuryMarket.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az MerkuryMarket.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.


  MerkuryMarket.hu - kedvezmény kupon

MerkuryMarket.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.

Az MerkuryMarket.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 6


Belépés az MerkuryMarket.hu weboldal honlapjára
 • A MerkuryMarket.hu a közismert üzletek közé tartozik, amelyben bármit megvásárolhat, amire a háztartásban szüksége van. A kiegészítők mellett fontos darabokat is talál, melyekkel berendezheti új otthonát. Miért vásároljon az üzletben MerkuryMarket.hu ?

Kapcsolat: MERKURY SHOP s.r.o.
Duklianska ulica č. 11
080 01 Prešov
Szlovákia
Telefonszám: +36307798611
Fizetési módok: Átutalás Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat Személyes átvétel

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat.

2021 Október az MerkuryMarket.hu-n elérhetõ 0x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 2x segített megspórolni az MerkuryMarket.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.