Hogyan állítsd be a nyelvet és a pontos időt a Huawei Watch GT2 okosórádon?

okosóra

A Huawei Watch GT2 okosóra már a megjelenése pillanatában világszerte felhívta magára a felhasználók figyelmét. Számos felhasználó alig várja, hogy megtudja, hazájában milyen összegért és mely áruházakban vásárolhatja meg ezt az új Huawei Watch GT2 okosórát, valamint hogyan kell majd megfelelően használni. Természetesen a legfontosabb dolog, hogy hogyan változtathatjuk meg rajta a használat nyelvét és hogyan állíthatjuk be a pontos időt. Ebben a rövid kis cikkben elmagyarázzuk neked, hogy milyen a nyelv és a pontos idő beállításának menete a Huawei Watch GT2 okosórán.

Huawei Watch GT2 okosóra - nyelv és pontos idő beállításának menete

Az igazság az, hogy nem kell magad beállítanod a Huawei Watch GT2 okosórád nyelvét és nem kell beállítanod a pontos időt sem. Amikor a Huawei Watch GT2 okosóra csatlakozik az okostelefonodhoz, a szinkronizálás során automatikusan elmenti a mobiltelefon nyelvi beállításait és a pontos időt is automatikusan szinkronizálja a mobiltelefon idejével.

Ez azt jelenti, hogy ha megváltoztatod az okostelefonod nyelvét, idejét, vagy akár az idő formátumát, a csatlakozás után szinkronizálja az okosórával, és ezek a beállítások automatikusan megváltoznak az okosórán is.

●iOS felhasználók esetében:  Nyisd meg a mobiltelefonod, menj a Beállítások > Általános > Nyelv & Régiómenüpontba, állítsd be a nyelvet és a régiót, majd csatlakoztasd az okosórát a mobiltelefonodhoz, hogy szinkronizáld az új beállításokat.

●Android felhasználók esetében: Nyisd meg az okostelefonod, keresd ki a beállításokon belül a rendszer vagy az általános beállítások menüpontot, azon belül pedig a nyelvi beállítások lehetőséget. Válaszd ki a kívánt nyelvet, majd csatlakoztasd és szinkronizáld az okostelefonod új beállításait az okosóráddal.

Támogatott nyelvek az üzenet értesítések esetében

A Huawei Watch GT2 okosóra az alábbi 45 nyelvet támogatja az üzenet értesítések tartalma esetében:

magyar, brit angol, szlovák, lengyel, cseh, román, szerb, francia, görög, német, orosz, bosnyák, bolgár, katalán, olasz, macedón, holland, európai spanyol, európai portugál, egyszerűsített kínai, vietnámi, amerikai angol, indonéziai, arab, perzsa, malajziai, héber, latin-amerikai spanyol, finn, gall, brazíliai portugál, észt, baszk, svéd, lett, litván, üzbég, dán, szlovén, urdu, ukrán, horvát, török.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen nyelveket támogat a Huawei Watch GT2 okosóra?

A Huawei Watch GT2 okosóra összesen 45 nyelvet támogat, beleértve a magyart, brit angolt, szlovákot és lengyelt.

Hogyan lehet beállítani a nyelvet és az időt a Huawei Watch GT2 okosórádon?

A Samsung Watch GT2 okosóra automatikusan megy együtt az okostelefonod nyelvi beállításaival és pontos idejével. Ha megváltoztatod ezeket az okostelefonodon, az okosórád szinkronizáláskor automatikusan frissíti ezeket a beállításokat is. Az iOS felhasználóknak az okostelefonon a Beállítások> Általános> Nyelv & Régió részre kell menniük, míg az Android felhasználóknak meg kell nyitniuk az okostelefonbeállításokat és az általános beállításokat.

Hány üzenet értesítés tartalmát támogatja a Huawei Watch GT2 okosóra?

A Huawei Watch GT2 okosóra támogatja az üzenet értesítéseket több mint 45 nyelven, beleértve a magyart, a francia, az oroszt és az arabot is.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...