Mit jelent az 5ATM megjelölés?

Mit jelent az 5ATM megjelölés?

Néhányan rájöhettek, hogy a piacon kapható számos intelligens óra és intelligens karkötő támogatja az 5ATM vízszigetelést. Ilyen eszközök például az Apple Watch, HUAWEI Watch GT 2, Xiaomi Mi Band 4, Honor Band 5, stb. Mit is jelent azonban az 5 ATM vízszigetelés? Segíthet ez az úszás soráni viselésben? Olvassa el a választ.

Mit jelent az 5ATM vízszigetelés? 

az intelligens óra vagy intelligens karkötő vízzáróságát valójában statikus vagy álló állapotban mérik. Az "atmoszféra" az a nyomás, amelynek egy óra képes ellenállni. Az 5ATM ellenáll a víz alatt körülbelül 50 méter, vagy 164 láb mélységben lévő nyomásnak.

Fontos tudatosítani, hogy a nyomás mértékéről van szó, nem pedig a mélységről. Az 5ATM nem azt jelenti, hogy az óra 50 méter mélységben is használható. Éppen emiatt manapság a legtöbb intelligens fitnesz eszköz és intelligens sportóra nem támogatja a búvárkodást, azonban támogatja az úszást. Sőt, néhány intelligens karkötő professzionális úszásérzékelésre és stroke érzékelésre is képes. Erre a Honor Band 4, HUAWEI Watch GT2 és egyebek képesek.

Az óra sekély vízben való olyan tevékenységekre hazsnálható, mint úszás a medencében vagy az óceánban. Nem használható búvárkodás közben.

Ha minőségi eszközre van szüksége, válassza ezt az intelligens órát:

Éppen ezért fontos tudni, milyen eszközt vásárol. Amennyiben úszásra alkalmas órát szeretne, olyat válasszon, amely támogatja az 5ATM-et. Ezek sós és édes vízben történő úszásra is használhatóak.

XIAOMI Mi Band 4 Global bluetooth csuklópánt (aktivitást mérő karkötő, cseppálló, USB töltőkábel) FEKETE - XMSH07HM – GYÁRI

Másfelől, ha búvárkodáshoz alkalmas karkötőt szeretne, egyszerűen olyan terméket kell választania, amely erre alkalmas. Vásárlás előtt ezt mindig ellenőrizze.

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent az 5ATM vízszigetelés?

az intelligens óra vagy intelligens karkötő vízzáróságát valójában statikus vagy álló állapotban mérik. Az "atmoszféra" az a nyomás, amelynek egy óra képes ellenállni. Az 5ATM ellenáll a víz alatt körülbelül 50 méter, vagy 164 láb mélységben lévő nyomásnak.

Segíthet az 5ATM vízszigeteléssel az úszás során?

Igen, az 5ATM-os eszközök ideálisak az úszáshoz, főleg azon eszközök, amelyek professzionális úszásérzékelésre és stroke érzékelésre is képesek, mint például a Honor Band 4, HUAWEI Watch GT2 és egyebek. Az óra sekély vízben való olyan tevékenységekre hazsnálható, mint úszás a medencében vagy az óceánban, de nem ajánlott búvárkodás közben.

Milyen eszközt javasolnak, ha úszáshoz alkalmazkodó órát szeretnénk vásárolni?

Amennyiben úszásra alkalmas órát szeretne, olyat válasszon, amely támogatja az 5ATM-et. Ezek sós és édes vízben történő úszásra is használhatóak, például az Apple Watch, HUAWEI Watch GT 2, Xiaomi Mi Band 4, Honor Band 5, stb. Ha azonban búvárkodásra szeretne alkalmazkodó eszközt, egyszerűen olyan terméket kell választania, amely erre alkalmas. Vásárlás előtt mindig ellenőrizze az eszköz vízállóságát és ajánlásait.Nagy Emese

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek:

laptop

Laptopok diákoknak: melyek a legjobbak?

Az elektronikai cikkek ma szinte minden elengedhetetlenek a tanulmányokhoz. Általános-, középiskolai tanulók és felsőfokú tanulmányokat folytató...

számítógép

Az idei év legjobb számítógépei: Válassza ki a legjobbat!

Egy kiváló minőségű asztali számítógép vásárlása néha nehezebb, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ennek az elektronikai cikknek meg kell...

iphone

iPhone-t tervez vásárolni? Ez lesz a legjobb modell az Ön számára!

A legjobb iPhone mobiltelefon kiválasztása első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik. Amikor azonban belevág, rájön, hogy több tucat különböző...

hangszoro

2021 legjobb vezeték nélküli hangszórói

Vezeték nélküli hangszórókat tervez vásárolni? Ezek a legjobbak!A legjobb vezeték nélküli hangszórók 2021-ben különböző formákban és méretekben...