Aliexpress.com - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 221x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Aliexpress.com weboldalról:

  Új termékek értékesítése külföldről nagyszerű áron és gyakran ingyenes szállítással
  Az webáruházban történő vásárlás manapság nagy népszerűségnek örvend, hisz itt minden megtalálható, ráadásul nagyszerű áron. A népszerűségnek az oka az, hogy az ember egyszeri szállítási díjért (vagy egyáltalán nem fizet) mindent megvásárolhat. Miért vásároljon az üzletben Aliexpress.com ?

Aliexpress.com - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Szeptember 2021)

Aliexpress.com
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Aliexpress.com Kategória: Külföld Használt: 1x
Ajánlatok az Aliexpress.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Aliexpress.com weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Külföld

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Külföld

Banggood.com
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Banggood.com Kategória: Külföld Használt: 0x
Banggood.com
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Banggood.com Kategória: Külföld Használt: 0x

Információk az Aliexpress.com weboldalról:

 • Új termékek értékesítése külföldről nagyszerű áron és gyakran ingyenes szállítással
  Az webáruházban történő vásárlás manapság nagy népszerűségnek örvend, hisz itt minden megtalálható, ráadásul nagyszerű áron. A népszerűségnek az oka az, hogy az ember egyszeri szállítási díjért (vagy egyáltalán nem fizet) mindent megvásárolhat.

  Időt sem veszteget az egyes internetes oldalak böngészésével. Azon az egyen, amelyre fókuszál, mindent megtalál. A külföldön (és elméletileg az egész világon) működő internetes oldalak közé tartozik például az Ebay vagy az Aliexpress. Most mi az Aliexpress.com webáruházra összpontosítunk.

  A webáruházról

  Az Aliexpress.com egy nagy webáruház, amely számos kisebb eladót foglal magába egész Ázsiából. A Kínából történő vásárlás az utóbbi években nagy fellendülést tapasztalt és rengeteg magyar állampolgár körében népszerűvé vált. Egy helyen megtalálhat mindent, amire szüksége van, lehet szó műszaki cikkekről, ruházatról, állatok számára forgalmazott termékekről, vagy háztartási kiegészítőkről. A szállítás itt általában ingyenes, néha azonban előfordul, hogy fizetni kell érte. A termékek alacsony árával szemben azonban ez semmiség.

  Termékek a webáruházban
  Az Aliexpress.com weboldalon vásárolhat műszaki cikkeket, ruházatot, ékszereket, órákat, kiegészítőket, ruhákat állatok számára, ajándéktárgyakat, de sportfelszerelést is. A választék igazán bőséges. A webáruház női, férfi és gyermek ruházatot is kínál. Semmi sem hiányzik. Az eredeti márkás ruházaton kívül nem eredeti márkás ruhák is nagyszerű áron találhatóak. Az előnyei közé tartozik az is, hogy akár Ön is minden nagyobb gond nélkül árulhat itt. Ez egyszerűbb, mint első ránézésre tűnik.

  Itt viszonylag olcsó áron minden megvásárolható. Tehát amennyiben olcsón és jól szeretne bevásárolni, érdemes ebbe az internetes boltba ellátogatni. Szeretné tudni, hogy a vásárlás biztonságos-e, és mi biztosítja, hogy Kínából az áru időben és épségben megérkezik? Az Aliexpress az Alibaba Group hiteles csoportba tartozik, ezért nem kell csalástól tartania. A vásárlás teljesen biztonságos. Amennyiben mégis előfordulna, hogy valamilyen áru nem érkezik meg, elég felvenni a kapcsolatot az Aliexpress.com-mal, és ezt követően a webáruház munkatársai megoldják a problémát. Számos értékesítőnek nem okoz problémát az árut újra elküldeni, vagy a pénzt visszatéríteni.

  Hogyan vásároljunk?

  Minden termék mellett megtalálható az értékesítő értékelése, valamint a vevők által odaítélt csillagok száma. Ajánlatos ezek szerint az értékelések szerint igazodni. Tudni fogja, hogy minőségi eladóról van-e szó, és hogy jók-e a szolgáltatásai. Amennyiben kevés értékeléssel rendelkezik, nem valószínű, hogy probléma esetén az eladó visszafizeti a pénzt, vagy esetleg más módon meg lehet vele egyezni.

  Ezt az üzletet képletesen az Ebay webáruházhoz lehet hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy itt csak új, nem használt dolgokat árulnak. Az Ebay webáruházban ugyanis nagyon sok használt dolgot is talál, melyet az átlagember is árul. Itt nem csak üzletemberek, de olyan emberek is értékesítenek, akik felesleges dolgokkal rendelkeznek.

  Szolgáltatások

  A kézbesítés a konkrét eladótól és a kézbesítés módjától függ (hajóval, repülővel), körülbelül két héttől egész egy hónapig tart. Amennyiben az áru mellett "free shipping" van feltüntetve, a vevő csak az áruért fizet, a szállítás ingyenes. Az Aliexpress.com webáruházból történő vásárlás esetén minden esetben előre kell fizetni. Ez azonban semmi problémát nem jelent, mivel a fizetés biztonságos, és ha mégis előfordulna, hogy valami nem érkezik meg, elég az eladót, esetleg az Aliexpress.com-ot értesíteni és segítenek a problémát megoldani.

  Amennyiben szeretné tudni, mi történik a webáruházban, mert itt mindig történik valami, elég bejelentkezni az olyan közösségi hálózatokra, mint a Facebook, az Instagram vagy a Twitter. Itt megtalálhatja a legújabb akciókat, kedvezményeket vagy újdonságokat, melyek biztosan érdekelni fogják. Előnyös hírlevélre is hagyatkozni, amely rendszeresen, havonta néhányszor e-mail formájában mutatja be az újdonságokat, akciókat és kedvezményeket.

  Belépés az Aliexpress.com weboldal honlapjára

Aliexpress.com – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Az Aliexpress.com üzlet értékelése


  (5 az 5-ből)


Értékelések száma: 3


Belépés az Aliexpress.com weboldal honlapjára
Kapcsolat: Alibaba Co., Ltd
Level 28, One Canada Square
E14 5AB London
Telefonszám: +86 571 8502 2088
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Aliexpress.com kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Aliexpress.com áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Aliexpress.com-n a következõ kategóriában: Külföld.

2021 Szeptember az Aliexpress.com-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 221x segített megspórolni az Aliexpress.com áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.