Aliexpress.com kupon és kedvezménykód érvényes 2024.06.21

Van egy ajánlatunk az Aliexpress.com eshopra 1x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. Az Aliexpress.com nem kínál ingyenes szállítást. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Aliexpress.com už 376x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok az Aliexpress.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Aliexpress.com weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Aliexpress.com

 • Értékelés:  5 (9x)
  Kapcsolat: Alibaba Co., Ltd
  Level 28, One Canada Square
  E14 5AB London
  Telefonszám: +86 571 8502 2088
  E-mail: aliexpress@aliexpress.com
  Fizetési
  módok:
  Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Külföld

Az Aliexpress.com üzletről

 • Új termékek értékesítése külföldről nagyszerű áron és gyakran ingyenes szállítással
  Az webáruházban történő vásárlás manapság nagy népszerűségnek örvend, hisz itt minden megtalálható, ráadásul nagyszerű áron. A népszerűségnek az oka az, hogy az ember egyszeri szállítási díjért (vagy egyáltalán nem fizet) mindent megvásárolhat.

  Időt sem veszteget az egyes internetes oldalak böngészésével. Azon az egyen, amelyre fókuszál, mindent megtalál. A külföldön (és elméletileg az egész világon) működő internetes oldalak közé tartozik például az Ebay vagy az Aliexpress. Most mi az Aliexpress.com webáruházra összpontosítunk.

  A webáruházról

  Az Aliexpress.com egy nagy webáruház, amely számos kisebb eladót foglal magába egész Ázsiából. A Kínából történő vásárlás az utóbbi években nagy fellendülést tapasztalt és rengeteg magyar állampolgár körében népszerűvé vált. Egy helyen megtalálhat mindent, amire szüksége van, lehet szó műszaki cikkekről, ruházatról, állatok számára forgalmazott termékekről, vagy háztartási kiegészítőkről. A szállítás itt általában ingyenes, néha azonban előfordul, hogy fizetni kell érte. A termékek alacsony árával szemben azonban ez semmiség.

  Termékek a webáruházban

  Az Aliexpress.com weboldalon vásárolhat műszaki cikkeket, ruházatot, ékszereket, órákat, kiegészítőket, ruhákat állatok számára, ajándéktárgyakat, de sportfelszerelést is. A választék igazán bőséges. A webáruház női, férfi és gyermek ruházatot is kínál. Semmi sem hiányzik. Az eredeti márkás ruházaton kívül nem eredeti márkás ruhák is nagyszerű áron találhatóak. Az előnyei közé tartozik az is, hogy akár Ön is minden nagyobb gond nélkül árulhat itt. Ez egyszerűbb, mint első ránézésre tűnik.

  Itt viszonylag olcsó áron minden megvásárolható. Tehát amennyiben olcsón és jól szeretne bevásárolni, érdemes ebbe az internetes boltba ellátogatni. Szeretné tudni, hogy a vásárlás biztonságos-e, és mi biztosítja, hogy Kínából az áru időben és épségben megérkezik? Az Aliexpress az Alibaba Group hiteles csoportba tartozik, ezért nem kell csalástól tartania. A vásárlás teljesen biztonságos. Amennyiben mégis előfordulna, hogy valamilyen áru nem érkezik meg, elég felvenni a kapcsolatot az Aliexpress.com-mal, és ezt követően a webáruház munkatársai megoldják a problémát. Számos értékesítőnek nem okoz problémát az árut újra elküldeni, vagy a pénzt visszatéríteni.

  Hogyan vásároljunk?

  Minden termék mellett megtalálható az értékesítő értékelése, valamint a vevők által odaítélt csillagok száma. Ajánlatos ezek szerint az értékelések szerint igazodni. Tudni fogja, hogy minőségi eladóról van-e szó, és hogy jók-e a szolgáltatásai. Amennyiben kevés értékeléssel rendelkezik, nem valószínű, hogy probléma esetén az eladó visszafizeti a pénzt, vagy esetleg más módon meg lehet vele egyezni.

  Ezt az üzletet képletesen az Ebay webáruházhoz lehet hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy itt csak új, nem használt dolgokat árulnak. Az Ebay webáruházban ugyanis nagyon sok használt dolgot is talál, melyet az átlagember is árul. Itt nem csak üzletemberek, de olyan emberek is értékesítenek, akik felesleges dolgokkal rendelkeznek.

  Szolgáltatások

  A kézbesítés a konkrét eladótól és a kézbesítés módjától függ (hajóval, repülővel), körülbelül két héttől egész egy hónapig tart. Amennyiben az áru mellett "free shipping" van feltüntetve, a vevő csak az áruért fizet, a szállítás ingyenes. Az Aliexpress.com webáruházból történő vásárlás esetén minden esetben előre kell fizetni. Ez azonban semmi problémát nem jelent, mivel a fizetés biztonságos, és ha mégis előfordulna, hogy valami nem érkezik meg, elég az eladót, esetleg az Aliexpress.com-ot értesíteni és segítenek a problémát megoldani.

  Amennyiben szeretné tudni, mi történik a webáruházban, mert itt mindig történik valami, elég bejelentkezni az olyan közösségi hálózatokra, mint a Facebook, az Instagram vagy a Twitter. Itt megtalálhatja a legújabb akciókat, kedvezményeket vagy újdonságokat, melyek biztosan érdekelni fogják. Előnyös hírlevélre is hagyatkozni, amely rendszeresen, havonta néhányszor e-mail formájában mutatja be az újdonságokat, akciókat és kedvezményeket.

Az Aliexpress.com leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot az Aliexpress.com e-shopban?

  1. Keresse meg az Aliexpress.com kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket az Aliexpress.com e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt az Aliexpress.com e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Aliexpress.com-n a következõ kategóriában: Külföld.

  🛍️ Kínál az Aliexpress.com webáruház ingyenes házhozszállítást?

  Az Aliexpress.com ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál az Aliexpress.com webáruház?

  Az Aliexpress.com a következő kategóriákban kínál termékeket: Külföld.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk az Aliexpress.com webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk az Aliexpress.com webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok az Aliexpress.com e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Aliexpress.com és Csehországban: Aliexpress.com

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg az Aliexpress.com webáruházban?

  június, 2024 évben az Aliexpress.com kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a az Aliexpress.com webáruházban?

  június, 2024 évben az Aliexpress.com webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok az Aliexpress.com webáruházban?

  Akció : Super Deals - akciós árak több száz termékre.

  🛍️ Melyek az Aliexpress.com eshop kedvezménykódjai?

  Az Aliexpress.com-on jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba az Aliexpress.com e-shoppal?

  Az Aliexpress.com üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +86 571 8502 2088 vagy e-mailben: aliexpress@aliexpress.com.

  🛍️ Black Friday 2024 az Aliexpress.com webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik az Aliexpress.com áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Nem
  📅 Frissítve Június, 2024

  A Kuponkozmosz.hu az Aliexpress.com webáruházban már 376x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Aliexpress.com: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.