Alinda.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 5 | Akciós kuponok: 1 | Megtakarítás: 635x
 • Inform√°ci√≥k az Alinda.hu weboldalr√≥l:

  Az Alinda.hu internetes √°ruh√°z k√ľl√∂nf√©le kateg√≥ri√°kban k√≠n√°l term√©keket. A k√≠n√°lat√°ban mindent megtal√°l az elektronikai cikkektŇĎl eg√©szen a sz√©ps√©g √©s eg√©szs√©g kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ term√©kekig. V√°s√°roljon √Ėn is mindent egy helyen, amire csak sz√ľks√©ge van! Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Alinda.hu ?

Alinda.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (Okt√≥ber 2020)

Alinda.hu
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Alinda.hu
 • Akci√≥
  Kamer√°s b√©biŇĎr kedvezm√©nyes √°ron! Kamer√°s b√©biŇĎr kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 26/10/2020
Alinda.hu
 • Akci√≥
  2in1 faszenes BBQ grill és smoker kedvezményes áron! 2in1 faszenes BBQ grill és smoker kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: 31/10/2020
Alinda.hu
 • Akci√≥
  T√©rdeplŇĎsz√©k kedvezm√©nyes √°ron! T√©rdeplŇĎsz√©k kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 25/01/2021
Alinda.hu
 • Akci√≥
  Egyens√ļly labda kedvezm√©nyes √°ron! Egyens√ļly labda kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 26/10/2020
Alinda.hu
 • Akci√≥
  MŇĪanyag elŇĎtetŇĎ kedvezm√©nyes √°ron! MŇĪanyag elŇĎtetŇĎ kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 26/10/2020
Aj√°nlatok az Alinda.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Alinda.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor

Hasonl√≥ kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok a kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor

4home.hu
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Vidaxl.hu
 • Kedvezm√©ny 10%
  10% kedvezm√©ny a kiv√°lasztott b√ļtorokra √©s lak√°skieg√©sz√≠tŇĎkre √©rv√©nyes... T√∂bb inf√≥ 10% kedvezm√©ny a kiv√°lasztott b√ļtorokra √©s lak√°skieg√©sz√≠tŇĎkre √©rv√©nyes 49.499 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n a Vidaxl.hu web√°ruh√°zban, ahol a kedvezm√©nyk√≥dot a kos√°rban adja meg. Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 31/10/2020
Vidaxl.hu
 • Kedvezm√©ny 1.500 Ft
  Ha feliratkozol a h√≠rlev√©lre, 1500 forint kedvezm√©nyben √©s tov√°bbi... T√∂bb inf√≥ Ha feliratkozol a h√≠rlev√©lre, 1500 forint kedvezm√©nyben √©s tov√°bbi exkluz√≠v aj√°nlatokban r√©szes√ľlsz! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan

Információk az Alinda.hu weboldalról:

 • Az Alinda.hu internetes √°ruh√°z k√ľl√∂nf√©le kateg√≥ri√°kban k√≠n√°l term√©keket. A k√≠n√°lat√°ban mindent megtal√°l az elektronikai cikkektŇĎl eg√©szen a sz√©ps√©g √©s eg√©szs√©g kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ term√©kekig. V√°s√°roljon √Ėn is mindent egy helyen, amire csak sz√ľks√©ge van!

  Az Alinda.hu internetes √°ruh√°z k√ľl√∂nf√©le kateg√≥ri√°ban k√≠n√°l term√©keket. K√≠n√°latukban mindent megtal√°lhat√≥, az elektronik√°t√≥l eg√©szen a Sz√©ps√©g √©s eg√©szs√©g r√©szlegig. Vegyen meg √Ėn is mindent, amire sz√ľks√©ge van, egy helyen!

  Manaps√°g elterjedt√© v√°lt az internetes boltokban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s, melyek mindent nagyszerŇĪ √°ron k√≠n√°lnak. A n√©pszerŇĪs√©gnek az oka az, hogy az ember egyszer fizet sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get (vagy egy√°ltal√°n nem fizet), √©s mindent egyszerre megv√°s√°rol. Nem vesztegeti feleslegesen az idŇĎt a weboldalak b√∂ng√©sz√©s√©vel. Egy olyan oldalon, ahol t√°j√©koz√≥dni tud, mindent megtal√°l. Az ilyen, k√ľlf√∂ld√∂n (√©s gyakorlatilag az eg√©sz vil√°gon) mŇĪk√∂dŇĎ internetes √°ruh√°zak k√∂z√© tartozik pl. az Ebay, vagy az Aliexpress. Haz√°nkban ilyen pl. az Alinda.hu, amely b√°r kin√©zet√©ben elt√©rŇĎ, m√©gis sz√°mos ter√ľletrŇĎl k√≠n√°l term√©keket.

  Az internetes boltról

  Az Alinda.hu internetes boltban mindenbŇĎl tal√°l valamit. Az elektronikai √©s h√°ztart√°si cikkektŇĎl kezdve a sporton √©s pihen√©sen kereszt√ľl eg√©szen a kozmetikai √©s eg√©szs√©g√ľgyi term√©kekig, amelyeknek biztosan haszn√°t veszi otthon. Az Alinda. hu internetes √°ruh√°z √°ruk√≠n√°lat√°t √ļgy √°ll√≠tott√°k √∂ssze, hogy minden kateg√≥ri√°ban megtal√°lhassa a legn√©pszerŇĪbb, legkeresettebb √©s legsz√ľks√©gesebb term√©ket. √ćgy soha nem fordulhat elŇĎ, hogy valamit nem tal√°l meg, vagy t√ļl sok√°ig keresne.

  Tájékozódás az internetes oldalon

  Az internetes boltban kateg√≥ri√°k szerint, vagy k√∂zvetlen√ľl a keresŇĎbe be√≠rt term√©kn√©v szerint v√°s√°rolhat. Az internetes bolt √°ttekinthetŇĎs√©g√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen a v√°s√°rl√°s nagyon egyszerŇĪ. Nem hi√°nyoznak a speci√°lis k√≠n√°latok, √ļjdons√°gok, akci√≥k vagy kedvezm√©nyek sem, melyek seg√≠ts√©g√©vel p√©nzt takar√≠that meg.

  Ne feledkezzen meg az egyes kateg√≥ri√°khoz tartoz√≥ alcsoportokr√≥l sem, melyeknek k√∂sz√∂nhetŇĎen a v√°s√°rl√°s √©s rendel√©s sokkal gyorsabb √©s egyszerŇĪbb. Az egyes szŇĪrŇĎk haszn√°lata is nagyon hasznos, melyek seg√≠ts√©g√©vel a v√°s√°rl√°s m√©g egyszerŇĪbb √©s gyorsabb. Kiv√°laszthatja azokat a term√©keket, amelyekre sz√ľks√©ge van, pl. √°r, anyag vagy n√©pszerŇĪs√©g szerint.

  Ak v√°s zauj√≠ma, kedy by ste mohli maŇ• dan√Ĺ produkt doma, stańć√≠ si ho rozklikn√ļŇ• a zistiŇ• si o Ňąom viac detailov. Pri kaŇĺdom z produktov sa nach√°dza veńĺa ńŹalŇ°√≠ch podrobn√Ĺch fotografi√≠, taktieŇĺ cena za dopravu a n√°sledne pońćet dn√≠, kedy produkt budete maŇ• doma.

  Amennyiben √©rdekli, hogy az adott term√©k mikor lesz √Ėnn√©l otthon, el√©g csak a term√©kre kattintani, √©s megtudni a tov√°bbi r√©szleteket. Minden egyes term√©kn√©l sz√°mos tov√°bbi r√©szletes f√©nyk√©p, valamint a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g √©s a sz√°ll√≠t√°s idŇĎpontja is megtal√°lhat√≥ak.

  Nagy elŇĎnynek sz√°m√≠t, hogy minden egyes term√©k mellett tov√°bbi term√©kek is megjelennek, amelyek felkelthetik √©rdeklŇĎd√©s√©t. A term√©kk√≠n√°lat az internetes boltban megtekintett term√©kektŇĎl, valamint att√≥l f√ľgg, hogy milyen term√©kek felŇĎl √©rdeklŇĎd√∂tt kor√°bban. Ez teh√°t egy testreszabott aj√°nlat. Olyan tartoz√©kokat, kieg√©sz√≠tŇĎket vagy term√©keket v√°s√°rolhat, melyeknek biztosan haszn√°t veszi, vagy j√≥l j√∂nnek majd otthon√°ban.

  Szolg√°ltat√°sok

  Azok sz√°m√°ra, akik tan√°cstalanok a v√°s√°rl√°st illetŇĎen, seg√≠ts√©get ny√ļjt az √ľgyf√©lszolg√°lat, amire sz√ľks√©g eset√©n mindig sz√°m√≠that. Az √ľgyf√©lszolg√°latot szakemberek v√©gzik, akik seg√≠ts√©get ny√ļjtanak a v√°s√°rl√°st illetŇĎen, a term√©kekkel kapcsolatban, a reklam√°ci√≥n√°l, az √°rusz√°ll√≠t√°sn√°l √©s egyebekn√©l. El√©g e-mailben, vagy telefonon felvenni vel√ľk a kapcsolatot. A v√°laszt nagyon r√∂vid idŇĎn bel√ľl megkapja.

  Minden v√°s√°rl√≥nak lehetŇĎs√©ge van az √°rut tizenn√©gy napon bel√ľl indokl√°s n√©lk√ľl visszak√ľldeni. Amennyiben a megv√°s√°rolt term√©kre nincs sz√ľks√©ge, vagy az nem tetszik √Ėnnek, el√©g a fent eml√≠tett hat√°ridŇĎn bel√ľl visszak√ľldeni azt.

  A sz√°ll√≠t√°s egyszerŇĪ √©s gyors. A term√©k megrendel√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott p√°r napon bel√ľl az √°rut m√°r meg is kapja. A v√°s√°rl√°s √≠gy azok sz√°m√°ra is egyszerŇĪ, akik az internetes v√°s√°rl√°st nem t√ļl gyakran haszn√°lj√°k ki. A sz√°ll√≠t√°s d√≠ja 1190 Ft. Ut√°nv√©tes v√°s√°rl√°s eset√©n 299 Ft-ot sz√°molnak fel.

  Amennyiben az "Ingyenes szállítás" kategóriából válasz terméket, a szállítás díjtalan. A vásárlás folyamán így a szállítási költséget is megspórolhatja.

  Belépés az Alinda.hu weboldal honlapjára

Alinda.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

 • Akci√≥ : Elektromos ruhasz√°r√≠t√≥ kedvezm√©nyes √°ron! Elektromos ruhasz√°r√≠t√≥ kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
 • Akci√≥ : Multifunkci√≥s kukta kedvezm√©nyes √°ron! Multifunkci√≥s kukta kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
 • Akci√≥ : FŇĎn√∂ki forg√≥sz√©k kedvezm√©nyes √°ron! FŇĎn√∂ki forg√≥sz√©k kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
 • Akci√≥ : B√°rsz√©keinket p√°rban √©s ingyen sz√°ll√≠tjuk! B√°rsz√©keinket p√°rban √©s ingyen sz√°ll√≠tjuk! Sz√∂veg elrejt√©se

Az Alinda.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 3


Belépés az Alinda.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Hoppline Kft.
Mogyor√≥di √ļt 32. "G" √©p√ľlet
1149 Budapest
Telefonsz√°m: 06-1-445-5200
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Bankkártya Készpénz
Szállítás: Futárszolgálat Csomagátvételi pont

Keresse ki az Alinda.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Alinda.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Alinda.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: Gyerek √©s J√°t√©k, H√°ztart√°s √©s B√ļtor, Sportszerek.

2020 Okt√≥ber az Alinda.hu-n el√©rhet√Ķ 1x kedvezm√©nyes kupon √©s 5x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 635x segített megspórolni az Alinda.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.