Alinda.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 2x | Akciós kuponok: 1x | Megtakarítás: 878x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Alinda.hu weboldalról:

  Az Alinda.hu internetes áruház különféle kategóriákban kínál termékeket. A kínálatában mindent megtalál az elektronikai cikkektől egészen a szépség és egészség kategóriába tartozó termékekig. Vásároljon Ön is mindent egy helyen, amire csak szüksége van! Miért vásároljon az üzletben Alinda.hu ?

Alinda.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Január 2021)

Alinda.hu
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Alinda.hu Kategória: Sportszerek Használt: 25x
Alinda.hu
 • Akció
  Térdeplőszék kedvezményes áron! Térdeplőszék kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
Érvényes: 25/01/2021
Eshop: Alinda.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 23x
Alinda.hu
 • Akció
  Sportfelszerelés kedvezményes áron! Sportfelszerelés kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
Érvényes: 31/01/2021
Eshop: Alinda.hu Kategória: Sportszerek Használt: 5x
Ajánlatok az Alinda.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Alinda.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Sportszerek

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Sportszerek

Biotechusa.hu
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Biotechusa.hu Kategória: Sportszerek Használt: 220x
MyProtein.hu
 • Kedvezmény 25%
  25% kedvezmény az akcióban szereplő termékekre. 25% kedvezmény az akcióban szereplő termékekre. Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: MyProtein.hu Kategória: Sportszerek Használt: 158x
inSPORTline.hu
 • Kedvezmény 10%
  Hűségprogram kedvezmények. Igényelj hűségkártyát és vásárolj akár 10%... Több infó Hűségprogram kedvezmények. Igényelj hűségkártyát és vásárolj akár 10%-kal olcsóbban! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: inSPORTline.hu Kategória: Sportszerek Használt: 107x
inSPORTline.hu
 • Kedvezmény 40%
  Válogass az akciós ajánlatok közül és spórolj több tízezer forintot! Válogass az akciós ajánlatok közül és spórolj több tízezer forintot! Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: inSPORTline.hu Kategória: Sportszerek Használt: 84x
Biotechusa.hu
Érvényes: 31/01/2021
Eshop: Biotechusa.hu Kategória: Sportszerek Használt: 47x

Információk az Alinda.hu weboldalról:

 • Az Alinda.hu internetes áruház különféle kategóriákban kínál termékeket. A kínálatában mindent megtalál az elektronikai cikkektől egészen a szépség és egészség kategóriába tartozó termékekig. Vásároljon Ön is mindent egy helyen, amire csak szüksége van!

  Az Alinda.hu internetes áruház különféle kategóriában kínál termékeket. Kínálatukban mindent megtalálható, az elektronikától egészen a Szépség és egészség részlegig. Vegyen meg Ön is mindent, amire szüksége van, egy helyen!

  Manapság elterjedté vált az internetes boltokban történő vásárlás, melyek mindent nagyszerű áron kínálnak. A népszerűségnek az oka az, hogy az ember egyszer fizet szállítási költséget (vagy egyáltalán nem fizet), és mindent egyszerre megvásárol. Nem vesztegeti feleslegesen az időt a weboldalak böngészésével. Egy olyan oldalon, ahol tájékozódni tud, mindent megtalál. Az ilyen, külföldön (és gyakorlatilag az egész világon) működő internetes áruházak közé tartozik pl. az Ebay, vagy az Aliexpress. Hazánkban ilyen pl. az Alinda.hu, amely bár kinézetében eltérő, mégis számos területről kínál termékeket.

  Az internetes boltról

  Az Alinda.hu internetes boltban mindenből talál valamit. Az elektronikai és háztartási cikkektől kezdve a sporton és pihenésen keresztül egészen a kozmetikai és egészségügyi termékekig, amelyeknek biztosan hasznát veszi otthon. Az Alinda. hu internetes áruház árukínálatát úgy állították össze, hogy minden kategóriában megtalálhassa a legnépszerűbb, legkeresettebb és legszükségesebb terméket. Így soha nem fordulhat elő, hogy valamit nem talál meg, vagy túl sokáig keresne.

  Tájékozódás az internetes oldalon

  Az internetes boltban kategóriák szerint, vagy közvetlenül a keresőbe beírt terméknév szerint vásárolhat. Az internetes bolt áttekinthetőségének köszönhetően a vásárlás nagyon egyszerű. Nem hiányoznak a speciális kínálatok, újdonságok, akciók vagy kedvezmények sem, melyek segítségével pénzt takaríthat meg.

  Ne feledkezzen meg az egyes kategóriákhoz tartozó alcsoportokról sem, melyeknek köszönhetően a vásárlás és rendelés sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Az egyes szűrők használata is nagyon hasznos, melyek segítségével a vásárlás még egyszerűbb és gyorsabb. Kiválaszthatja azokat a termékeket, amelyekre szüksége van, pl. ár, anyag vagy népszerűség szerint.

  Ak vás zaujíma, kedy by ste mohli mať daný produkt doma, stačí si ho rozkliknúť a zistiť si o ňom viac detailov. Pri každom z produktov sa nachádza veľa ďalších podrobných fotografií, taktiež cena za dopravu a následne počet dní, kedy produkt budete mať doma.

  Amennyiben érdekli, hogy az adott termék mikor lesz Önnél otthon, elég csak a termékre kattintani, és megtudni a további részleteket. Minden egyes terméknél számos további részletes fénykép, valamint a szállítási költség és a szállítás időpontja is megtalálhatóak.

  Nagy előnynek számít, hogy minden egyes termék mellett további termékek is megjelennek, amelyek felkelthetik érdeklődését. A termékkínálat az internetes boltban megtekintett termékektől, valamint attól függ, hogy milyen termékek felől érdeklődött korábban. Ez tehát egy testreszabott ajánlat. Olyan tartozékokat, kiegészítőket vagy termékeket vásárolhat, melyeknek biztosan hasznát veszi, vagy jól jönnek majd otthonában.

  Szolgáltatások

  Azok számára, akik tanácstalanok a vásárlást illetően, segítséget nyújt az ügyfélszolgálat, amire szükség esetén mindig számíthat. Az ügyfélszolgálatot szakemberek végzik, akik segítséget nyújtanak a vásárlást illetően, a termékekkel kapcsolatban, a reklamációnál, az áruszállításnál és egyebeknél. Elég e-mailben, vagy telefonon felvenni velük a kapcsolatot. A választ nagyon rövid időn belül megkapja.

  Minden vásárlónak lehetősége van az árut tizennégy napon belül indoklás nélkül visszaküldeni. Amennyiben a megvásárolt termékre nincs szüksége, vagy az nem tetszik Önnek, elég a fent említett határidőn belül visszaküldeni azt.

  A szállítás egyszerű és gyors. A termék megrendelésétől számított pár napon belül az árut már meg is kapja. A vásárlás így azok számára is egyszerű, akik az internetes vásárlást nem túl gyakran használják ki. A szállítás díja 1190 Ft. Utánvétes vásárlás esetén 299 Ft-ot számolnak fel.

  Amennyiben az "Ingyenes szállítás" kategóriából válasz terméket, a szállítás díjtalan. A vásárlás folyamán így a szállítási költséget is megspórolhatja.

  Belépés az Alinda.hu weboldal honlapjára

Alinda.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : Kettlebell szett kedvezményes áron! Kettlebell szett kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
 • Akció : TV-hez csatlakoztatható retro játék konzol kedvezményes áron! TV-hez csatlakoztatható retro játék konzol kedvezményes áron! Szöveg elrejtése
 • Akció : Játék szupermarket kedvemzényes áron! Játék szupermarket kedvemzényes áron! Szöveg elrejtése

Az Alinda.hu üzlet értékelése


  (5 az 5-ből)


Értékelések száma: 3


Belépés az Alinda.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Hoppline Kft.
Mogyoródi út 32. "G" épület
1149 Budapest
Telefonszám: 06-1-445-5200
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Bankkártya Készpénz
Szállítás: Futárszolgálat Csomagátvételi pont

Keresse ki az Alinda.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Alinda.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Alinda.hu-n a következõ kategóriában: Háztartás és Bútor, Sportszerek.

2021 Január az Alinda.hu-n elérhetõ 2x kedvezményes kupon és 1x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 878x segített megspórolni az Alinda.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.