Brandwebshop.hu kupon és kedvezménykód érvényes 2024.06.21

Van egy ajánlatunk a Brandwebshop.hu eshopra 1x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. A Brandwebshop.hu ingyenes szállítást kínál. 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Brandwebshop.hu už 62x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok a Brandwebshop.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Brandwebshop.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Brandwebshop.hu

 • Értékelés:  4.5 (14x)
  Kapcsolat: Karosinpex Kft
  Vadrózsa u. 2.
  8808 Nagykanizsa
  Telefonszám: +36 30 520-024
  E-mail: info@brandwebshop.hu
  Fizetési
  módok:
  Utánvétes fizetés Átutalás Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Divat és ruházat

A Brandwebshop.hu üzletről

 • A Brandwebshop webáruház már több mint 25 éve működik. Termékkínálatában gondosan válogatott márkás termékeket talál. A márkák közül mind a külföldi, mint a hazai márkák megtalálhatók. Évi több tízezer elégedett vásárlóval büszkélkedhetnek. Nagyon odafigyelnek arra, hogy kizárólag a legjobb minőség és csakis eredeti termékek kerüljenek a kínálatukba. A legnagyobb világmárkák közül az Adidas, a Converse, a Devergo, a Mustang, a Nike és a Puma termékei találhatók meg a Brandwepshop.hu webáruházban.

  Minőség és márka elérhető áron

  A Brandwebshop.hu webáruház számára fontos, hogy a legjobb minőség és márkák ellenére az árak ne szökjenek az egekbe, hanem ésszerű keretek között maradjanak. Több mint 40 000 termék közül válogathat.

  Cipők és ruházat

  A Brandwebshop.hu webáruház elsősorban cipőkre specializálódott, férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. Ma már a cipőkínálat mellett más ruházati cikkeket és kiegészítőket is megtalálhatunk a kínálatában. A kínálat hat fő kategóriába van besorolva a menüsorban: férfi, női, gyermek, ruházat, márkák és óriás termékek. A fő kategóriák további alkategóriákra vannak felosztva, például a cipő vagy a ruházat típusa, illetve a márkák alapján. Amennyiben mindig szeretne értesülni, ha friss termékek kerültek a kínálatba, vagy a webáruház egy újabb akciót nyújt, akkor iratkozzon fel a webáruház hírlevelére.

  Óriás termékek

  Akinek az átlagostól nagyobb méretű a lába, az nagyon jól tudja, hogy milyen nehéz ebben a méretben cipőt találni és milyen gyér a választék. A hagyományos, elterjedt méretek mellett a Brandwebshop egy külön kategóriát szentel a nagyobb méretű cipők számára. Ebben a kategóriában 40-es mérettől egészen 49-es méretig találhatunk különféle fajta cipőket.

  Brand Club

  A Brand Clubba belépve már egy vásárlás után törzsvásárlóvá válhat és a második vásárlást már kedvezményekkel valósíthatja meg. Minden akciós termék megvásárlása után pontokra tehet szert. A pontokat a következő vásárlásnál bármely termék esetében, de legfeljebb a vásárolt termék értékének fele értékében használhatja fel. Érvényes, hogy minél többet vásárol, annál több pontja lesz. De figyelem! A pontok a naptári év végén lenullázódnak.

  A legújabb akciókról a webáruház külön fogja értesíteni. Évente egy alkalommal az egyik törzsvásárló visszanyeri az abban az évben megtett vásárlásának teljes értékét egy ajándékutalvány formájában. A nyereményjáték második és harmadik helyezettje a vásárlása 50 százalékát, illetve 30 százalékát kapja vissza, ugyancsak levásárolható utalvány formájában.

  Szállítási információk

  Ha csupa olyan termékeket rendel, munkanapon, legkésőbb déli 12 óráig, akkor az azt követő munkanapon már postázzák is Önnek a csomagját. Ha délután rendelne, akkor a szállítás 48 órán belül kezdődik meg. Néhány termék nincs raktáron, ebben az esetben a szállítás 4-7 munkanappal hosszabbodik meg. Munkaszüneti napokon és hétvégén a szállítás szünetel. A szállítás díja a megrendelés teljes összegétől függően változik. 30 ezer forint felett a postaköltséget teljes mértékben a webáruház állja. A webáruház jelenleg csak Magyarország határain belül vállal szállítást.

  Fizetési módok

  A klasszikus utánvéten kívül, amely esetében a futárnak kell fizetnie az átvétel pillanatában készpénzzel vagy bankkártyával, online bankkártyás fizetésre is van lehetőség, valamint banki átutalás is szerepel a lehetőségek köszött. Az online fizetés teljesen biztonságos.

  Csere esetén nem kell a postára szaladnia, ha a vásárlástól számítva 30 napon belül gondolta meg magát, mert a webáruház egy futárt küld az Ön által feltüntetett címre. Ha 15 000 Ft felett rendelt, akkor ráadásul az első csomagcsere teljesen ingyenes. Ötezer forint alatti megrendelés esetén a csere díja 1490 Ft-ot tesz ki. A visszaküldött termék árát a webáruház legkésőbb 14 napon belül fizeti vissza.

A Brandwebshop.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Brandwebshop.hu e-shopban?

  1. Keresse meg a Brandwebshop.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Brandwebshop.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Brandwebshop.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Brandwebshop.hu-n a következõ kategóriában: Divat és ruházat.

  🛍️ Kínál a Brandwebshop.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Brandwebshop.hu ingyenes házhozszállítást kínál. 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Brandwebshop.hu webáruház?

  A Brandwebshop.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Divat és ruházat.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Brandwebshop.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Átutalás, Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Brandwebshop.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Brandwebshop.hu e-shopban?

  Nem, jelenleg nincs kedvezményünk a Brandwebshop.hu e-shop külföldön.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Brandwebshop.hu webáruházban?

  június, 2024 évben a Brandwebshop.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Brandwebshop.hu webáruházban?

  június, 2024 évben a Brandwebshop.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Brandwebshop.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

  🛍️ Melyek a Brandwebshop.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Brandwebshop.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Brandwebshop.hu e-shoppal?

  A Brandwebshop.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36 30 520-024 vagy e-mailben: info@brandwebshop.hu.

  🛍️ Black Friday 2024 a Brandwebshop.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Brandwebshop.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Igen
  📅 Frissítve Június, 2024

  A Kuponkozmosz.hu a Brandwebshop.hu webáruházban már 62x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Brandwebshop.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.