Dyson.hu kupon és kedvezménykód érvényes 2024.07.21

Van egy ajánlatunk a Dyson.hu eshopra 1x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. A Dyson.hu ingyenes szállítást kínál. A Dyson.hu weboldalon minden vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Dyson.hu už 83x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok a Dyson.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Dyson.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Dyson.hu

 • Értékelés:  4.5 (6x)
  Kapcsolat: Kávé & Hűtő Profi Kft.
  Hungary, Budapest
  Budaörsi út 46.
  Telefonszám: +36 1 248 0095
  E-mail: info@khprofi.hu
  Fizetési
  módok:
  Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Elektronika

A Dyson.hu üzletről

 • A Dyson vállalat már 1991 óta olyan háztartási készülékeket tervez és gyárt, mint például porszívók, légtisztítók, kézszárítók, ventilátorok, melegítők, hajszárítók. A Dyson küldetése kezdettől fogva az volt, hogy megtalálja a módját, hogyan nyújthat többet, kevesebbért. Hogyan használhatja ki gazdaságosan és ötletesen az energiát és az anyagokat. Hogyan tökéletesítheti a termékeket azáltal, hogy eltávolítja a nem feltétlenül szükséges alkatrészeket. Hogyan lehet a lehető legkevesebb hibával és pazarlással előállítani a termékeket.

  Dyson termékek

  Minden Dyson termékre érvényes, hogy könnyű, és gazdaságilag kiegyensúlyozott. Az Dyson.hu internetes webáruház kínálatában számos porszívót (akkumulátoros és padló), a levegő kezelésére szolgáló készülékeket (légtisztítók, légtisztítók és párásítók, ventilátorok és meleglevegős ventilátorok és szűrők a légtisztítókhoz) és hajápolási eszközöket (hajvasaló, hajszárító, hajformázó az álom haj elérése érdekében extrém hőmérséklet nélkül) talál. Bizonyos termékekre egészen 3 év garancia vonatkozik.

  Porszívók

  A porszívók hihetetlenül nagy szívóteljesítménnyel rendelkeznek. Jellemző rájuk, hogy intelligens módon optimalizálják a takarítást a különféle padlófelületek esetében, beleértve a szívóteljesítményt és az akkumulátor használatát is. Ez azt jelenti, hogy nem kell a keménypadlóról a szőnyegre áttérve bonyodalmasan cserélgetni a porszívófejeket, ezzel pedig kitolni a takarítás idejét, hanem egyszerűen áthalad a másik felületre, mintha mi sem történt volna, a porszívó pedig automatikusan átvált a mélytisztításra. Ha a gazdaságos üzemmódot választjuk ki, akkor akár egy órán keresztül is megszakítás nélkül porszívózhatunk velük egyetlen feltöltéssel. Ez valószínűleg (természetesen otthona méretétől függően) már az egész lakás vagy ház porszívózására bőven elegendő idő.

  Légtisztító fűtőventilátorok

  Egy nagyon érdekes terméktípusról van szó, amely két készüléket kombinál egyben, tehát nagyon idő- és helytakarékos. Megtisztítja a szoba levegőjét, miközben egyúttal fel is fűti azt és gondosan szétterjeszti a meleget a helyiségben. Ha ez nem lenne elég, nyáron hűtésre is képes, miután kikapcsoltuk a melegítő funkciót. Sokan nem is gondolnák, de az otthonunk levegője akár 5-ször szennyezettebb is lehet, mint a kinti levegő. A levegőben ultrafinom részecskék és vírusok, ipari kibocsátások, baktériumok és penész spórák, növényekről és virágokról származó virágporok és allergén anyagok, a szőnyegekből és takarókból származó formaldehid, a háztartásban és a főzés során keletkező gőzök és szagok, a tisztítószerekből és illatosított gyertyákból származó benzol és VOC-k, valamint a gáztűzhelyből származó nitrogén-dioxid keringenek. A légtisztító fűtőventilátorok automatikusan és valós időben monitorozzák a levegő szennyezettségét.

  Hajszárító és hajformázó egyben

  A Dyson más kettő-az-egyben termékeket is kínál. Ilyen például a hajszárító és hajformázó egyben. Ezzel a különleges termékkel hajszárítás közben tudja egyenesen formázni is a haját. A különböző fejek használatával a hajszárítás során ki is egyenesítheti a haját, beszáríthatja, akárcsak a fodrász vagy elegáns fürtökre tehet szert. Mivel minden hajtípust másképp lehet jól kiegyenesíteni, ezért az egyenesítő kefékből egyenesen három típus is van. Az egyik kimondottan rövid, göndörödésre hajlamos hajhoz való, a másik szintén rövidebb, ám könnyebben kezelhető hajhoz, míg a harmadikkal dús, egyenes frizurát készíthetünk el.

  Kiegészítők és alkatrészek gazdag választéka

  Természetesen a kínálatban lévő Dyson termékekhez szükséges kiegészítők, valamint alkatrészek is megtalálhatók a kínálatban. Igen, ha valami elromlik, meg lehet javítani. Már egyetlen termék sem lesz egyhasználatos, hanem minden szépen megjavítható úgy, ahogy a természet és a józan ész megkívánja!

  A vállalatok ezen felül az olyan leggyorsabb és legtakarékosabb kézszárítókat is megtalálják a kínálatban, amelyek a mai legszigorúbb higiéniai feltételeknek is megfelelnek.

  Fizetés és szállítás

  A Dyson.hu internetes webáruházban a hagyományos fizetési módon felül rugalmas fizetési módok is a rendelkezésére állnak. Banki átutalással, online kártyás fizetéssel, a PayPal szolgáltatás használatával, valamint részletre is lehetséges fizetni. A déli 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket a Dyson.hu általában a következő munkanapon ki is szállítja, teszi mindezt ingyenesen. Amennyiben nem elégedett a Dyson termékkel, 30 napja van a termék visszaküldésére (vigyázat, ez a hajápolási eszközökre nem vonatkozik).

A Dyson.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Dyson.hu e-shopban?

  1. Keresse meg a Dyson.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Dyson.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Dyson.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Dyson.hu-n a következõ kategóriában: Elektronika.

  🛍️ Kínál a Dyson.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Dyson.hu ingyenes házhozszállítást kínál. A Dyson.hu weboldalon minden vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Dyson.hu webáruház?

  A Dyson.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Elektronika.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Dyson.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Dyson.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Dyson.hu e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Dyson.sk és Csehországban: Dyson.cz

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Dyson.hu webáruházban?

  július, 2024 évben a Dyson.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Dyson.hu webáruházban?

  július, 2024 évben a Dyson.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Dyson.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : A Dyson.hu weboldalon minden vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

  🛍️ Melyek a Dyson.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Dyson.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Dyson.hu e-shoppal?

  A Dyson.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36 1 248 0095 vagy e-mailben: info@khprofi.hu.

  🛍️ Black Friday 2024 a Dyson.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Dyson.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Igen
  📅 Frissítve Július, 2024

  A Kuponkozmosz.hu a Dyson.hu webáruházban már 83x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Dyson.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Kuponok
  Kedvezmény 3500 Ft: V8 Vacuum 2500 Ft kedvezmény