Dyson.hu - Kupon és Kedvezménykód

Akciók: 0x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 58x | Ingyenes szállítás: Nem
Ez az üzlet jelenleg nem rendelkezik további aktív kuponokkal vagy kedvezménykódokkal.
Ajánlatok a Dyson.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Dyson.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Dyson.hu - Vélemény

 • A Dyson vállalat már 1991 óta olyan háztartási készülékeket tervez és gyárt, mint például porszívók, légtisztítók, kézszárítók, ventilátorok, melegítők, hajszárítók. A Dyson küldetése kezdettől fogva az volt, hogy megtalálja a módját, hogyan nyújthat többet, kevesebbért. Hogyan használhatja ki gazdaságosan és ötletesen az energiát és az anyagokat. Hogyan tökéletesítheti a termékeket azáltal, hogy eltávolítja a nem feltétlenül szükséges alkatrészeket. Hogyan lehet a lehető legkevesebb hibával és pazarlással előállítani a termékeket.

  Dyson termékek

  Minden Dyson termékre érvényes, hogy könnyű, és gazdaságilag kiegyensúlyozott. Az Dyson.hu internetes webáruház kínálatában számos porszívót (akkumulátoros és padló), a levegő kezelésére szolgáló készülékeket (légtisztítók, légtisztítók és párásítók, ventilátorok és meleglevegős ventilátorok és szűrők a légtisztítókhoz) és hajápolási eszközöket (hajvasaló, hajszárító, hajformázó az álom haj elérése érdekében extrém hőmérséklet nélkül) talál. Bizonyos termékekre egészen 3 év garancia vonatkozik.

  Porszívók

  A porszívók hihetetlenül nagy szívóteljesítménnyel rendelkeznek. Jellemző rájuk, hogy intelligens módon optimalizálják a takarítást a különféle padlófelületek esetében, beleértve a szívóteljesítményt és az akkumulátor használatát is. Ez azt jelenti, hogy nem kell a keménypadlóról a szőnyegre áttérve bonyodalmasan cserélgetni a porszívófejeket, ezzel pedig kitolni a takarítás idejét, hanem egyszerűen áthalad a másik felületre, mintha mi sem történt volna, a porszívó pedig automatikusan átvált a mélytisztításra. Ha a gazdaságos üzemmódot választjuk ki, akkor akár egy órán keresztül is megszakítás nélkül porszívózhatunk velük egyetlen feltöltéssel. Ez valószínűleg (természetesen otthona méretétől függően) már az egész lakás vagy ház porszívózására bőven elegendő idő.

  Légtisztító fűtőventilátorok

  Egy nagyon érdekes terméktípusról van szó, amely két készüléket kombinál egyben, tehát nagyon idő- és helytakarékos. Megtisztítja a szoba levegőjét, miközben egyúttal fel is fűti azt és gondosan szétterjeszti a meleget a helyiségben. Ha ez nem lenne elég, nyáron hűtésre is képes, miután kikapcsoltuk a melegítő funkciót. Sokan nem is gondolnák, de az otthonunk levegője akár 5-ször szennyezettebb is lehet, mint a kinti levegő. A levegőben ultrafinom részecskék és vírusok, ipari kibocsátások, baktériumok és penész spórák, növényekről és virágokról származó virágporok és allergén anyagok, a szőnyegekből és takarókból származó formaldehid, a háztartásban és a főzés során keletkező gőzök és szagok, a tisztítószerekből és illatosított gyertyákból származó benzol és VOC-k, valamint a gáztűzhelyből származó nitrogén-dioxid keringenek. A légtisztító fűtőventilátorok automatikusan és valós időben monitorozzák a levegő szennyezettségét.

  Hajszárító és hajformázó egyben

  A Dyson más kettő-az-egyben termékeket is kínál. Ilyen például a hajszárító és hajformázó egyben. Ezzel a különleges termékkel hajszárítás közben tudja egyenesen formázni is a haját. A különböző fejek használatával a hajszárítás során ki is egyenesítheti a haját, beszáríthatja, akárcsak a fodrász vagy elegáns fürtökre tehet szert. Mivel minden hajtípust másképp lehet jól kiegyenesíteni, ezért az egyenesítő kefékből egyenesen három típus is van. Az egyik kimondottan rövid, göndörödésre hajlamos hajhoz való, a másik szintén rövidebb, ám könnyebben kezelhető hajhoz, míg a harmadikkal dús, egyenes frizurát készíthetünk el.

  Kiegészítők és alkatrészek gazdag választéka

  Természetesen a kínálatban lévő Dyson termékekhez szükséges kiegészítők, valamint alkatrészek is megtalálhatók a kínálatban. Igen, ha valami elromlik, meg lehet javítani. Már egyetlen termék sem lesz egyhasználatos, hanem minden szépen megjavítható úgy, ahogy a természet és a józan ész megkívánja!

  A vállalatok ezen felül az olyan leggyorsabb és legtakarékosabb kézszárítókat is megtalálják a kínálatban, amelyek a mai legszigorúbb higiéniai feltételeknek is megfelelnek.

  Fizetés és szállítás

  A Dyson.hu internetes webáruházban a hagyományos fizetési módon felül rugalmas fizetési módok is a rendelkezésére állnak. Banki átutalással, online kártyás fizetéssel, a PayPal szolgáltatás használatával, valamint részletre is lehetséges fizetni. A déli 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket a Dyson.hu általában a következő munkanapon ki is szállítja, teszi mindezt ingyenesen. Amennyiben nem elégedett a Dyson termékkel, 30 napja van a termék visszaküldésére (vigyázat, ez a hajápolási eszközökre nem vonatkozik).

Dyson.hu - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Dyson.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Dyson.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Dyson.hu - Hogyan használhatom fel a kedvezményt a webáruházban?

 • Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat.

Dyson.hu - Gyakran ismételt kérdések

 • Kínál a(z) Dyson.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A(z) Dyson.hu ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  Milyen termékeket kínál a(z) Dyson.hu webáruház?

  A(z) Dyson.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: .

  Milyen fizetési módokat választhatunk a(z) Dyson.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Online bankkártyás fizetés.

  Milyen szállítási módokat választhatunk a(z) Dyson.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  Hány aktuális kupon található jelenleg a(z) Dyson.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben a(z) Dyson.hu kínálatában 0x kupon található.

  Hány aktuális akció és kedvezmény található a a(z) Dyson.hu webáruházban?

  Február, 2023 évben a(z) Dyson.hu webáruház kínálatában 0x akció és kedvezmény található.

  Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a(z) Dyson.hu webáruházban? Black Friday 2023 a Dyson.hu webáruházban?

  Nem

  Dyson.hu bolt statisztika
  ✅ Akciók 0x
  🛒 Akciós kuponok 0x
  💵 Megtakarítás 58x
  🚚 Ingyenes szállítás Nem

  A Kuponkozmosz.hu a(z) Dyson.hu webáruházban már 58x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Dyson.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.

Információk az áruházról Dyson.hu

Értékelés:  4.5 (6x)
Kapcsolat: Kávé & Hűtő Profi Kft.
Hungary, Budapest
Budaörsi út 46.
Telefonszám: +36 1 248 0095
Fizetési
módok:
Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat