Galaktikabolt.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 46x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Galaktikabolt.hu weboldalról:

  Egy galaktikus kaland kezdete! Ezt kínálja a Galaktikabolt.hu webáruház, ahol a Galaktika kiadó, de más kiadó könyveit is beszerezheti. Miért vásároljon az üzletben Galaktikabolt.hu ?

Galaktikabolt.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Január 2021)

Galaktikabolt.hu
 • Kedvezmény 66%
  A Galaktikabolt.hu webáruházban most akár - 66 % kedvezményeket is talál... Több infó A Galaktikabolt.hu webáruházban most akár - 66 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott könyvekre. Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Galaktikabolt.hu Kategória: Szabadidő Használt: 26x
Ajánlatok az Galaktikabolt.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Galaktikabolt.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Szabadidő

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Szabadidő

Alexandra.hu
 • Ingyenes szállítás
  Ingyenes szállítás 9.900 Ft fölötti vásárlás esetén Ingyenes szállítás 9.900 Ft fölötti vásárlás esetén Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Alexandra.hu Kategória: Szabadidő Használt: 110x
Delimano.hu
 • Ingyen szállítás
  Rendelj otthonod kényelméből! Ingyen szállítás 24.999 Ft-tól Rendelj otthonod kényelméből! Ingyen szállítás 24.999 Ft-tól Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Delimano.hu Kategória: Szabadidő Használt: 10x

Információk az Galaktikabolt.hu weboldalról:

 • Egy galaktikus kaland kezdete! Ezt kínálja a Galaktikabolt.hu webáruház, ahol a Galaktika kiadó, de más kiadó könyveit is beszerezheti.

  A Galaktikabolt.hu webáruházban regisztrációval és regisztráció nélkül is vásárolhat. A regisztráció több szempontból is kényelmesebb, például mert nem kell minden vásárláskor megadnia az adatait és saját kívánságlistája lehet. A fiókjában megtekintheti a legutóbbi rendeléseit, ráadásul elmentheti és módosíthatja a szállítási és számlázási címét.

  Három szállítási mód közül választhat: házhozszállítás, személyes átvétel (Budapesten, a Galaktika szerkesztőségében) és postapont szolgáltatást igénybe véve.A feltüntetett kedvezmények mellett kuponok igénybevételével is további kedvezményekhez juthat hozzá.

  Némely könyvek esetében dedikálási akció is várja. Ebben az esetben elég a Megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy mi legyen a dedikálási szöveg. Amennyiben valamilyen előfizetést választ, a Galaktikabolt.hu ajándékkönyvekkel kedveskedik Önnek.

  A Galaktikabolt.hu webáruházban más kiadók könyveit is beszerezheti. Ezek esetében azonban az egyébként 3-5 munkanapos vállalt szállítási határidő módosul. Amennyiben már nagyon vár egy még meg nem jelent könyvet, akkor éljen az előrendelés lehetőségével. Az előrendelt könyveket azonnal szállítják, amint azok beérkeztek a kiadóhoz.

  A Galaktikabolt.hu webáruház halad a korral és a klasszikus könyvek mellett elektronikus könyveket és egyéb elektronikus tartalmakat is kínál. Ebben az esetben a vásárlás csak és kizárólag online banki fizetés esetén lehetséges. A megvásárolt tartalmakat bejelentkezve, a saját adatoknál a “Letöltések” menüpontra kattintva töltheti le.

  A Galaktikabolt.hu webáruházban Barion rendszerben, banki átutalással postai utánvéttel (belföldre rendelés esetében) fizethet. Ha az utánvétet választja, akkor 150 forint díjat számolnak fel. Más kiadók könyvei kizárólag utánvéttel vásárolhatók meg.

  A Galaktikabolt.hu webáruházban minden hónapban talál két fix akciós csomagot, amely esetében a szállítás ingyenes. A vásárlás során a kosár más elemére is érvényes lesz az ingyen szállítás, amennyiben egyszerre kerül megrendelésre az összes termék. Érdemes ezt is kihasználni!

  A könyvek, magazinok és elektromos tartalmak mellett a webáruház egyéb termékeket, például bögréket is kínál. A bögrék esetében azonban a szállítási költség ennél magasabb, mivel speciális csomagolást és odafigyelést igényel (törékeny) – ezért ennek a díja a szállítási díjon felül plusz 450 forint.

  Belépés az Galaktikabolt.hu weboldal honlapjára

Galaktikabolt.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Ingyenes szállítás : A Galaktikabolt.hu webáruházban 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A Galaktikabolt.hu webáruházban 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szöveg elrejtése

Az Galaktikabolt.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 37


Belépés az Galaktikabolt.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft.
Határ út 12.
2427 Újlengyel
Telefonszám: +36-1 457-0250
Fizetési módok: Utánvétes fizetés Átutalás
Szállítás: Futárszolgálat Személyes átvétel Magyar Posta

Keresse ki az Galaktikabolt.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Galaktikabolt.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Galaktikabolt.hu-n a következõ kategóriában: Szabadidő.

2021 Január az Galaktikabolt.hu-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 46x segített megspórolni az Galaktikabolt.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.