Galaktikabolt.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 2 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 32x
 • Inform√°ci√≥k az Galaktikabolt.hu weboldalr√≥l:

  Egy galaktikus kaland kezdete! Ezt k√≠n√°lja a Galaktikabolt.hu web√°ruh√°z, ahol a Galaktika kiad√≥, de m√°s kiad√≥ k√∂nyveit is beszerezheti. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Galaktikabolt.hu ?

Galaktikabolt.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (M√°jus 2020)

Galaktikabolt.hu
 • Kedvezm√©ny 66%
  A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban most ak√°r - 66 % kedvezm√©nyeket is tal√°l... T√∂bb inf√≥ A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban most ak√°r - 66 % kedvezm√©nyeket is tal√°l az akci√≥ban l√©vŇĎ kiv√°lasztott k√∂nyvekre. Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Galaktikabolt.hu
 • Ingyenes sz√°ll√≠t√°s
  A Galaktikabolt.hu webáruházban 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a... Több infó A Galaktikabolt.hu webáruházban 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Aj√°nlatok az Galaktikabolt.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Galaktikabolt.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: SzabadidŇĎ

Hasonl√≥ kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok a kateg√≥ri√°ban: SzabadidŇĎ

Kephaz.hu
 • Ingyenes sz√°ll√≠t√°s
  Ingyenes szállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén Ingyenes szállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: Korl√°tlan
Delimano.hu
 • Ingyen sz√°ll√≠t√°s
  Rendelj otthonod k√©nyelm√©bŇĎl! Ingyen sz√°ll√≠t√°s 24.999 Ft-t√≥l Rendelj otthonod k√©nyelm√©bŇĎl! Ingyen sz√°ll√≠t√°s 24.999 Ft-t√≥l Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan

Információk az Galaktikabolt.hu weboldalról:

 • Egy galaktikus kaland kezdete! Ezt k√≠n√°lja a Galaktikabolt.hu web√°ruh√°z, ahol a Galaktika kiad√≥, de m√°s kiad√≥ k√∂nyveit is beszerezheti.

  A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban regisztr√°ci√≥val √©s regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl is v√°s√°rolhat. A regisztr√°ci√≥ t√∂bb szempontb√≥l is k√©nyelmesebb, p√©ld√°ul mert nem kell minden v√°s√°rl√°skor megadnia az adatait √©s saj√°t k√≠v√°ns√°glist√°ja lehet. A fi√≥kj√°ban megtekintheti a legut√≥bbi rendel√©seit, r√°ad√°sul elmentheti √©s m√≥dos√≠thatja a sz√°ll√≠t√°si √©s sz√°ml√°z√°si c√≠m√©t.

  H√°rom sz√°ll√≠t√°si m√≥d k√∂z√ľl v√°laszthat: h√°zhozsz√°ll√≠t√°s, szem√©lyes √°tv√©tel (Budapesten, a Galaktika szerkesztŇĎs√©g√©ben) √©s postapont szolg√°ltat√°st ig√©nybe v√©ve.A felt√ľntetett kedvezm√©nyek mellett kuponok ig√©nybev√©tel√©vel is tov√°bbi kedvezm√©nyekhez juthat hozz√°.

  N√©mely k√∂nyvek eset√©ben dedik√°l√°si akci√≥ is v√°rja. Ebben az esetben el√©g a Megjegyz√©s rovatban felt√ľntetni, hogy mi legyen a dedik√°l√°si sz√∂veg. Amennyiben valamilyen elŇĎfizet√©st v√°laszt, a Galaktikabolt.hu aj√°nd√©kk√∂nyvekkel kedveskedik √Ėnnek.

  A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban m√°s kiad√≥k k√∂nyveit is beszerezheti. Ezek eset√©ben azonban az egy√©bk√©nt 3-5 munkanapos v√°llalt sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎ m√≥dosul. Amennyiben m√°r nagyon v√°r egy m√©g meg nem jelent k√∂nyvet, akkor √©ljen az elŇĎrendel√©s lehetŇĎs√©g√©vel. Az elŇĎrendelt k√∂nyveket azonnal sz√°ll√≠tj√°k, amint azok be√©rkeztek a kiad√≥hoz.

  A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°z halad a korral √©s a klasszikus k√∂nyvek mellett elektronikus k√∂nyveket √©s egy√©b elektronikus tartalmakat is k√≠n√°l. Ebben az esetben a v√°s√°rl√°s csak √©s kiz√°r√≥lag online banki fizet√©s eset√©n lehets√©ges. A megv√°s√°rolt tartalmakat bejelentkezve, a saj√°t adatokn√°l a ‚ÄúLet√∂lt√©sek‚ÄĚ men√ľpontra kattintva t√∂ltheti le.

  A Galaktikabolt.hu webáruházban Barion rendszerben, banki átutalással postai utánvéttel (belföldre rendelés esetében) fizethet. Ha az utánvétet választja, akkor 150 forint díjat számolnak fel. Más kiadók könyvei kizárólag utánvéttel vásárolhatók meg.

  A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban minden h√≥napban tal√°l k√©t fix akci√≥s csomagot, amely eset√©ben a sz√°ll√≠t√°s ingyenes. A v√°s√°rl√°s sor√°n a kos√°r m√°s elem√©re is √©rv√©nyes lesz az ingyen sz√°ll√≠t√°s, amennyiben egyszerre ker√ľl megrendel√©sre az √∂sszes term√©k. √Črdemes ezt is kihaszn√°lni!

  A k√∂nyvek, magazinok √©s elektromos tartalmak mellett a web√°ruh√°z egy√©b term√©keket, p√©ld√°ul b√∂gr√©ket is k√≠n√°l. A b√∂gr√©k eset√©ben azonban a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g enn√©l magasabb, mivel speci√°lis csomagol√°st √©s odafigyel√©st ig√©nyel (t√∂r√©keny) ‚Äď ez√©rt ennek a d√≠ja a sz√°ll√≠t√°si d√≠jon fel√ľl plusz 450 forint.

  Belépés az Galaktikabolt.hu weboldal honlapjára

Galaktikabolt.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

 • Ingyenes sz√°ll√≠t√°s : A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban 10.000 Ft f√∂l√∂tti v√°s√°rl√°s eset√©n a kisz√°ll√≠t√°s ingyenes. A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban 10.000 Ft f√∂l√∂tti v√°s√°rl√°s eset√©n a kisz√°ll√≠t√°s ingyenes. Sz√∂veg elrejt√©se
 • Kedvezm√©ny 66% : A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban most ak√°r - 66 % kedvezm√©nyeket is tal√°l az akci√≥ban... T√∂bb inf√≥ A Galaktikabolt.hu web√°ruh√°zban most ak√°r - 66 % kedvezm√©nyeket is tal√°l az akci√≥ban l√©vŇĎ kiv√°lasztott k√∂nyvekre. Sz√∂veg elrejt√©se

Az Galaktikabolt.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (4.5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 37


Belépés az Galaktikabolt.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft.
Hat√°r √ļt 12.
2427 √öjlengyel
Telefonsz√°m: +36-1 457-0250
Fizet√©si m√≥dok: Ut√°nv√©tes fizet√©s √Ātutal√°s
Szállítás: Futárszolgálat Személyes átvétel Magyar Posta

Keresse ki az Galaktikabolt.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Galaktikabolt.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Galaktikabolt.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: SzabadidŇĎ.

2020 M√°jus az Galaktikabolt.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 2x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 32x segített megspórolni az Galaktikabolt.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.