Alexandra.hu kupon és kedvezménykód érvényes 2024.04.19

Van egy ajánlatunk az Alexandra.hu eshopra 2x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. Az Alexandra.hu ingyenes szállítást kínál. Ingyenes szállítás 12 000 Ft fölötti vásárlás esetén. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Alexandra.hu už 1036x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok az Alexandra.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Alexandra.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Alexandra.hu

 • Értékelés:  4.5 (7x)
  Kapcsolat: Bookangel Korlátolt Felelősségű Társaság
  Dobó utca 12. B. ép.
  6725 Szeged
  Telefonszám: +36 70 5144 324
  E-mail: ugyfelszolgalat@alexandra.hu
  Fizetési
  módok:
  Átutalás Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Könyvek

Az Alexandra.hu üzletről

 • Az Alexandra.hu könyváruház az egyik legnagyobb online könyváruházak közé tartozik Magyarországon.

  Könyvmolyok paradicsoma

  Az igazi könyvmolyok számára nincs is szebb illat, mint az újdonsült könyveké. Átpörgetve a lapokat, behunyt szemmel szippantják magukba ezt a gyönyörű aromát, amely a könyvek mellett töltött nyugodt és meghitt pillanatokra emlékeztetik őket. Csak ezután lapoznak az első oldalhoz és merülnek el az új történetben és annak világában.

  Könyvszalonok

  Az Alexandra.hu könyváruház esetében tényleg nem lehet ok a panaszra választék terén. A választék folyamatosan bővül a legújabb könyvek kínálatával, amelyeket ráadásul elő is rendelhetünk. A könyváruházak krémje a könyvszalonok, ahol számtalan előny várja a vásárlókat. Ezekben a szalonokban az Alexandra kiadó teljes választékát és minden elérhető könyvét megvásárolhatjuk. Ráadásul a leginkább várt könyveket már a premier előtt néhány héttel is beszerezhetjük itt. A könyvszalonokból országszerte 10 található.

  Utcai árustól a könyvbirodalomig

  A könyváruház alapítója először utcai árusként kezdte. A Kossuth Kiadó bizományosaként egy ABC előtt próbálta eladni a portékáját. Idővel egyre több kiadóval sikerült szerződést kötnie, míg megalapította a saját kiadóját, amelyet kislánya után nevezett el. Évekkel később nyitotta meg azonos névvel az első könyváruházát, amely azóta egy könyváruházlánccá nőtte ki magát. A könyváruházak egészen új formát öltöttek. A Nyugati téri könyvesház, amely egy négyszintes helyiség, például egy igazi kulturális központ jött létre, kávéházzal, internettel és pódiummal, ahol irodalmi, zenei és színházi eseményeket rendeztek.

  Bőséges kínálat

  Az Alexandra.hu webáruházban a könyveket természetesen ahogy a hagyományos boltokban is megszokhattuk, különféle kategóriák szerint rendszerezték: Egészség, életmód, Ezotéria, Fitness-Életmód, Gasztronómia, Gazdaság, üzlet, Gyerek/Mese, Gyermek- és ifjúsági könyvek, Hobbi, szabadidő, Informatika, Irodalom, Ismeretterjesztő, Kulturális, Műszaki könyvek, Művészetek, Oktató, Publicisztika, Regény, Zene, Pop/rock, Sport, szórakozás, Tankönyvek, Társadalom- és humántudomány, Természet- és alkalmazott tudomány, Történelem, Utazás, Vallás, Zenei.

  A magyar nyelvű könyvek mellett a kínálatban idegen nyelvű könyveket is találunk.

  Nemcsak könyvek

  A hagyományos könyvek mellett az Alexandra.hu webáruház e-könyveket, hangoskönyveket, folyóiratokat, magazinokat, játékokat, naptárakat, kalendáriumokat, nyelvkönyveket, szótárakat, olvasási kellékeket, papírt, írószert, térképeket és ajándéktárgyakat is kínál.

  Árkategóriák

  A könyvek típusán, címén és szerzője nevén kívül a könyveket árkategória szerint is kikereshetjük. A webáruház bal oldalán egy szűrőt találhatunk, amelynél például 0-499 Ft, 500-999 Ft, 5000 Ft felett szűrőkre kattintva a weboldal megjeleníti számunkra az ezekbe az árkategóriákba tartozó könyveket és egyéb termékeket. A konkrét ár megadása nélkül például az akciók alapján is keresgélhetünk. Ebben az esetben a kedvezményt százalékok szerint választhatjuk ki.

  Újdonságok

  Ha semmiről se szeretnénk lemaradni, iratkozzunk fel a hírlevélre. A webáruház a szociális hálón is megtalálható. A Facebookon például napi játékkal is találkozhatunk, ahol értékes könyveket, könyvcsomagokat vagy egyéb ajándéktárgyakat nyerhetünk.

  Rendelés

  A vásárlás előtt be kell jelentkeznünk az Alexandra.hu webáruházba. Ha még nincs fiókunk, akkor egy egyszerű regisztrációval szert tehetünk rá. A szállítási költség a rendelés összegétől függően változik. 4899 Ft alatt a szállítási költség a 999 Ft-ot éri el. Ha ettől többért, de 9899 Ft összeg alatt vásárolunk, akkor a szállítási díj valamivel alacsonyabb, pontosabban 799 Ft. 9900 Ft felett pedig a szállítási díj ingyenes. A raktáron lévő könyveket legkésőbb 6 munkanap elteltével kapjuk kézhez. Nagy előny, hogy a webáruház külföldre is vállal szállítást, amelynek főleg a külföldön élő magyarok és a magyarul tanulók örülhetnek. Ebben az esetben a szállítási díj mindig egyedi módon kerül megállapításra.

  Az e-könyvek vásárlására speciális szabályok érvényesek. Leggyakrabban .epub és .mobi fájltípussal találkozhatunk. Ebben az esetben természetesen nem kell szállítási költséget fizetni, a könyv pedig azonnal letölthető. A megvásárolt e-könyveket az Alexandra.hu webes felületen a fiókunkba belépve találjuk az eKönyveim menüpont alatt.

  Fizetés

  Fizetésre átvételkor is sort kerülhet, illetve előre is kifizethetjük, ha megfelelő bankkártyatípussal rendelkezünk: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), American Express (dombornyomott) az Electron (nem dombornyomott) esetében pedig a kibocsátótól függően.

Az Alexandra.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot az Alexandra.hu e-shopban?

  1. Keresse meg az Alexandra.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket az Alexandra.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt az Alexandra.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Alexandra.hu-n a következõ kategóriában: Könyvek.

  🛍️ Kínál az Alexandra.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  Az Alexandra.hu ingyenes házhozszállítást kínál. Ingyenes szállítás 12 000 Ft fölötti vásárlás esetén.

  🛍️ Milyen termékeket kínál az Alexandra.hu webáruház?

  Az Alexandra.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Könyvek.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk az Alexandra.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Átutalás, Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk az Alexandra.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok az Alexandra.hu e-shopban?

  Nem, jelenleg nincs kedvezményünk az Alexandra.hu e-shop külföldön.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg az Alexandra.hu webáruházban?

  április, 2024 évben az Alexandra.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a az Alexandra.hu webáruházban?

  április, 2024 évben az Alexandra.hu webáruház kínálatában 2x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok az Alexandra.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : Ingyenes szállítás 12 000 Ft fölötti vásárlás esetén.
  Akció : Kedvezmények a kiválasztott könyvekre.

  🛍️ Melyek az Alexandra.hu eshop kedvezménykódjai?

  Az Alexandra.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba az Alexandra.hu e-shoppal?

  Az Alexandra.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36 70 5144 324 vagy e-mailben: ugyfelszolgalat@alexandra.hu.

  🛍️ Black Friday 2024 az Alexandra.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik az Alexandra.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 2
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Igen
  📅 Frissítve április, 2024

  A Kuponkozmosz.hu az Alexandra.hu webáruházban már 1036x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Alexandra.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.