Alexandra.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 722x | Ingyenes szállítás: Igen
Alexandra.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 171x
Ajánlatok az Alexandra.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Alexandra.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Információk az Alexandra.hu weboldalról

 • Az Alexandra.hu könyváruház az egyik legnagyobb online könyváruházak közé tartozik Magyarországon.

  Könyvmolyok paradicsoma

  Az igazi könyvmolyok számára nincs is szebb illat, mint az újdonsült könyveké. Átpörgetve a lapokat, behunyt szemmel szippantják magukba ezt a gyönyörű aromát, amely a könyvek mellett töltött nyugodt és meghitt pillanatokra emlékeztetik őket. Csak ezután lapoznak az első oldalhoz és merülnek el az új történetben és annak világában.

  Könyvszalonok

  Az Alexandra.hu könyváruház esetében tényleg nem lehet ok a panaszra választék terén. A választék folyamatosan bővül a legújabb könyvek kínálatával, amelyeket ráadásul elő is rendelhetünk. A könyváruházak krémje a könyvszalonok, ahol számtalan előny várja a vásárlókat. Ezekben a szalonokban az Alexandra kiadó teljes választékát és minden elérhető könyvét megvásárolhatjuk. Ráadásul a leginkább várt könyveket már a premier előtt néhány héttel is beszerezhetjük itt. A könyvszalonokból országszerte 10 található.

  Utcai árustól a könyvbirodalomig

  A könyváruház alapítója először utcai árusként kezdte. A Kossuth Kiadó bizományosaként egy ABC előtt próbálta eladni a portékáját. Idővel egyre több kiadóval sikerült szerződést kötnie, míg megalapította a saját kiadóját, amelyet kislánya után nevezett el. Évekkel később nyitotta meg azonos névvel az első könyváruházát, amely azóta egy könyváruházlánccá nőtte ki magát. A könyváruházak egészen új formát öltöttek. A Nyugati téri könyvesház, amely egy négyszintes helyiség, például egy igazi kulturális központ jött létre, kávéházzal, internettel és pódiummal, ahol irodalmi, zenei és színházi eseményeket rendeztek.

  Bőséges kínálat

  Az Alexandra.hu webáruházban a könyveket természetesen ahogy a hagyományos boltokban is megszokhattuk, különféle kategóriák szerint rendszerezték: Egészség, életmód, Ezotéria, Fitness-Életmód, Gasztronómia, Gazdaság, üzlet, Gyerek/Mese, Gyermek- és ifjúsági könyvek, Hobbi, szabadidő, Informatika, Irodalom, Ismeretterjesztő, Kulturális, Műszaki könyvek, Művészetek, Oktató, Publicisztika, Regény, Zene, Pop/rock, Sport, szórakozás, Tankönyvek, Társadalom- és humántudomány, Természet- és alkalmazott tudomány, Történelem, Utazás, Vallás, Zenei.
  A magyar nyelvű könyvek mellett a kínálatban idegen nyelvű könyveket is találunk.

  Nemcsak könyvek

  A hagyományos könyvek mellett az Alexandra.hu webáruház e-könyveket, hangoskönyveket, folyóiratokat, magazinokat, játékokat, naptárakat, kalendáriumokat, nyelvkönyveket, szótárakat, olvasási kellékeket, papírt, írószert, térképeket és ajándéktárgyakat is kínál.

  Árkategóriák

  A könyvek típusán, címén és szerzője nevén kívül a könyveket árkategória szerint is kikereshetjük. A webáruház bal oldalán egy szűrőt találhatunk, amelynél például 0-499 Ft, 500-999 Ft, 5000 Ft felett szűrőkre kattintva a weboldal megjeleníti számunkra az ezekbe az árkategóriákba tartozó könyveket és egyéb termékeket. A konkrét ár megadása nélkül például az akciók alapján is keresgélhetünk. Ebben az esetben a kedvezményt százalékok szerint választhatjuk ki.

  Újdonságok

  Ha semmiről se szeretnénk lemaradni, iratkozzunk fel a hírlevélre. A webáruház a szociális hálón is megtalálható. A Facebookon például napi játékkal is találkozhatunk, ahol értékes könyveket, könyvcsomagokat vagy egyéb ajándéktárgyakat nyerhetünk.

  Rendelés

  A vásárlás előtt be kell jelentkeznünk az Alexandra.hu webáruházba. Ha még nincs fiókunk, akkor egy egyszerű regisztrációval szert tehetünk rá. A szállítási költség a rendelés összegétől függően változik. 4899 Ft alatt a szállítási költség a 999 Ft-ot éri el. Ha ettől többért, de 9899 Ft összeg alatt vásárolunk, akkor a szállítási díj valamivel alacsonyabb, pontosabban 799 Ft. 9900 Ft felett pedig a szállítási díj ingyenes. A raktáron lévő könyveket legkésőbb 6 munkanap elteltével kapjuk kézhez. Nagy előny, hogy a webáruház külföldre is vállal szállítást, amelynek főleg a külföldön élő magyarok és a magyarul tanulók örülhetnek. Ebben az esetben a szállítási díj mindig egyedi módon kerül megállapításra.
  Az e-könyvek vásárlására speciális szabályok érvényesek. Leggyakrabban .epub és .mobi fájltípussal találkozhatunk. Ebben az esetben természetesen nem kell szállítási költséget fizetni, a könyv pedig azonnal letölthető. A megvásárolt e-könyveket az Alexandra.hu webes felületen a fiókunkba belépve találjuk az eKönyveim menüpont alatt.

  Fizetés

  Fizetésre átvételkor is sort kerülhet, illetve előre is kifizethetjük, ha megfelelő bankkártyatípussal rendelkezünk: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), American Express (dombornyomott) az Electron (nem dombornyomott) esetében pedig a kibocsátótól függően.

  Belépés Alexandra.hu weboldal honlapjára

Alexandra.hu - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Alexandra.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Alexandra.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Alexandra.hu - Hogyan használhatom fel a kedvezményt a webáruházban?

 • Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Alexandra.hu-n a következõ kategóriában: Egyéb, Szabadidő.

Alexandra.hu - Gyakran ismételt kérdések

 • Kínál a(z) Alexandra.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A(z) Alexandra.hu ingyenes házhozszállítást kínál.

  Milyen termékeket kínál a(z) Alexandra.hu webáruház?

  A(z) Alexandra.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Egyéb, Szabadidő.

  Milyen fizetési módokat választhatunk a(z) Alexandra.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Átutalás, Online bankkártyás fizetés.

  Milyen szállítási módokat választhatunk a(z) Alexandra.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat.

  Hány aktuális kupon található jelenleg a(z) Alexandra.hu webáruházban?

  Szeptember, 2022 évben a(z) Alexandra.hu kínálatában 0x kupon található.

  Hány aktuális akció és kedvezmény található a a(z) Alexandra.hu webáruházban?

  Szeptember, 2022 évben a(z) Alexandra.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a(z) Alexandra.hu webáruházban?

  Ingyenes szállítás : Ingyenes szállítás 10 000 Ft fölötti vásárlás esetén

  Alexandra.hu bolt statisztika
  ✅ Akciók 1x
  🛒 Akciós kuponok 0x
  💵 Megtakarítás 722x
  🚚 Ingyenes szállítás Igen

  A Kuponkozmosz.hu a(z) Alexandra.hu webáruházban már 722x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Top üzletek a kategóriában: Szabadidő

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Szabadidő

Kreativhaz.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 22x
Konyvwebaruhaz.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 2x
Ugyismegveszel.hu
Érvényes: 30/09/2022
Használt: 1x
Expondo.hu
Érvényes: Korlátlan
Használt: 1x

Alexandra.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : Az Alexandra.hu webáruházban most akár - 61% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott gyermek és ifjúsági könyvekre. Vásároljon olcsóbban az Alexandra kuponok által.
 • Akció : Az Alexandra.hu webáruházban most akár - 81% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott romantikus könyvekre. Vásároljon olcsóbban az Alexandra kuponok által.
 • Akció : Az Alexandra.hu webáruházban most akár - 61% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott gasztronómiai könyvekre. Vásároljon olcsóbban az Alexandra kuponok által.
 • Akció : Az Alexandra.hu webáruházban most akár - 61% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott gasztronómiai könyvekre. Vásároljon olcsóbban az Alexandra kuponok által.

Az Alexandra.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 6


Belépés az Alexandra.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Bookangel Korlátolt Felelősségű Társaság
Dobó utca 12. B. ép.
6725 Szeged
Telefonszám: +36 70 5144 324
Fizetési módok: Átutalás Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat