Gruppi.hu kupon és kedvezménykód érvényes 2024.07.21

Van egy ajánlatunk a Gruppi.hu eshopra 4x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. A Gruppi.hu nem kínál ingyenes szállítást. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Gruppi.hu už 487x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok a Gruppi.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Gruppi.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Gruppi.hu

 • Értékelés:  4.5 (10x)
  Kapcsolat: Xentury Kft.
  1012 Budapest
  Pálya utca
  Telefonszám: +3612550250
  E-mail: info@xentury.hu
  Fizetési
  módok:
  Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Autó-motor

A Gruppi.hu üzletről

 • Online vásárlás mindig a legkedvezőbb áron, hatalmas kedvezményekkel. Minden nap új ajánlatok. Napi akciók, speciális ajánlatok: háztartás, elektronika, konyha, gépek, kiegészítők, újdonságok.

  A Gruppi.hu webshop kínálatában minden fontos és hasznos terméket megtalál, amelyre a hétköznapokban szüksége lehet. Egy olyan egyedülálló webshopról van szó, ahol mindig kedvezményes áron vásárolhat minőségi termékeket. Olyan kategóriák közül válogathat, mint az Autós kiegészítők, Egészség, Háztartás, Karácsony és egyebek. A webshopban napi ajánlatokat is talál, amelyeket szintén érdemes megnézni, nehogy lemaradjon a szper lehetőségekről.

  Az internetes boltról

  A Gruppi.hu egy olyan weboldal, amelyen minden nap a legjobb akciók várnak Önre, garantáltan a legjobb árakon. A Gruppi.hu weboldalon a NAPI AJÁNLATOK 48 órán keresztül elérhetőek, a SPECIÁL AJÁNLATOK aktuális lejáratát mindig közvetlenül az ajánlat mellett találja meg. Az ajánlatokat a KELL NEKEM gombra kattintva vásárolhatja meg adatai megadását követően. A Gruppi.hu webshop nem kívál kosárfunkciót, egy vásárlás keretében egy termék (illetve annak variáció (ha elérhetőek)) vásárolhatóak meg.

  A termékekről

  Az internetes bolt széles termékkínálattal várja kedves vásárlóit. Olyan kategóriák közül választhat, mint Autós kiegészítők, Egészség, Elektronikai termékek, Háztartás, Karácsony, Kert, Konyha, Szabadidő, Szerszámok, Textil, divat, Utolsó darabok és VIlágítás. A rengeteg kategóriából is látható, hogy a termékkínálat valóban széles.

  Új kiegészítőre lenne szüksége kertjébe, de nem tudja hol vásároljon? Irány a Gruppi.hu. Akár kerti szerszámra, kerti berendezésre, esetleg öntözéssel kapcsolatos kiegészítőkre van szüksége, a webshopban mindent megtalál.

  Konyhai kiegészítőkre vágyik? Akár egy új konyhai gépre, akár edényekre van szüksége, tudjuk, mi a megoldás. Ezen felül evőeszközöket, konyhai tárolókat, sütéshez szükséges kellékeket, élelmiszert és edénytartókat is vásárolhat.

  Tájékozódás az internetes boltban

  Az internetes bolt kialakítása érdekes, mégis rendkívül egyszerűen kezelhető. A felhasználóbarát főoldalon megtalálja a kategóriákat, amelyek segítségére lesznek az egyes termékcsoportok megjelenítésében.

  Csupán ki kell választani a kategóriák közül, hogy mire vágyik. Ebben azonban az alkategóriák si segítségére lesznek, így vásárlása még egyszerűbbé válik. Az alkategóriáknak köszönhetően mindig csupán olyan termékek kerülnek megjelenítésre, amelyek valóban érdekelhetik.

  Amint kiválasztott egy adott kategóriát/alkategóriát, megjelennek az abban szereplő termékek. Nincs szükség rákattintani az egyes termékekre, ugyanis azok azonnal illusztrációval és leírással rendelkeznek. A terméket ábrázoló illusztráció alatt természetesen a termék ára is fel van tüntetve.

  A leírás, amely az illusztrációs kép mellett helyezkedik el, tartalmazza a kiszállítási időt, a szállítási díjat, valamint a garancia időtartamát. Ezen információk alatt a termék fő tulajdonságairól olvashat, ahol természetesen olyan információkról olvashat, mint az anyag, méretek, súly, funkciók (amennyiben a termék rendelkezik velük) és egyebek.

  A tulajdonságok és jellemzők alatt a vásárlási feltételekről szerezhet információt. Itt a forgalmazóról szóló információkról olvashat, valamint megtudhatja, milyen módon veheti fel a kapcsolatot a forgalmazó ügyfélszolgálatának munkatársaival.

  A kedvezményes áron felül olyan információk is láthatóak az illusztráció alatt, mint a vásárlók száma, az eredeti ár, valamint az akcióból hátralévő idő. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, mennyit spóról, valamint, hogy mennyi ideje van megfontolni, hogy meg szeretné-e vásárolni az adott terméket. A vásárlók száma azt jelzi, hogy hány személy vásárolta meg eddig az adott terméket.

  A KELL NEKEM gombra kattintva vásárolhatja meg az egyes termékeket. Erre a gombra kattintva Ön automatikusan átirányításra kerül egy olyan oldalra, ahol csupán az adatait kell megadnia, és érvényesítheti megrendelését. Természetesen a vásárlás során regisztrációra is lehetősége nyílik.

  Szolgáltatások

  Ahogyan minden más boltnak, a Gruppi.hu webshopnak is rendkívül fontos, hogy vásárló elégedettek legyenek. Ezért is fektet nagy hangsúly a bolt a minőségi és profi ügyfélszolgálatra. Az internetes bolt által üzemeltetett ügyfélszolgálat annak érdekében jött létre, hogy a vásárlás és a termékek kiválasztása is zökkenőmentesen történjen. Az ügyfélszolgálat chat, valamint e-mail használatával is elérhető. Természetesen amennyiben szeretné, telefonon is felhívhatja a bolt által üzemeltetett ügyfélszolgálat munkatársait. Ezen felül a weboldalon kapcsolatfelvételi űrlapot is talál, ami talán a lehető legegyszerűbb módja a bolttal való kapcsolat felvételére.

  A bolt ezen felül lehetőséget kínál a hírlevélre való feliratkozásra. A hírlevélben mindig a legújabb újdonságokról, kedvezményekről és akciókról olvashat. Ennek köszönhetően elsőként fog értesülni a legújabb ajánlatokról, valamint a legnagyobb kedvezményekről.

A Gruppi.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Gruppi.hu e-shopban?

  1. Keresse meg a Gruppi.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Gruppi.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Gruppi.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Gruppi.hu-n a következõ kategóriában: Autó-motor, Egészség, Elektronika, Háztartás és bútor.

  🛍️ Kínál a Gruppi.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Gruppi.hu ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Gruppi.hu webáruház?

  A Gruppi.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Autó-motor, Egészség, Elektronika, Háztartás és bútor.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Gruppi.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Gruppi.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Gruppi.hu e-shopban?

  Nem, jelenleg nincs kedvezményünk a Gruppi.hu e-shop külföldön.

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Gruppi.hu webáruházban?

  július, 2024 évben a Gruppi.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Gruppi.hu webáruházban?

  július, 2024 évben a Gruppi.hu webáruház kínálatában 4x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Gruppi.hu webáruházban?

  Akció : Kedvezmények a kiválasztott autótartozékokra.
  Akció : Kedvezmények a kiválasztott háztartási termékekre.
  Akció : Kedvezmények a kiválasztott elektronikai cikkekre.

  🛍️ Melyek a Gruppi.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Gruppi.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Gruppi.hu e-shoppal?

  A Gruppi.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +3612550250 vagy e-mailben: info@xentury.hu.

  🛍️ Black Friday 2024 a Gruppi.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Gruppi.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 4
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Nem
  📅 Frissítve Július, 2024

  A Kuponkozmosz.hu a Gruppi.hu webáruházban már 487x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Gruppi.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.