Gruppi.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 8x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 139x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Gruppi.hu weboldalról:

  Online vásárlás mindig a legkedvezőbb áron, hatalmas kedvezményekkel. Minden nap új ajánlatok. Napi akciók, speciális ajánlatok: háztartás, elektronika, konyha, gépek, kiegészítők, újdonságok. Miért vásároljon az üzletben Gruppi.hu ?

Gruppi.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Szeptember 2021)

Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Autó-Motor Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Egészség Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Elektronika Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Szabadidő Használt: 0x
Gruppi.hu
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: Gruppi.hu Kategória: Egyéb Használt: 0x
Ajánlatok az Gruppi.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Gruppi.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Háztartás és Bútor

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Háztartás és Bútor

Vidaxl.hu
 • Csak nálunk!
  10% kedvezmény
  A 10%-os kedvezménykupon csak vidaXL márkájú termékekre, a bútor, otthon... Több infó A 10%-os kedvezménykupon csak vidaXL márkájú termékekre, a bútor, otthon és bútor, gyep és kert kategóriákban található termékekre váltható be. Kizárólag 43.300Ft feletti rendelés esetén érvényes Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Vidaxl.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 29x
4home.hu
Érvényes: 31/12/2021
Eshop: 4home.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 115x
Estilofina.hu
Érvényes: 31/12/2021
Eshop: Estilofina.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 18x
Eshopist.hu
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Eshopist.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 8x
Therese.hu
Érvényes: 31/01/2022
Eshop: Therese.hu Kategória: Háztartás és Bútor Használt: 2x

Információk az Gruppi.hu weboldalról:

 • Online vásárlás mindig a legkedvezőbb áron, hatalmas kedvezményekkel. Minden nap új ajánlatok. Napi akciók, speciális ajánlatok: háztartás, elektronika, konyha, gépek, kiegészítők, újdonságok.

  A Gruppi.hu webshop kínálatában minden fontos és hasznos terméket megtalál, amelyre a hétköznapokban szüksége lehet. Egy olyan egyedülálló webshopról van szó, ahol mindig kedvezményes áron vásárolhat minőségi termékeket. Olyan kategóriák közül válogathat, mint az Autós kiegészítők, Egészség, Háztartás, Karácsony és egyebek. A webshopban napi ajánlatokat is talál, amelyeket szintén érdemes megnézni, nehogy lemaradjon a szper lehetőségekről.

  Az internetes boltról

  A Gruppi.hu egy olyan weboldal, amelyen minden nap a legjobb akciók várnak Önre, garantáltan a legjobb árakon. A Gruppi.hu weboldalon a NAPI AJÁNLATOK 48 órán keresztül elérhetőek, a SPECIÁL AJÁNLATOK aktuális lejáratát mindig közvetlenül az ajánlat mellett találja meg. Az ajánlatokat a KELL NEKEM gombra kattintva vásárolhatja meg adatai megadását követően. A Gruppi.hu webshop nem kívál kosárfunkciót, egy vásárlás keretében egy termék (illetve annak variáció (ha elérhetőek)) vásárolhatóak meg.

  A termékekről

  Az internetes bolt széles termékkínálattal várja kedves vásárlóit. Olyan kategóriák közül választhat, mint Autós kiegészítők, Egészség, Elektronikai termékek, Háztartás, Karácsony, Kert, Konyha, Szabadidő, Szerszámok, Textil, divat, Utolsó darabok és VIlágítás. A rengeteg kategóriából is látható, hogy a termékkínálat valóban széles.
  Új kiegészítőre lenne szüksége kertjébe, de nem tudja hol vásároljon? Irány a Gruppi.hu. Akár kerti szerszámra, kerti berendezésre, esetleg öntözéssel kapcsolatos kiegészítőkre van szüksége, a webshopban mindent megtalál.

  Konyhai kiegészítőkre vágyik? Akár egy új konyhai gépre, akár edényekre van szüksége, tudjuk, mi a megoldás. Ezen felül evőeszközöket, konyhai tárolókat, sütéshez szükséges kellékeket, élelmiszert és edénytartókat is vásárolhat.

  Tájékozódás az internetes boltban

  Az internetes bolt kialakítása érdekes, mégis rendkívül egyszerűen kezelhető. A felhasználóbarát főoldalon megtalálja a kategóriákat, amelyek segítségére lesznek az egyes termékcsoportok megjelenítésében.

  Csupán ki kell választani a kategóriák közül, hogy mire vágyik. Ebben azonban az alkategóriák si segítségére lesznek, így vásárlása még egyszerűbbé válik. Az alkategóriáknak köszönhetően mindig csupán olyan termékek kerülnek megjelenítésre, amelyek valóban érdekelhetik.

  Amint kiválasztott egy adott kategóriát/alkategóriát, megjelennek az abban szereplő termékek. Nincs szükség rákattintani az egyes termékekre, ugyanis azok azonnal illusztrációval és leírással rendelkeznek. A terméket ábrázoló illusztráció alatt természetesen a termék ára is fel van tüntetve.

  A leírás, amely az illusztrációs kép mellett helyezkedik el, tartalmazza a kiszállítási időt, a szállítási díjat, valamint a garancia időtartamát. Ezen információk alatt a termék fő tulajdonságairól olvashat, ahol természetesen olyan információkról olvashat, mint az anyag, méretek, súly, funkciók (amennyiben a termék rendelkezik velük) és egyebek.

  A tulajdonságok és jellemzők alatt a vásárlási feltételekről szerezhet információt. Itt a forgalmazóról szóló információkról olvashat, valamint megtudhatja, milyen módon veheti fel a kapcsolatot a forgalmazó ügyfélszolgálatának munkatársaival.

  A kedvezményes áron felül olyan információk is láthatóak az illusztráció alatt, mint a vásárlók száma, az eredeti ár, valamint az akcióból hátralévő idő. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, mennyit spóról, valamint, hogy mennyi ideje van megfontolni, hogy meg szeretné-e vásárolni az adott terméket. A vásárlók száma azt jelzi, hogy hány személy vásárolta meg eddig az adott terméket.

  A KELL NEKEM gombra kattintva vásárolhatja meg az egyes termékeket. Erre a gombra kattintva Ön automatikusan átirányításra kerül egy olyan oldalra, ahol csupán az adatait kell megadnia, és érvényesítheti megrendelését. Természetesen a vásárlás során regisztrációra is lehetősége nyílik.

  Szolgáltatások

  Ahogyan minden más boltnak, a Gruppi.hu webshopnak is rendkívül fontos, hogy vásárló elégedettek legyenek. Ezért is fektet nagy hangsúly a bolt a minőségi és profi ügyfélszolgálatra. Az internetes bolt által üzemeltetett ügyfélszolgálat annak érdekében jött létre, hogy a vásárlás és a termékek kiválasztása is zökkenőmentesen történjen. Az ügyfélszolgálat chat, valamint e-mail használatával is elérhető. Természetesen amennyiben szeretné, telefonon is felhívhatja a bolt által üzemeltetett ügyfélszolgálat munkatársait. Ezen felül a weboldalon kapcsolatfelvételi űrlapot is talál, ami talán a lehető legegyszerűbb módja a bolttal való kapcsolat felvételére.

  A bolt ezen felül lehetőséget kínál a hírlevélre való feliratkozásra. A hírlevélben mindig a legújabb újdonságokról, kedvezményekről és akciókról olvashat. Ennek köszönhetően elsőként fog értesülni a legújabb ajánlatokról, valamint a legnagyobb kedvezményekről.

  Belépés az Gruppi.hu weboldal honlapjára

Gruppi.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Az Gruppi.hu üzlet értékelése


  (5 az 5-ből)


Értékelések száma: 2


Belépés az Gruppi.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Xentury Kft.
1012 Budapest
Pálya utca
Telefonszám: +3612550250
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Gruppi.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Gruppi.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Gruppi.hu-n a következõ kategóriában: Autó-Motor, Egészség, Egyéb, Elektronika, Háztartás és Bútor, Szabadidő.

2021 Szeptember az Gruppi.hu-n elérhetõ 8x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 139x segített megspórolni az Gruppi.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.