Indol3c.hu kupon és kedvezménykód

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 27x | Ingyenes szállítás: Nem
Indol3c.hu
 • Akció az Indol3c.hu-n
  INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3... Több infó INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő. Szöveg elrejtése
Korlátlan ideig érvényes
Használt 0x
Ajánlatok az Indol3c.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Indol3c.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Indol3c.hu: minden kupon 2023.06.02

 • Kuponok Típus Érvényesség
  Akció: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő. Kedvezmény Korlátlan

Információk az áruházról Indol3c.hu

 • Értékelés:  4.5 (9x)
  Kapcsolat: Medikapharm sro
  Bulharská 70
  SK 821 04 Bratislava
  Szlovákia
  Telefonszám: 00421 907 854 669
  E-mail: infohu@medikapharm.com
  Fizetési
  módok:
  Utánvétes fizetés Átutalás
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Egészség

Vélemény az Indol3c.hu üzletről

 • Az Indol3c pozitív hatással bír a lágyrész rákos megbetegedéseiben - mellrák, vastagbél rák - vér a székletben, petefészek-ciszta, HPV vírusok

  Az Indol3c természetes fitoösztrogén, amelyet növényekből, különösen brokkoliból, káposztából vagy kelkáposztából nyernek és pozitívan hat a lágy szövetekben bekövetkező sejtváltozásokra. Ennek eredményeként segít a rák kezelésében és megelőzésében, különösen a férfiak és a nők nemi szerveiben. Ezenkívül hozzájárul a reproduktív szervek jobb termékenységéhez és általános egészségi állapotához. Ha felkeltette érdkelődését ez a termék, keresse fel az Indol3c.hu internetes boltot.

  Az internetes boltról

  Az Indol3c.hu internetes bolt már egy ideje jelen van a magyar piacon. A MedikaPharm eléggé közismert vállalat alá tartozik. Az internetes bolt portfóliójában olyan minőségi termékeket talál, amelyek gondoskodnak az egészségéről.

  Az Indol3c.hu internetes boltban történő vásárlás egyszerű és intuitív. Ez azonban nem minden. Alap a nagy biztonság, amelyről a fizetési kapuk gondoskodnak. Ezek védik bankkártyáját a visszaéléssel szemben. Ennek köszönhetően nem kell tartania a fizetési módtól, akár átutalásról, akár kártyás fizetésről is legyen szó.

  Az Indol3c.hu internetes boltban mindent megtalál, amire szüksége lehet az egészségéhez. Próbáljon meg választani és meglátja, hogy a kiváló minőség és a kedvező ár meggyőzik, hogy ezt követően már sehol máshol ne vásároljon.

  Termékek

  Az Indol3c.hu weboldalon információkhoz jut erről a természetes növényi összetevőről, valamint azon termékekről is, amelyek tartalmazzák. Minden gyógyszer úgy van megalkotva, hogy figyelembe vegye az egyes nemek sajátosságait.

  Amennyiben úgy dönt, meg szeretné vásárolni a terméket, elegendő az “E-shop”-ra kattintani és máris kedvező áron megvásárolhatja azt. Plusz, minél nagyobb csomagolást vásárol, annál jobban megéri majd a vásárlás.

  Minden terméknél részletes leírást talál annak összetevőiről, valamint arról, mi mindenre ajánlott, kinek a legmegfelelőbb a használata, valamint az ajánlott adagolást. 100 %-ban természetes, a legjobb minőségű termékekről van szó.

  Az Indol3c.hu weboldalon magyar nyelvű szakmai tanulmányokhoz is hozzáférhet.

  Természetesen a termékeket már kipróbáló betegek tapasztalata is megtalálható. Ha bármilyen kérdése van, a MedikaPharm szakértői is rendelkezésére állnak. Akár e-mailben, akár telefonon is felveheti velük a kapcsolatot.

  Tájékozódás az internetes boltban

  Az internetes boltban való tájékozódás elég egyszerű. Abban az esetben, ha a honlap meglátogatását követően azonnal vásárolni szeretne, elegendő a “Megrendelések” lehetőségre kattintania. Ez a főmenü felső részén található.

  Az internetes boltban található termékek nincsenek kategóriákba sorolva. Sőt, az alkategóriák vagy a szűrők is hiányoznak, azonban semmitől sem kell tartania. Csupán pár termék elérhető, tehát gyorsan megtalálhatja azt, amit szeretne.

  Szolgáltatások

  Az internetes bolt professzionális ügyfélszolgálatot nyújt, amely minden egyes megrendelésnél segítségére lesz. Elegendő e-mailben, a közösségi hálózatokon vagy telefonon keresztül felvenni velük a kapcsolatot. Pár órán belül megkapja a választ a kérdésére. Telefonszám esetén ez pár percen belül történik meg.

  Az Indol3c.hu tranpzparens. Az általa kínált termékekkel kapcsolatos minden fontos információt megad. A vásárlók tapasztalatain felül a “Tanulmányok” részre is kattinthat. Itt minden további szükséges információt megtalál.

Az Indol3c.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot az Indol3c.hu e-shopban?

  1. Keresse meg az Indol3c.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket az Indol3c.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt az Indol3c.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Indol3c.hu-n a következõ kategóriában: Egészség.

  🛍️ Kínál az Indol3c.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  Az Indol3c.hu ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál az Indol3c.hu webáruház?

  Az Indol3c.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Egészség.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk az Indol3c.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Utánvétes fizetés, Átutalás

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk az Indol3c.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok az Indol3c.hu e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Indol3c.sk és Csehországban: Indol3c.cz

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg az Indol3c.hu webáruházban?

  június, 2023 évben az Indol3c.hu kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a az Indol3c.hu webáruházban?

  június, 2023 évben az Indol3c.hu webáruház kínálatában 1x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok az Indol3c.hu webáruházban?

  Akció : INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.

  🛍️ Melyek az Indol3c.hu eshop kedvezménykódjai?

  Az Indol3c.hu-n jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba az Indol3c.hu e-shoppal?

  Az Indol3c.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: 00421 907 854 669 vagy e-mailben: infohu@medikapharm.com.

  🛍️ Black Friday 2023 az Indol3c.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik az Indol3c.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 1
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Nem
  📅 Frissítve Június, 2023

  A Kuponkozmosz.hu az Indol3c.hu webáruházban már 27x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Indol3c.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Kuponok
  Kedvezmény: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.
  Akció: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.
  Akció: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.
  Akció: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.
  Akció: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.
  Akció: INDOL3C® olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz. Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.