Kaiserkraft.hu kupon és kedvezménykód érvényes 2024.06.21

Van egy ajánlatunk a Kaiserkraft.hu eshopra 2x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 5x Kedvezményes kód. A Kaiserkraft.hu nem kínál ingyenes szállítást. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Kaiserkraft.hu už 16x.
Kaiserkraft.hu
 • KUPONKÓDOK
  Kedvezmény 10% a Kaiserkraft.hu-n
  10% kedvezmény 100 000 HUF felett.
Érvényes 2024.06.30-ig
Használt 4x
Kaiserkraft.hu
 • KUPONKÓDOK
  Kedvezmény 20% a Kaiserkraft.hu-n
  20% kedvezmény 400 000 HUF felett.
Érvényes 2024.06.30-ig
Használt 0x
Kaiserkraft.hu
 • KUPONKÓDOK
  Kedvezmény 10% a Kaiserkraft.hu-n
  10% kedvezmény 100 000 HUF felett.
Érvényes 2024.12.31-ig
Használt 0x
Kaiserkraft.hu
 • KUPONKÓDOK
  Kedvezmény 20% a Kaiserkraft.hu-n
  20% kedvezmény 400 000 HUF felett.
Érvényes 2024.09.30-ig
Használt 0x
Kaiserkraft.hu
 • KUPONKÓDOK
  Kedvezmény 10% a Kaiserkraft.hu-n
  10% kedvezmény 100 000 HUF felett.
Érvényes 2024.09.30-ig
Használt 0x
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok a Kaiserkraft.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Kaiserkraft.hu weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Kaiserkraft.hu

 • Értékelés:  0 (0x)
  Kapcsolat: KAISER + KRAFT Kereskedelmi Kft.
  Szabadság út 117,
  2040 Budaörs
  Telefonszám: +36 (23) 513 823
  E-mail: service@kaiserkraft.hu
  Fizetési
  módok:
  Bankkártya
  Szállítás: Futárszolgálat

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Háztartás és bútor

A Kaiserkraft.hu üzletről

 • A Kaiserkraft.hu online áruház minden szükséges felszerelést kínál a raktárakhoz, irodákhoz és üzemekbe. Válogasson a széles választékból, kedvező áron még ma.

  Az irodák berendezése, raktárak felszerelése és sok más hasonló feladat nemcsak időigényes, hanem sokszor bonyolult feladat is. Ahelyett, hogy az egész folyamatra panaszkodna, egyszerűen hagyatkozzon a Kaiserkraft.hu online áruházra, amely mindenben segítheti önt. A széles portfólió mellett kellemes árakkal és professzionális felszereltséggel is büszkélkedhet. Bízzon a szakértőkre, és győződjön meg arról, hogy itt a legjobb eredményt érheti el.

  A webáruházról

  A Kaiserkraft.hu online áruház a csomagküldő üzletek vezető európai csoportjához tartozik, amelyek az üzemek, raktárak és irodák felszerelésére összpontosítanak. A KAISER+KRAFT Europa GmbH csoport több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat, akik minden igényt és kívánságot teljesítenek. Arról nem is beszélve, hogy minden problémára vagy komplikációra bevált megoldásokat, kiváló szolgáltatást, erős saját márkákat és akár 15 év garanciát biztosítanak. A vásárolt termékek összeszerelése, javításának biztosítása és rendszeres karbantartása náluk magától értetődő.

  Az online áruház pontosan azzal látja el vásárlóit, amire azoknak szükségük van. A megbízhatóság és a gyorsaság a fő jellemzők, amelyekhez a cég évek óta ragaszkodik. További nagy plusz, hogy katalógusaiból és webáruházából több mint 80 000 csúcstermék közül választhat az üzemeltetéshez, szállításhoz, raktározáshoz, irodák felszerelésére és környezetvédelemhez.

  A Kraiserkraft.hu cég arról ismert, hogy ügyfeleinek az ún e-közbeszerzési megoldásokat kínálja. Ez az ügyfelek egyedi igényeihez és kívánságaihoz igazodó megoldásokat jelent, magas fokú automatizálással. Pontosabban ezek az elektronikus katalógusok, az elektronikus megrendelések, az elektronikus számlák és az elektronikus jóváírások.

  Minőségi garanciát ad az a tény is, hogy 1945-ben alapították a Kaiser+Kraft céget, amely az évtizedek során nemcsak termékeit, hanem szolgáltatásait is tökéletesítette. 1990-ben került Magyarországra, azóta könnyíti meg a kis- és nagyvállalkozások életét.

  A Kaiserkraft.hu online áruházat üzemeltető cég egyéni megközelítést alkalmaz. Így 100%-ban professzionális ügyfélszolgálatot biztosít, amellyel bármikor kapcsolatba léphet. És nem csak online chaten, hanem e-mailben és telefonon is. A legjobb szakemberekből álló készséges csapat bármikor készen áll segíteni és tanácsot adni.

  A Kaiserkraft.hu online áruház számos előnnyel rendelkezik, amelyek kellemesebbé teszik az egész vásárlási élményt. Köztük van például az is, hogy csak prémium minőséget árul, amit tisztességesen maguk válogatnak össze.

  Az internetes áruházat üzemeltető cég nagy tapasztalattal rendelkezik, amit át is vált a gyakorlatába. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy bármilyen probléma, igény esetén az Ön rendelkezésére áll. Függetlenül attól, hogy mit vásárolt.

  Az elmúlt évek folyamatos fejlődése nyomán a cég a 21. század professzionális vállalatává nőtte ki magát. A termékek mellett a szolgáltatásokra is fókuszál.

  Az online áruház célja nem csupán a vásárló megszerzése, hanem mindenekelőtt annak megmutatása, hogy teljes működését az ő igényeinek rendeli alá. Éppen ezért biztos lehet benne, hogy a webáruház mindig megfelel az Ön igényeinek vásárláskor. Elég, ha problémáival, nehézségeivel telefonon vagy e-mailben fordul hozzá. Az ügyfélszolgálat a legjobb szakértőkből áll, akik szívesen adnak tanácsot bármilyen probléma esetén. Munkanapokon állnak a rendelkezésére.

  Kínálat

  A Kaiserkraft.hu online áruház különféle termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek mind a kis-, mind a nagyvállalkozások tulajdonosai körében népszerűek.

  Mivel az áruház portfóliója széles, több kategóriába sorolható, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben tudjon választani. A főbb kategóriák: Szállítás, Raktár, Környezet, Üzem, Iroda, MegaDealz és Akció.

  Ezt követően kisebb alkategóriák is megtalálhatók. Például a Szállítás fő kategória Alumínium profilrendszerekre, E-mobilitásra, Szállítástechnikára, Emelőberendezésekre, Kerekekre és görgőkre, Csomagolás és szállítmányozásra, Szállítási eszközök és kocsikra, Darukra, Rakományrögzítésre és egyebekre oszlik. Alternatív megoldásként a Környezet kategória fel van osztva: hulladékártalmatlanító rendszerekre, veszélyes anyagok kezelésére, tisztítási és higiéniai szükségletekre, valamint kiömléskezelésre.

  Valamennyi alkategóriában népszerűség, név vagy ár szerint is szűrheti az ajánlatot. Biztos lehet benne, hogy a keresés gyors, intuitív és egyszerű.

  A szemléltető, nagyítható fotók magától értetődőek. Így előre tudhatja, hogy mit vásárol. Részletes leírás, szolgáltatások és elérhetőségi információk találhatók még a terméknél.

  Ha nem biztos a termékben, nézze meg a termékértékeléseket és recenziókat. Nekik köszönhetően megtudhatja, hogy a többi vásárló mennyire elégedett velük, és hogy valóban olyan jók-e, mint ahogy az üzlet állítja.

  A megrendelés menetéről és annak kézbesítéséről rendszeresen értesül e-mailben és SMS-ben. Így mindig tudni fogja, hogy hol van a csomag, és hogy körülbelül mikor érkezik meg az otthonába.

  Szolgáltatások

  A Kaiserkraft.hu online áruház az egyik legnépszerűbb a magyar és a külföldi piacon. A minőségi termékek mellett olyan professzionális szolgáltatásokat is nyújt, amelyek mindenkinek szólnak, függetlenül attól, hogy már vásárolt vagy csak tervezi. Az ügyfélszolgálat szívesen ad tanácsot bármiben, a kiválasztástól, vásárlástól, reklamáción keresztül a visszaküldésig. A jó hír azonban az, hogy a termékeket szinte soha nem küldik vissza panasszal. Minden termékük a legjobb anyagokból készült, amelyeket tartósság és időtlenség jellemez.

  Tartsa a kapcsolatot az online áruházzal azután is, hogy elhagyta azt! Legyen az elsők között, aki értesül a hírekről és akciókról. Nincs más dolga, mint feliratkozni a hírlevélre, amely havonta többször is megérkezik a postafiókjába. Ha túl sok hirdetési e-mailje van, a közösségi oldalakon is követheti a webáruházat. Pontosabban a LinkedIn-en.

  A megrendelt termékekért bankkártyával fizethet. Kártyás fizetés esetén nincs ok az aggodalomra. Az online áruház biztonsági kapukkal rendelkezik, amelyek megvédik fizetési adatait attól, hogy harmadik felek visszaéljenek vele. A kiszállítás futárral oldható meg.

  Élvezze a Kaiserkraft.hu online áruház által kínált minőségi termékeket és szolgáltatásokat, és spóroljon több ezer forintot.

A Kaiserkraft.hu leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Kaiserkraft.hu e-shopban?

  1. Keresse meg a Kaiserkraft.hu kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Kaiserkraft.hu e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Kaiserkraft.hu e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Kaiserkraft.hu-n a következõ kategóriában: Háztartás és bútor.

  🛍️ Kínál a Kaiserkraft.hu webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Kaiserkraft.hu ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Kaiserkraft.hu webáruház?

  A Kaiserkraft.hu a következő kategóriákban kínál termékeket: Háztartás és bútor.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Kaiserkraft.hu webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Bankkártya

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Kaiserkraft.hu webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Kaiserkraft.hu e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Kaiserkraft.sk és Csehországban: Kaiserkraft.cz

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Kaiserkraft.hu webáruházban?

  június, 2024 évben a Kaiserkraft.hu kínálatában 5x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Kaiserkraft.hu webáruházban?

  június, 2024 évben a Kaiserkraft.hu webáruház kínálatában 2x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Kaiserkraft.hu webáruházban?

  Kedvezmény 10% : 10% kedvezmény 100 000 HUF felett.
  Kedvezmény 20% : 20% kedvezmény 400 000 HUF felett.
  Kedvezmény 10% : 10% kedvezmény 100 000 HUF felett.

  🛍️ Melyek a Kaiserkraft.hu eshop kedvezménykódjai?

  A Kaiserkraft.hu-n megtalálhatók ezek a kedvezményes kódok: K******E, K******A, K******D, K******A, K******B.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Kaiserkraft.hu e-shoppal?

  A Kaiserkraft.hu üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36 (23) 513 823 vagy e-mailben: service@kaiserkraft.hu.

  🛍️ Black Friday 2024 a Kaiserkraft.hu webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Kaiserkraft.hu áruház előnyei?

  ✅ Akciók 2
  🛒 Akciós kuponok 5
  🚚 Ingyenes szállítás Nem
  📅 Frissítve Június, 2024

  A Kuponkozmosz.hu a Kaiserkraft.hu webáruházban már 16x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Kedvezménykódok galériája Kaiserkraft.hu

Kaiserkraft.hu: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.