Lampak.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 1 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 1463x
 • Inform√°ci√≥k az Lampak.hu weboldalr√≥l:

  Megvil√°g√≠t√°s √©s l√°mp√°k az otthon√°ba - L√°mp√°k online, ez a L√°mp√°k.hu. Ez a web√°ruh√°z belt√©ri √©s k√ľlt√©ri l√°mp√°kra is specializ√°l√≥dik, fŇĎleg, ami a konyh√°t √©s a f√ľrdŇĎszob√°t illeti. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Lampak.hu ?

Lampak.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (Okt√≥ber 2020)

Lampak.hu
 • Ingyen kisz√°ll√≠t√°s
  Webáruházban 10 000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Webáruházban 10 000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Aj√°nlatok az Lampak.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Lampak.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor

Hasonl√≥ kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok a kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor

4home.hu
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Vidaxl.hu
 • Kedvezm√©ny 10%
  10% kedvezm√©ny a kiv√°lasztott b√ļtorokra √©s lak√°skieg√©sz√≠tŇĎkre √©rv√©nyes... T√∂bb inf√≥ 10% kedvezm√©ny a kiv√°lasztott b√ļtorokra √©s lak√°skieg√©sz√≠tŇĎkre √©rv√©nyes 49.499 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n a Vidaxl.hu web√°ruh√°zban, ahol a kedvezm√©nyk√≥dot a kos√°rban adja meg. Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: 31/10/2020
Vidaxl.hu
 • Kedvezm√©ny 1.500 Ft
  Ha feliratkozol a h√≠rlev√©lre, 1500 forint kedvezm√©nyben √©s tov√°bbi... T√∂bb inf√≥ Ha feliratkozol a h√≠rlev√©lre, 1500 forint kedvezm√©nyben √©s tov√°bbi exkluz√≠v aj√°nlatokban r√©szes√ľlsz! Sz√∂veg elrejt√©se
√Črv√©nyes: Korl√°tlan

Információk az Lampak.hu weboldalról:

 • Megvil√°g√≠t√°s √©s l√°mp√°k az otthon√°ba - L√°mp√°k online, ez a L√°mp√°k.hu. Ez a web√°ruh√°z belt√©ri √©s k√ľlt√©ri l√°mp√°kra is specializ√°l√≥dik, fŇĎleg, ami a konyh√°t √©s a f√ľrdŇĎszob√°t illeti.

  A web√°ruh√°z rakt√°r√°n t√∂bb mint 560 000 term√©k megtal√°lhat√≥. A sz√°ll√≠t√°s d√≠ja 10 000 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n ingyenes. Amennyiben 35 000 Ft feletti megrendel√©se van, a web√°ruh√°z egy nagyszerŇĪ aj√°nd√©kkal is meglepi √Ėnt.

  Egy olyan web√°ruh√°zat keres, amely belt√©ri √©s k√ľlt√©ri l√°mp√°kra specializ√°l√≥dik? √Ėr√∂mmel jelentj√ľk, hogy most √©ppen megtal√°lta! A L√°mp√°k.hu az egyik legnagyobb l√°mp√°kat forgalmaz√≥ web√°ruh√°z, amelynek k√≠n√°lat√°ban b√°rmilyen c√©lra megfelelŇĎ l√°mp√°t megtal√°l. Sz√≥val hurr√°, induljon a v√°s√°rl√°s! A k√≠n√°lat t√©nyleg lenyŇĪg√∂zŇĎen hatalmas. Az csak term√©szetes, hogy k√©rd√©s eset√©n tan√°csot is kaphat.

  Hogyan v√°lasszunk ennyi l√°mpa k√∂z√ľl? Egyr√©szt szak√©rtŇĎktŇĎl is k√©rhet tan√°csot, de √°ll√≠that√≥ szŇĪrŇĎkkel is szŇĪk√≠theti a k√≠n√°latot a l√°mpa t√≠pusa, a k√≠v√°nt helyis√©g, a vil√°g√≠t√°s technol√≥gi√°ja vagy a formatervez√©s st√≠lusa alapj√°n.‚Ä®

  A k√≠n√°latban tov√°bb√° villanyk√∂rt√©k, LED-√©gŇĎk, villamoss√°gi cikkek, elemek √©s akkumul√°torok is szerepelnek. Ha valakitŇĎl tippet kapott egy nagyszerŇĪ l√°mpa gy√°rt√≥ra, vagy √Ėnnek van tapasztalatb√≥l egy szem√©lyes kedvence, akkor be√°ll√≠thatja, hogy a L√°mp√°k.hu web√°ruh√°z csak ettŇĎl a gy√°rt√≥t√≥l jelen√≠tse meg a term√©kk√≠n√°latot.‚Ä®

  A L√°mp√°k.hu web√°ruh√°zban k√ľl√∂nf√©le csill√°rokat, falil√°mp√°kat, asztalil√°mp√°kat, √©jjelil√°mp√°kat, pontvil√°g√≠t√°st, f√©nysz√≥r√≥kat, reflektorokat, vil√°g√≠t√≥ k√©peket, petr√≥leuml√°mp√°kat, p√≥t bur√°kat vagy ak√°r k√°beleket is v√°s√°rolhat, amennyiben √©ppen arra van sz√ľks√©ge. A l√°mp√°k alkalmasak bentre, f√ľrdŇĎszob√°ba √©s kintre is, ahol ak√°r eshet is a l√°mp√°ra az esŇĎ. A l√°mpa k√©szletek √°ltal√°ban m√©g kedvezm√©nyesebb √°ron kaphat√≥k.

  K√ľl√∂nlegesnek mondhat√≥ az a r√©szleg, ahol ventil√°torral ell√°tott mennyezeti l√°mp√°kat, √©s √∂n√°ll√≥ ventil√°torok k√∂z√ľl v√°logathatunk. Maguk a l√°mp√°k mellett az azzal kapcsolatos kieg√©sz√≠tŇĎkre √©s tartoz√©kokra is gondoltak.

  A L√°mp√°k.hu web√°ruh√°z egy olyan szekci√≥val is rendelkezik, ahol cikkeket olvashatunk. Ezek a cikkek hasznos inform√°ci√≥kkal l√°tnak el benn√ľnket a l√°mp√°k vil√°g√°b√≥l. Megk√∂nny√≠tik a v√°s√°rl√°st, t√°j√©koztatnak az aktu√°lis vagy k√∂zelgŇĎ akci√≥kr√≥l √©s tippeket is adnak az otthonunk berendez√©s√©re.

  Belépés az Lampak.hu weboldal honlapjára

Lampak.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

 • Akci√≥ : Philips LED l√°mp√°k kedvezm√©nyes √°ron! Philips LED l√°mp√°k kedvezm√©nyes √°ron! Sz√∂veg elrejt√©se
 • Kedvezm√©ny 70% : Ki√°rus√≠t√°s: ak√°r 70% kedvezm√©ny v√°r! Ki√°rus√≠t√°s: ak√°r 70% kedvezm√©ny v√°r! Sz√∂veg elrejt√©se

Az Lampak.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 8


Belépés az Lampak.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: Donoci s. r. o.
PraŇĺsk√° 2532/4
678 01 Blansko
Telefonsz√°m: +36-1-999-6751
Fizet√©si m√≥dok: Ut√°nv√©tes fizet√©s √Ātutal√°s Online bankk√°rty√°s fizet√©s K√©szp√©nz
Szállítás: Futárszolgálat Személyes átvétel

Keresse ki az Lampak.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Lampak.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Lampak.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor.

2020 Okt√≥ber az Lampak.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 1x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 1463x segített megspórolni az Lampak.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.