Mobilego.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 0x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 354x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Mobilego.hu weboldalról:

  Új és használt mobiltelefonok széles választéka. Vásárolja meg a legmodernebb okostelefonokat a legjobb áron a Mobilego.hu webáruházban. Miért vásároljon az üzletben Mobilego.hu ?

Mobilego.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Április 2021)

Ez az üzlet jelenleg nem rendelkezik további aktív kuponokkal vagy kedvezménykódokkal.
Ajánlatok az Mobilego.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Mobilego.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Mobiltelefon

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Mobiltelefon

Royal-plaza.hu
 • Kedvezmény 5%
  A – 5% kedvezmény a mobiltelefon kiegészítőkre vonatkozik a Royal-plaza... Több infó A – 5% kedvezmény a mobiltelefon kiegészítőkre vonatkozik a Royal-plaza.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. A kupon 2.000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be. Más kedvezménnyel nem összevonható. Szöveg elrejtése
Érvényes: 31/05/2021
Eshop: Royal-plaza.hu Kategória: Mobiltelefon Használt: 1x
Alza.hu
 • Akció
  Az Alza.hu webáruházban akár - 30% kedvezményt is talál az akcióban lévő... Több infó Az Alza.hu webáruházban akár - 30% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott okostelefonokra, klasszikus mobiltelefonokra, asztali telefonokra és tartozékokra. Szöveg elrejtése
Érvényes: 30/06/2021
Eshop: Alza.hu Kategória: Mobiltelefon Használt: 77x
Notebook.hu
 • Akció
  A Notebook.hu webáruházban az "Samsung telefonok hatalmas kedvezménnyel!... Több infó A Notebook.hu webáruházban az "Samsung telefonok hatalmas kedvezménnyel!" aloldalon óriási kedvezményeket talál az akcióban lévő mobiltelefonokra. Szöveg elrejtése
Érvényes: 25/04/2021
Eshop: Notebook.hu Kategória: Mobiltelefon Használt: 9x

Információk az Mobilego.hu weboldalról:

 • Új és használt mobiltelefonok széles választéka. Vásárolja meg a legmodernebb okostelefonokat a legjobb áron a Mobilego.hu webáruházban.

  A mai világban kevés ember tudná elképzelni az életét mobiltelefont nélkül. A legnépszerűbbek az úgynevezett okostelefonok, tehát az intelligens mobiltelefonok, amelyek érintőképernyővel rendelkeznek. Nincs is min csodálkozni. Ezek a technológiai vívmányok egy csomó készüléket helyettesítenek egyszerre: a fényképezőgépet, a GPS navigációt, a számológépet, a határidőnaplót, a diktafont és a játékkonzolt is. A tudományos technika ugyanis rohamosan halad előre, és az a készülék, ami tegnap még egy csúcsmodellnek számított, ma már elavult lehet. Ezért sokan közülünk szükségét érzik annak, hogy minél gyakrabban újabbra cseréljék a mobiltelefonjukat. De ez a gyakori váltogatás viszont elég költséges is lehet. Hogyan oldhatjuk meg ezt a problémát és hogyan vásárolhatunk kedvezményesebben?

  Erre a problémára kínál megoldást a Mobilego.hu webáruház. Ez az egyik olyan webáruházat üzemeltető cég, amely számítógépes technológia forgalmazásával foglalkozik, és hosszú éves tapasztalattal rendelkezik. A Mobilego.hu webáruház elsősorban Apple márkájú mobiltelefonokra és az azokhoz való tartozékokra és kiegészítőkre specializálódik. Persze a kínálatában a Samsung és a Huawei márkájú készülékeket is ugyanúgy megtalálja. A kínálatában teljesen úgy mobiltelefonok, és úgynevezett refurbished vagy használt mobiltelefonok is vannak, vagyis legfeljebb egy vagy három hónapig használt, szinte újnak nevezhető készülékek, valamint szerződéstől való elállás esetén megmaradt készülékek. Ezeket a készülékeket akár több ezer forinttal olcsóbban is megvásárolhatja. Bónuszként pedig ezekre a készülékekre tizenkét hónapos garancia jár. Meggyőző, nem igaz?

  A használt mobiltelefonokat a weboldal egyértelmű jelzéssel látja el. A jelölések A+ jelzéssel kezdődnek és C-vel végződnek. Az A+ jelölés esetében a mobiltelefon teljesen újnak mondható, nem látszik, hogy már kibontott csomagolású készülékről van szó. Az A betűvel jelölt készülékeken szinte nem is látszik, hogy használtak. A B kategóriába az enyhén használt készülékeket sorolták be. A C betűvel jelölt mobiltelefonokon már látható sérülések vannak, amelyek azonban csak szépséghibák. A C betűvel jelölt mobiltelefonok is ugyanolyan jók, teljesen működőképesek, minden funkciójuk megvan, viszont a legolcsóbban szerezhetjük be őket.

  Belépés az Mobilego.hu weboldal honlapjára

Mobilego.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Ingyen kiszállítás : Webáruházban 12 000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Webáruházban 12 000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szöveg elrejtése

Az Mobilego.hu üzlet értékelése


  (4 az 5-ből)


Értékelések száma: 11


Belépés az Mobilego.hu weboldal honlapjára

Keresse ki az Mobilego.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Mobilego.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat.

2021 Április az Mobilego.hu-n elérhetõ 0x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 354x segített megspórolni az Mobilego.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.