Nike.com kupon és kedvezménykód érvényes 2024.05.20

Van egy ajánlatunk a Nike.com eshopra 3x ellenőrzött kedvezmények és promóciók, 0x Kedvezményes kód. A Nike.com nem kínál ingyenes szállítást. A Kuponkozmosz.hu az e-shopban segített spórolni Nike.com už 339x.
Kuponkozmosz.hu garancia a kódok és kedvezmények hitelességére
Eredetiség garancia: Kódok és kedvezmények kézi ellenőrzése
A kódokat és a kedvezményeket közvetlenül az e-shopokból, hírlevelekből és olyan leányvállalatoktól szerezzük be, amelyekkel együttműködünk. A kódokat és kedvezményeket munkatársunk manuálisan ellenőrzi és naponta frissíti Lucia Jurigová. Ha érvénytelen kódot vagy kedvezményt talál, kérjük, jelezze felénk kapcsolatfelvételi űrlap. Köszönjük.
Ha oldalunkról átkattint egy partner oldalára, és ott vásárol terméket vagy szolgáltatást, jutalékot kapunk a közvetítésért (több információ).
Ajánlatok a Nike.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag a Nike.com weboldalán az Ön E-mail címére
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi nyilatkozata és felhasználási feltételei vonatkoznak rá.

Információk az áruházról Nike.com

 • Értékelés:  4.5 (6x)
  Kapcsolat: Nike, Inc.
  Bowerman Drive 1
  970 05 Beaverton
  Telefonszám: +36 13285338
  E-mail: nike@gmail.com
  Fizetési
  módok:
  Átutalás Online bankkártyás fizetés
  Szállítás: Futárszolgálat Magyar Posta

Legnépszerűbb boltok

Top üzletek a kategóriában: Divat és ruházat

A Nike.com üzletről

 • A Nike.com az ismert márka internetes webáruháza. Vásároljon hátizsákokat, cipőket és ruházati cikkeket a lehető legjobb áron.

  Csupán kevesen nem ismerik a Nike márkát. Egy neves gyártóról van szó, amely minőségi lábbeliket, táskákat, hátizsákokat, ruhákat és kiegészítőket gyárt. Logója jellemzi, amely minden egyes terméken megtalálható. A Nike termékek minőségiek, stílusosak és modernek. Jól viselhetőek és egyszerűen kombinálhatóak más ruhadarabokkal. Azon gondolkozik, hogy Ön is beszerezne valamit ettől a márkától? Látogasson el a Nike.com-ra!

  Az internetes webáruházról

  A Nike, Inc. egy amerikai multinacionális szövetség, amely ruházat, cipő, kiegészítők, felszerelések és szolgáltatások tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik. A vállalat globális központja Beaverton közelében, Oregonban, a portlandi nagyvárosban található (USA). A sportcikkek egyik legnagyobb gyártója és a világ egyik legnagyobb sportlábbeli és -ruházat-szállítója.

  Világszerte több mint 44 000 embert foglalkoztat. 2014-ben csak a márka értékét 19 milliárd dollárra (5,89 billió forint) becsülték, ezzel a sportcégek között a legértékesebb márka. Bill Bowerman és Phil Knight alapították 1964. január 25-én Blue Ribbon Sports néven. Nike-re 1971. május 30-án nevezték át. A vállalat Nike görög győzelemistennőről (Νίκη) kapta a nevét.

  Saját márkája mellett a Nike a Nike Pro, Nike+, Nike Golf, Nike Blazers, Air Jordan, Air Max és egyebek, valamint leányvállalatai, köztük a Jordan, a Hurley Int. és Converse termékeit is értékesíti.

  A Nike számos prominens sportolót és sportcsapatot támogat szerte a világon a nagyra értékelt "Just Do It" védjeggyel és a Swoosh logóval (amely a görög Nike istennő szárnya).

  A Nike vállalat története során számos a ruházat és cipő területén működő vállalat felvásárolt, némelyeket idő közben el is adta. Annak érdekében, hogy a saját üzleti tevékenységére összpontosítson, a Nike 2000-ben megkezdte néhány leányvállalatának értékesítését. 2013 óta két kulcsfontosságú leányvállalattal rendelkezik: a Hurley Int. és a Converse, Inc.

  A Nike Inc. küldetése a termékinnováció ösztönzése a sportolók számára szerte a világon. Számtalan ötletet tesztelnek annak érdekében, hogy elősegítsék a teljesítmény növelését, a sérülések kockázatának csökkentését, az észrevétel javítását, a kellemesebb érzés érzetét, valamint azért, hogy innovatív termékeket biztosítsanak a sportolók számára.

  Termékek

  A Nike.com férfiaknak, nőknek és gyerekeknek szánt lábbelik, ruházat és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. A kínálatban több ezer terméket talál kedvező áron. Természetesen az olyan érdekes kollekciók sem hiányozhatnak, mint az Air Shoes, a Jordan, Nike Free, Metcon, LeBron James Shoes, Pegasus, Joyride és egyebek.

  Az internetes webáruházban lévő termékek néhány illusztrációval is kiegészítettek. Ezekre ránagyíthat, így előre tudni fogja, mit vásárol. Természetesen a részletes leírás és a termék kedvencek közé való elmentése sem hiányozhat (ha szeretné, hogy ez a funkció működjön, létre kell hoznia egy fiókot a honlapon és be kell jelentkeznie). A vélemények és a mérettáblázatok is természetesek. Ezek alapján megtudhatja, vajon megfelelőek-e Önnek az egyes termékek.

  Ha lejjebb halad a honlapon, a “You might also like” kategóriára bukkanhat. Itt olyan termékeket talál, amelyek esetleg tetszhetnek Önnek, illetve amelyeket esetleg kihasználhat.

  Az internetes webáruházban való tájékozódás elég egyszerű. Minden termék fő kategóriákba sorolt. Ezek kisebb alkategóriákra osztottak, amelyek olyan szűrőkkel ellátottak, amelyek használatával a termékek népszerűség vagy ár szerint rendezhetők.

  Szolgáltatások

  Az internetes webáruház egyik nagy előnye a magas szakmai színvonalú tanácsadás, barátságos és gyors kommunikáció, valamint a panaszok gyors kezelése. A rendeléssel vagy a vásárlással kapcsolatos esetleges problémák esetén elegendő felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ezt telefonszám vagy e-mail használatával teheti meg.

  A Nike.com az olyan közösségi hálókon is jelen van, mint a Twitter, Facebook, Youtube vagy az Instagram. Amennyiben tudni szeretni a kínálatban megjelenő legújabb darabokról, akciókról vagy egyebekről, mindenképpen kövesse az internetes webáruházat. Az érdekes információkon felül ihletet nyerhet ahhoz, hogyan öltözködjön vagy hogyan kombinálja az egyes darabokat.


  Nike.com
  Nike üzlet Parndorfban (Ausztria).
  Nike.com
  Sportpólókat és tornacipőket vásárolhat a Nike üzletében.
  Nike.com
  Sportszerek a Nike üzletben.

A Nike.com leggyakrabban ismételt kérdései

 • 🛍️ Hogyan használjunk kedvezményes kódot a Nike.com e-shopban?

  1. Keresse meg a Nike.com kedvezménykódot a Kuponkozmosz.hu oldalon, és kattintson a "Kód meglejer" gombra.
  2. Az új ablakban másolja ki a kódot a CTRL + C, CMD + C billentyűkombinációval (Apple termékek esetén), vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.
  3. Válasszon egy terméket a Nike.com e-shopban.
  4. Amikor megkérdezik: "Rendelkezik kuponkóddal?" illessze be a másolt kódot.
  5. Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

  🛍️ Hogyan használja fel a kedvezményt a Nike.com e-shopban?

  Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Nike.com-n a következõ kategóriában: Divat és ruházat.

  🛍️ Kínál a Nike.com webáruház ingyenes házhozszállítást?

  A Nike.com ingyenes házhozszállítást nem kínál.

  🛍️ Milyen termékeket kínál a Nike.com webáruház?

  A Nike.com a következő kategóriákban kínál termékeket: Divat és ruházat.

  🛍️ Milyen fizetési módokat választhatunk a Nike.com webáruházban vásárolva?

  A következő fizetési módokat választhatja: Átutalás, Online bankkártyás fizetés

  🛍️ Milyen szállítási módokat választhatunk a Nike.com webáruházban?

  A következő szállítási módokat választhatja: Futárszolgálat, Magyar Posta

  🛍️ Külföldön is vásárolhatok a Nike.com e-shopban?

  Igen, vásárolhat Szlovákiában: Nike.com és Csehországban: Nike.com

  🛍️ Hány aktuális kupon található jelenleg a Nike.com webáruházban?

  május, 2024 évben a Nike.com kínálatában 0x kupon található.

  🛍️ Hány aktuális akció és kedvezmény található a a Nike.com webáruházban?

  május, 2024 évben a Nike.com webáruház kínálatában 3x akció és kedvezmény található.

  🛍️ Melyek a legnépszerűbb kuponok és kedvezmény kódok a Nike.com webáruházban?

  Akció : Válogatott férfiruházati akciók kedvezmények.
  Akció : Válogatott női ruházati akciók kedvezmények.
  Akció : Válogatott gyermekruházati akciók kedvezmények.

  🛍️ Melyek a Nike.com eshop kedvezménykódjai?

  A Nike.com-on jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kódokkal.

  🛍️ Hogyan léphetek kapcsolatba a Nike.com e-shoppal?

  A Nike.com üzlettel felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36 13285338 vagy e-mailben: nike@gmail.com.

  🛍️ Black Friday 2024 a Nike.com webáruházban?

  Nem

  🛍️ Mik a Nike.com áruház előnyei?

  ✅ Akciók 3
  🛒 Akciós kuponok 0
  🚚 Ingyenes szállítás Nem
  📅 Frissítve Május, 2024

  A Kuponkozmosz.hu a Nike.com webáruházban már 339x segített megtakarítani. Ezért ne habozzon, vásároljon és takarítson meg még ma.

Nike.com: érvénytelen vagy lejárt kuponok és kedvezménykódok

 • Ennek az üzletnek jelenleg nincsenek lejárt kuponjai vagy kedvezménykódjai.