Flixbus.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 10018x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Flixbus.hu weboldalról:

  A FlixBus egy fiatal utazási vállalat, amely 2013 óta Európában milliók utazási szokásait változtatja meg. Nemzetközi buszjáratok napi 200 000 járattal, 26 európai ország és 1.200 városába! Miért vásároljon az üzletben Flixbus.hu ?

Flixbus.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Szeptember 2021)

Flixbus.hu
 • Akció
  Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Szöveg elrejtése
Érvényes: 27/09/2021
Eshop: Flixbus.hu Kategória: Utazás Használt: 19x
Ajánlatok az Flixbus.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Flixbus.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Utazás

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Utazás

Hotels.com
 • Kedvezmény
  A Hotels.com oldalon most akár -50% kedvezményeket is talál az akcióban... Több infó A Hotels.com oldalon most akár -50% kedvezményeket is talál az akcióban lévő Last Minute utazásokra. Használja ki a Hotels kuponok előnyeit, és vásároljon olcsóbban Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Hotels.com Kategória: Utazás Használt: 13x
Maiutazas.hu
Érvényes: 30/09/2021
Eshop: Maiutazas.hu Kategória: Utazás Használt: 1x
Booking.com
 • Akció
  Még nem késő egy kiruccanásra menni! Takarítson meg legalább 15%-ot... Több infó Még nem késő egy kiruccanásra menni! Takarítson meg legalább 15%-ot helyi kirándulásokon, hosszabb utakon és bármin a kettő közt. Szöveg elrejtése
Érvényes: 05/10/2021
Eshop: Booking.com Kategória: Utazás Használt: 0x
QatarAirways.com
 • Akció
  Tervezzen maximális rugalmassággal. Módosítsa utazási dátumát és úti... Több infó Tervezzen maximális rugalmassággal. Módosítsa utazási dátumát és úti célját, vagy kérjen visszatérítést rugalmasan és biztonságosan, 2022. május 31-ig. Szöveg elrejtése
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: QatarAirways.com Kategória: Utazás Használt: 0x

Információk az Flixbus.hu weboldalról:

 • A FlixBus egy fiatal utazási vállalat, amely 2013 óta Európában milliók utazási szokásait változtatja meg. Nemzetközi buszjáratok napi 200 000 járattal, 26 európai ország és 1.200 városába!

  A Flixbus.hu egy olyan buszhálózat, mely milliók utazási szokásait változtatja meg már 2013 óta Európa-szerte. Ismertetőjegye a feltűnő zöld szín, mely azt jelképezi, hogy a zöld távolsági buszok megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi és biztonsági szabványoknak, valamit ökológikus és kényelmes utazási alternatívát nyújtanak.

  A válallat német start-up-ként indult, végül egész Európában elterjedt. Egy hagyományos közlekedési eszközt sikerült digitalizálni és így lehetővé vált az online jegyvásárlás és foglalási rendszer is többek között. Továbbá, a FlixBus App alkalmazást is használhatják az utasok és a fedélzeten ingyenesen csatlakozhat a Wi-Fi hálózathoz, valamint GPS-szel nyomon követhetik az utat. Már 60 millió ügyfelet szereztek a kezdés óta, 26 országban 1200 úti célt köt össze, naponta 200 ezer buszjárattal.

  Az árak verhetetlenek, akár 1590 Ft-ért beutazhatja egész Európát. 3 és több fős utazáshoz különleges ajánlatot adnak kérés esetén, valamint gyerekek kedvezményes árakon utazhatnak. Szabadjegy jár a fogyatékkal rendelkező utazok kísérőjének, vakvezető és kísérő kutyáknak szintén.

  Tolókocsikat, babakoscsikat regisztrálni kell az ügyfélszolgálaotn keresztül, általában ingyenes a szállításuk. Egy darab úti- és egy darab kézipoggyász megengedett, további poggyászokért fizetni kell.

  Ha meggondolta magát vagy közbejött bármi, természetesen le lehet mondani a foglalást teljesen, de módosítani is lehetséges kupon ellenében. Kuponos oldalukon FlixBus ajándékutalvány is megvásárolható.

  A gyakran ismételt kérdések (GYIK) kategóriában számos információra szert tehet fizetéssel, jegyvásárlással, foglalással , nemzetközi utazásokkal kapcsolatban, de elérhető az ügyfélszolgálat is angol és német nyelveken. Utazásra fel, fedezze fel Európát!

  Belépés az Flixbus.hu weboldal honlapjára

Flixbus.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Akció : Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Szöveg elrejtése
 • Akció : Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Szöveg elrejtése
 • Akció : Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Szöveg elrejtése
 • Akció : Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól Szöveg elrejtése

Az Flixbus.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 33


Belépés az Flixbus.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: FlixMobility GmbH
Birketweg 33.
806 39 München
Telefonszám: +36 1 701 04 78
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés Készpénz

Keresse ki az Flixbus.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Flixbus.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Flixbus.hu-n a következõ kategóriában: Utazás.

2021 Szeptember az Flixbus.hu-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 10018x segített megspórolni az Flixbus.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.