Hotels.com - Kuponok és Kedvezménykódok (Október 2021)

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 19x | Ingyenes szállítás: Nem
Hotels.com
 • Kedvezmény
  A Hotels.com oldalon most kedvezményeket is talál az akcióban lévő Last... Több infó A Hotels.com oldalon most kedvezményeket is talál az akcióban lévő Last Minute utazásokra. Használja ki a Hotels kuponok előnyeit, és vásároljon olcsóbban. Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Hotels.com Kategória: Utazás Használt: 13x
Ajánlatok az Hotels.com weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Hotels.com weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Utazás

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Utazás

Flixbus.hu
Érvényes: 27/10/2021
Eshop: Flixbus.hu Kategória: Utazás Használt: 16x
Booking.com
 • Akció
  Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy... Több infó Foglaljon szállást Rómában most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek. Szöveg elrejtése
Érvényes: 22/10/2021
Eshop: Booking.com Kategória: Utazás Használt: 5x
Maiutazas.hu
Érvényes: 01/11/2021
Eshop: Maiutazas.hu Kategória: Utazás Használt: 1x
Booking.com
 • Akció
  Foglaljon szállást Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy... Több infó Foglaljon szállást Párizsban most, és fizessen érkezéskor! A szobák nagy részénél ingyenes a foglalás visszamondása. A foglalás időpontjában aktuális legalacsonyabb árakat garantálják Önnek. Szöveg elrejtése
Érvényes: 22/10/2021
Eshop: Booking.com Kategória: Utazás Használt: 0x
Booking.com
 • Akció
  Takarítson meg legalább 15%-ot helyi kirándulásokon, hosszabb utakon és... Több infó Takarítson meg legalább 15%-ot helyi kirándulásokon, hosszabb utakon és bármin a kettő közt. Utazzon bármikor 2022. január 3. előtt. Szöveg elrejtése
Érvényes: 22/10/2021
Eshop: Booking.com Kategória: Utazás Használt: 0x

Információk az Hotels.com weboldalról:

 • Olcsó szállodák és kedvezményes foglalások a Hotels.com oldalán. Hasonlítsa össze a szállodák kínálatát és olvassa el az elfogulatlan véleményeket.

  Utazzon bárhova

  Akár nyári szabadságra, akár hétvégi kikapcsolódásra készül Londonba, a kiváló minőségű szállást biztosan értékelni fogja. A Hotels.com mindazok számára ajánlott, akik egyénileg utaznak, és kényelmes szállást szeretnének.

  Lehet szó bármilyen utazásról, most a szálláskeresés gyerekjáték. A honlapon elegendő megadni az úticélt és az utazás időpontját, és máris megjelenik a különféle szálláshelyek kínálata, melyeket a szükséges paraméterek szerint állíthat sorrendbe. Választhat különböző árkategóriák közül, vagy a látnivalóktól való távolság szerint.

  Galéria és hűségprogram

  A konkrét ajánlatra való kattintás után megjelenik a képgaléria az összes fontos információval, valamint a térkép és a szállodához vezető útvonal is. Az előző vendégek által megadott számtalan értékelés is elérhető. A hotels.com oldallal nem csak az egyes szálláshelyek kedvezőbb ajánlatát kapja meg, de a „gyűjts éjszakákat“ hűségprogrammal minden 10 lefoglalt éjszakához egy bónuszéjszakát kap.

  Iratkozzon fel a hírlevélre

  Amennyiben feliratkozik az e-mailes hírlevélre, hozzáférést nyer a „titkos“ kínálatokhoz, melyek csak a regisztrált felhasználók számára elérhetőek el, ezáltal még olcsóbb szálláslehetőségeket kap a szállodák még szélesebb körében. A TOP 50 kategóriában az 50 legkedveltebb úticélt találja meg minden fontos információval együtt.

  Minden egy helyen az útikalauzban

  Az utazók számára elérhető útikalauzban egyes keresett úticélokról hasznos információkat is talál. Ne habozzon, és bízza szállását az ebben jártas szakemberekre.

  Belépés az Hotels.com weboldal honlapjára

Hotels.com - Hogyan Használhatom fel a Kupont?

 • Keresse ki az Hotels.com kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

  Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

  Válassza ki a terméket az Hotels.com áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

  Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Hotels.com – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

 • Kedvezmény 8% : Kedvezmény 8%
 • Akció : Foglaljon szállást 2021. január 25.-ig, 1-től 28 éjszakáig és kódunkkal 8 % kedvezményt kap, ha 2021. július 31.-ig utazi. A legtöbb szállodában ingyenes a foglalás lemondása.
 • Akció : Hűségprogramját is. "The most generous Loyalty program in the market" Hotels.com Rewards ™ - Minden 10. éjszakáért a vásárló egy darab ingyen éjszakát kap.
 • Kedvezmény 8% : Kedvezmény 8%

Az Hotels.com üzlet értékelése


  (5 az 5-ből)


Értékelések száma: 9


Belépés az Hotels.com weboldal honlapjára
 • Olcsó szállodák és kedvezményes foglalások a Hotels.com oldalán. Hasonlítsa össze a szállodák kínálatát és olvassa el az elfogulatlan véleményeket. Miért vásároljon az üzletben Hotels.com ?

Kapcsolat: Hotels.com L.P.
5400 LBJ Freeway
752 40 D allas, Texas, U.S.A.
Telefonszám: 239 014 224
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Hotels.com-n a következõ kategóriában: Utazás.

2021 Október az Hotels.com-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 19x segített megspórolni az Hotels.com áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.