Maiutazas.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók: 1x | Akciós kuponok: 0x | Megtakarítás: 343x | Ingyenes szállítás: Nem
 • Információk az Maiutazas.hu weboldalról:

  A Maiutazas.hu segítségével olyan helyekre utazhatsz el féláron, amikről eddig csak álmodni mertél. Maldív-szigetek, Phuket, Horvátország vagy egy kis wellness hétvége, mindezt akciós áron. Miért vásároljon az üzletben Maiutazas.hu ?

Maiutazas.hu - Legújabb kuponok és Kedvezménykódok (Szeptember 2021)

Maiutazas.hu
Érvényes: 30/09/2021
Eshop: Maiutazas.hu Kategória: Utazás Használt: 1x
Ajánlatok az Maiutazas.hu weboldalán
Kedvezménykódok, kuponok és akciók kizárólag az Maiutazas.hu weboldalán az Ön E-mail címére

Top üzletek a kategóriában: Utazás

Hasonló kuponok és Kedvezménykódok a kategóriában: Utazás

Flixbus.hu
Érvényes: 27/09/2021
Eshop: Flixbus.hu Kategória: Utazás Használt: 19x
Hotels.com
 • Kedvezmény
  A Hotels.com oldalon most akár -50% kedvezményeket is talál az akcióban... Több infó A Hotels.com oldalon most akár -50% kedvezményeket is talál az akcióban lévő Last Minute utazásokra. Használja ki a Hotels kuponok előnyeit, és vásároljon olcsóbban Szöveg elrejtése
Érvényes: Korlátlan
Eshop: Hotels.com Kategória: Utazás Használt: 13x
Booking.com
 • Akció
  Még nem késő egy kiruccanásra menni! Takarítson meg legalább 15%-ot... Több infó Még nem késő egy kiruccanásra menni! Takarítson meg legalább 15%-ot helyi kirándulásokon, hosszabb utakon és bármin a kettő közt. Szöveg elrejtése
Érvényes: 05/10/2021
Eshop: Booking.com Kategória: Utazás Használt: 0x
QatarAirways.com
 • Akció
  Tervezzen maximális rugalmassággal. Módosítsa utazási dátumát és úti... Több infó Tervezzen maximális rugalmassággal. Módosítsa utazási dátumát és úti célját, vagy kérjen visszatérítést rugalmasan és biztonságosan, 2022. május 31-ig. Szöveg elrejtése
Érvényes: 06/10/2021
Eshop: QatarAirways.com Kategória: Utazás Használt: 0x

Információk az Maiutazas.hu weboldalról:

 • A Maiutazas.hu segítségével olyan helyekre utazhatsz el féláron, amikről eddig csak álmodni mertél. Maldív-szigetek, Phuket, Horvátország vagy egy kis wellness hétvége, mindezt akciós áron.

  Szeretsz utazni? Legszívesebben minden pénzed arra költenéd, hogy megismerd a világ összes zugát? A Maiutazas.hu-val ez még egyszerűbb lehet, mint valaha.

  Legyen szó akár egy hazai hétvégi kiruccanásról wellness-szel összekötve vagy repülőútról külföldre, a weboldal minden tekintetben meg tud felelni az elvárásaidnak. Könnyen áttekintehő a kínálat, mely három fő kategóriába van sorolva: kiemelt ajánlatok, piactér és repjegyvadászatok. Aakár 50% kedvezménnyel juthatsz el nyaralni olyan egzotikus helyekre mint a Maldív-szigetek, Phuket, de a közelebbi horvátországi desztinációk is elérhetőbbé válnak.

  Mivel az ajánlatok nagy része csak néhány napig érvényes, résen kell lenned, nehogy lekéssed a jobbnál jobb kedvezményeket. Ehhez hozzásegíthet, ha feliratkozol a hírlevélre az oldal tetején, mely által titkos kedvezményekről is értesülhetsz. Így biztos, hogy semmi nem fogja elkerülni a figyelmed, egyetlen röpke akció sem.

  Amennyiben szeretteidnek akarsz örömet okozni, de nem tudod, melyik kirándulás tenné őket a legboldogabbá, ne búsulj, van megoldás. Vásárolhatsz utazási ajándékutalványt 10.000-től 100.000 Ft értékig. Több címletben is megveheted és a kifizetési időponttól számított egy éven keresztül érvényesek minden külföldi ajánlatra. E-mailben és póstán is ki tudják küldeni az utalványt.

  Nem marad más hátra, mint megtekinteni a legfrissebb akciókat, megtervezni a következő kirándulást és mevalósítani a rendelést. Vár rád a világ, ne habozz!

  Belépés az Maiutazas.hu weboldal honlapjára

Maiutazas.hu – Érvénytelen vagy Lejárt kuponok és Kedvezménykódok

Az Maiutazas.hu üzlet értékelése


  (4.5 az 5-ből)


Értékelések száma: 37


Belépés az Maiutazas.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: PK Travel Kft.
Stollár Béla u. 22.
1055 Budapest
Telefonszám: 06 (1) 445 4403
Fizetési módok: Átutalás Online bankkártyás fizetés

Keresse ki az Maiutazas.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

Válassza ki a terméket az Maiutazas.hu áruházban és a "Rendelkezik kuponkóddal?" mezõbe írja be a kódot.

Az Ön kedvezménye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezményre" gombra és egy új oldal nyílik meg, ahol akciós termékeket vásárolhat. Vásároljon kedvezményesen az Maiutazas.hu-n a következõ kategóriában: Utazás.

2021 Szeptember az Maiutazas.hu-n elérhetõ 1x kedvezményes kupon és 0x akció valamint kedvezmény.

A Kuponkozmosz.hu 343x segített megspórolni az Maiutazas.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.