Kulina.hu - Kuponok és Kedvezménykódok

Akciók és kedvezmények: 1 | Akciós kuponok: 0 | Megtakarítás: 178x
 • Inform√°ci√≥k az Kulina.hu weboldalr√≥l:

  A Kulina.hu konyhai seg√©deszk√∂z√∂k, k√©sek √©s ed√©nyek sz√©les v√°laszt√©k√°t k√≠n√°lja, kiz√°r√≥lag csak a legsz√≠nvonalasabb gy√°rt√≥kt√≥l. St√≠lusos √©s professzion√°lis term√©kek, az √Ėn √≠zl√©s√©hez szabva. Mi√©rt v√°s√°roljon az √ľzletben Kulina.hu ?

Kulina.hu - Leg√ļjabb kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok (Szeptember 2020)

Kulina.hu
 • Ingyenes sz√°ll√≠t√°s
  A Kulina.hu webáruházban 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a... Több infó A Kulina.hu webáruházban 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Aj√°nlatok az Kulina.hu weboldal√°n
Kedvezm√©nyk√≥dok, kuponok √©s akci√≥k kiz√°r√≥lag az Kulina.hu weboldal√°n az √Ėn E-mail c√≠m√©re

Top √ľzletek a kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor

Hasonl√≥ kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok a kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor

Magyarpolc.hu
 • Csak n√°lunk!
  8% kedvezmény
  8% kedvezmény az összes polcról 8% kedvezmény az összes polcról Szöveg elrejtése
√Črv√©nyes: 30/09/2020
4home.hu
√Črv√©nyes: 31/12/2020
Astoreo.hu
√Črv√©nyes: 14/10/2020

Információk az Kulina.hu weboldalról:

 • A Kulina.hu konyhai seg√©deszk√∂z√∂k, k√©sek √©s ed√©nyek sz√©les v√°laszt√©k√°t k√≠n√°lja, kiz√°r√≥lag csak a legsz√≠nvonalasabb gy√°rt√≥kt√≥l. St√≠lusos √©s professzion√°lis term√©kek, az √Ėn √≠zl√©s√©hez szabva.

  A Kulina.hu web√°ruh√°zban mindent megtal√°l, amire az √©telek elk√©sz√≠t√©s√©hez √©s t√°lal√°s√°hoz sz√ľks√©ges lehet. A web√°ruh√°z tan√ļs√≠tv√°nnyal rendelkezŇĎ m√°rk√°k term√©keire specializ√°l√≥dott, amelyek nagyon j√≥ minŇĎs√©gŇĪ anyagokb√≥l, p√©ld√°ul rozsdamentes ac√©lb√≥l, ker√°mi√°b√≥l, √ľvegbŇĎl vagy kŇĎbŇĎl k√©sz√ľltek, elsŇĎoszt√°ly√ļ gy√°rakban.

  T√∂bb tucat √°ltal√°ban el√©rhetŇĎ cs√ļcskateg√≥ri√°s m√°rka k√≠n√°lat√°t tal√°lja itt meg, de olyanokat is, amelyeket m√°s boltokban nem egy k√∂nnyen. Ilyenek p√©ld√°ul a Revol term√©kek, vagy a konyhai cikkeket gy√°rt√≥ n√©met √≥ri√°s, a WMF teljes k√≠n√°lata. A Kulina.hu web√°ruh√°z rendszeresen bŇĎv√≠ti k√≠n√°lat√°t a piacon megtal√°lhat√≥ √ļj, erŇĎs j√°t√©kosokkal.

  A Kulina.hu web√°ruh√°z k√≠n√°lat√°ban garant√°ltan csak olyan term√©kek szerepelnek, melyek kiv√°l√≥ alapanyagokb√≥l k√©sz√ľlnek, idŇĎt√°ll√≥ak, st√≠lusosak, t√∂k√©letesen mŇĪk√∂dnek √©s haszn√°latuk √°rtalmatlan az eg√©szs√©gre.

  A t√°rsas√°g ek√∂zben nemcsak a minŇĎs√©gre, hanem a teljes kivitelez√©sre √©s a k√ľlsŇĎre is nagy hangs√ļlyt fektet. Az √°rak kiss√© magasnak tŇĪnhetnek, √°m √©ppen a prec√≠zen kiv√°logatott k√≠n√°latnak k√∂sz√∂nhetŇĎen a Kulina.hu web√°ruh√°zban v√°s√°rolt term√©kek hossz√ļ √©veken √°t kiv√°l√≥an fognak szolg√°lni, teh√°t a magasabb befektet√©s idŇĎvel majd t√∂bbsz√∂r√∂sen megt√©r√ľl. A weboldal teljesen √°tl√°that√≥, √©s mindegyik term√©k eset√©ben tal√°l √©lethŇĪ √°br√°zol√°st is, gyakran vide√≥s bemutat√≥kkal, haszn√°lati √ļtmutat√≥val, r√©szletes term√©kle√≠r√°ssal √©s k√©szletinform√°ci√≥val egy√ľtt. BŇĎs√©ges k√©szletek √©s hatalmas v√°laszt√©k minden term√©kbŇĎl, ami a fŇĎz√©shez √©s t√°lal√°shoz kellhet.

  Nemcsak a sz√©les v√°laszt√©k √©s az elsŇĎoszt√°ly√ļ minŇĎs√©g tartozik azon attrib√ļtumok k√∂z√©, amelyek a Kulina.hu web√°ruh√°zat egy nagyszerŇĪ v√°laszt√°ss√° teszik a konyhai cikkek beszerz√©se eset√©ben. Hossz√ļ √©vek tapasztalat√°val rendelkezik az internetes forgalmaz√°s ter√©n, √©s nagyszerŇĪ szolg√°ltat√°sokat ny√ļjt a v√°s√°rl√≥inak. Az ilyen szolg√°ltat√°sok k√∂z√© tartozik az ingyenes telefonos √ľgyf√©lszolg√°lat, az online chat, a pontos √©s rendszeres inform√°ci√≥k a megrendel√©s √°llapot√°r√≥l, valamint a biztons√°gos h√°zhozsz√°ll√≠t√°s, a term√©k s√©r√ľl√©se n√©lk√ľl.

  Ha nem el√©gedett, akkor a term√©ket nyugodtan visszak√ľldheti 30 napon bel√ľl, mik√∂zben 100%-os p√©nzvisszafizet√©si garancia √©rv√©nyes. A t√°rsas√°g m√©g a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket is √°llja √Ėn helyett, ami t√∂bb mint nagyszerŇĪ. 20 ezer forint feletti v√°s√°rl√°s eset√©n a postk√∂lts√©g ingyenes. Minden sz√°ll√≠t√°s a DPD fut√°rszolg√°lat k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel t√∂rt√©nik.

  Belépés az Kulina.hu weboldal honlapjára

Kulina.hu ‚Äď √Črv√©nytelen vagy Lej√°rt kuponok √©s Kedvezm√©nyk√≥dok

Ennek az √ľzletnek jelenleg nincsenek lej√°rt kuponjai vagy kedvezm√©nyk√≥djai.

Az Kulina.hu √ľzlet √©rt√©kel√©se


  (4.5 az 5-bŇĎl)


√Črt√©kel√©sek sz√°ma: 25


Belépés az Kulina.hu weboldal honlapjára
Kapcsolat: KULINA s.r.o.
Rybn√° 678/9
110 00 Prague
Telefonsz√°m: +36 1 44 53 957
Fizetési módok: Online bankkártyás fizetés Bankkártya Készpénz
Szállítás: Futárszolgálat

Keresse ki az Kulina.hu kedvezményes kupont és kattintson a "Kód meglejer" gombra.

Másolja be a kódot CTRL + C vagy CMD + C (Apple termékek esetében) segítségével vagy kattintson a "Másolja át a kódot" gombra.

V√°lassza ki a term√©ket az Kulina.hu √°ruh√°zban √©s a "Rendelkezik kuponk√≥ddal?" mez√Ķbe √≠rja be a k√≥dot.

Az √Ėn kedvezm√©nye sikeresen alkalmazva lett.

Kattintson a "Link a kedvezm√©nyre" gombra √©s egy √ļj oldal ny√≠lik meg, ahol akci√≥s term√©keket v√°s√°rolhat. V√°s√°roljon kedvezm√©nyesen az Kulina.hu-n a k√∂vetkez√Ķ kateg√≥ri√°ban: H√°ztart√°s √©s B√ļtor.

2020 Szeptember az Kulina.hu-n el√©rhet√Ķ 0x kedvezm√©nyes kupon √©s 1x akci√≥ valamint kedvezm√©ny.

A Kuponkozmosz.hu 178x segített megspórolni az Kulina.hu áruházban, ezért ne habozzon, vásároljon és spóroljon még ma.