Hogyan cseréljük ki a szűrőt a Xiaomi Air Purifier légtisztítóban?

A Xiaomi légtisztítóban 3-6 havonta cserélni kell a szűrőt. Ha egy szűrő az élettartama végéhez közeledik, egy százalékjel jelenik meg a légtisztító kijelzőjén, amely mutatja, hogy mennyi ideje volt használva. De felmerülhet a kérdés, hogy hogyan kell kicserélni a Xiaomi Mi légtisztítóban az elhasználódott szűrőt. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan cserélheted ki a szűrőt és azt is eláruljuk, hogy mire kell odafigyelned a csere során.

A Xiaomi Air Purifier szűrő cseréje

1.lépés: Mielőtt kicserélnéd a Xiaomi légtisztítóban a szűrőt, ellenőrizd a "Szűrőcsere" matricát, amely a védőpanel hátoldalán található.

2.lépés: Vedd le a légtisztító hátlapját.

3.lépés: Vedd ki a légtisztítóból a szűrőt.

4.lépés: Helyezd be az új szűrőt. Bizonyosodj meg róla, hogy a helyes pozícióban tetted-e bele.

5.lépés: Tedd vissza a hátlapot. Bizonyosodj meg róla, hogy a hátlap helyesen lett-e visszatéve.

Megjegyzés: Mielőtt kicserélnéd a szűrőt, kapcsold ki a légtisztítót és húzd ki a konnektorból.

Miután kicserélted a szűrőt a Xiaomi légtisztítóban, kapcsold be a készüléket. Nyomd meg és tartsd lenyomva a reset gombot, amíg egy sípoló hangot nem hallassz. A szűrő használatának idejét sikeresen törölted. A légtisztító újrakezdi a szűrő élettartamának számolását.

Figyelmeztetés:

●Ha a légtisztító RFID-vel rendelkezik, nincs szükség a gyári beállítások visszaállítására.

●Ha a szűrő káros gázokkal és anyagokkal teli, akkor kellemetlen szagot érezhetsz. Ebben az esetben hagyd a szűrőt egy jól szellőző, fényes helyen, hogy megold ezt a problémát.


Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek: